Nyproduktion

Pinntorpsvägen 2B

Landvetter, Härryda kommun Se på karta

6 795 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
942 m²
Byggår
2023
Nyproduktion

Välkommen hem till Pinntorpsvägen, en stadsnära villaidyll med nybyggda och hållbara parhus på friköpta tomter!

I norra Landvetter bygger BON Bostad fyra bostäder i två plan om totalt 145 m². Husen karaktäriseras av stilren arkitektur som hämtar inspiration från klassiska ladhus. Planlösningen är anpassad för den växande barnfamiljen och man får ett fint ljusinsläpp i vardagsrum och kök. Här finns dessutom praktiska detaljer som gör vardagen lättare i form av tvättstuga med egen ingång och parkeringsplats med laddmöjligheter i anslutning till huset. Tomterna är även väl tilltagna och har plats för både utelek och avkoppling.

Alla bostäder i Pinntorp får solceller och laddstolpe utan extra kostnad. Vi har valt att inkludera det för att både sänka driftskostnaderna för våra köpare men även värna om miljön. En moderna energilösning i form av solceller och värmepump samt befrielse från fastighetsskatt ger dig en mycket lägre boendekostnad jämfört med befintliga hus. Ta gärna kontakt med mäklaren för att ta del av en skräddarsydd boendekalkyl för Pinntorpsvägen eller för att diskutera driftkostnader jämfört med andra bostäder i området.

Pinntorpsvägen är beläget i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde. Här är det närhet till vacker natur med härlig skog och fina badsjöar med trevliga badplatser. Området har bra kommunikationer och närmaste busshållplats ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av Röd Express. Till de centrala delarna av Göteborg tar du dig med bussen på ca 20 minuter. Närhet även till både skola och förskola. Landvetter centrum finns i närheten med butiker, vårdcentral och service. Gillar du att vara ute i naturen så är det heller aldrig långt bort till fina promenadslingor och motionsspår.

För att ge en extra trygghet till köpare så ingår även ett Trygghetspaket, läs mer om trygghet kring ditt köp under dokument och länkar, klicka på Bonbostad.

Ta chansen! Ett nybyggt hem med moderna energilösningar i ett populärt och barnvänligt bostadsområde kan snart bli ditt!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

Kontakt

Christian Svanberg

Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
Mäklare Christian Svanberg, Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
0704-20 29 86