Skotte Lindes gata 8

Ljusstaden, Kalmar kommun Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
397 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
36 000 kr/år

Skotte Lindes gata 8 bjuder på en optimal planlösning och en modern och funktionell utformning. Huset stod klart 2015 och är fortsatt i ett mycket gott skick. Under 2022 har bostaden fått slipade golv, ny färg på väggarna, omlackade köksluckor, ny bänskiva samt nya vitvaror vilket gett hela bostaden ett rejält ansiktslyft. Framför dig har du ett lättskött hus med en tomtstorlek som passar dig som vill ägna din tid åt annat är trädgårdssysslor.

Kök och sällskapsrum samsas under ett tak med öppet upp i nock. Rummen har en fin kontakt med varandra vilket gör att hela familjen kan vara tillsammans och samtidigt ägna sig åt olika sysslor. En familjemedlem lagar en god middag samtidigt som en annan läser läxor framför brasan i kaminen och en tredje tittar på ett underhållande tv-program.

Sällskapsrummet har ett fint ljusinsläpp med fönster i två olika väderstreck. Rummet gör plats för soffa, fåtöljer, soffbord och TV. Från sällskapsrummet tar du dig vidare ut till ett inglasat uterum som du kan använda så gott som hela året om. Från uterummet når du baksidans altan och lilla trädgård.

Mellan sällskapsrum och kök finns en naturlig plats för ett större matmöblemang. Det moderna köket går i beiget och grått. Det finns gott om fina förvaring- och arbetsytor med blanda annat en köksö med underliggande förvaring. Köksön blir till en perfekt plats att inta kaffe och din frukostmacka.

Bostaden har förärats med fyra bra sovrum. Det ena sovrummet används idag som både walk-in-closet och kontor men funkar precis lika bra som sovrum eller gästrum. Från föräldrasovrummet har du något så lyxigt som ingång till både en klädkammare och att badrum. Badrum nummer två är ett kombinerat bad- och tvättrum här finns nämligen både tvättmaskin och torktumlare.

Familjens bil parkerar du i en carport där laddbox installerades 2022. I anslutning till carporten finns ett bra förråd.

Bosätter du dig i familjära Ljusstaden kan du skapa en rolig och smidig vardag för dig och din familj. Här bor du med närhet till lekplats, natur, förskola, skola, mataffärer, golfbana mm. Med cykel, bil eller buss tar du dig smidigt in till centrala Kalmar.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Rydman Langå AB

Kontakta mäklaren

Frida Langå

Rydman Langå AB
Mäklare Frida  Langå, Rydman Langå AB
0739221838