Rusthållarevägen 31

Löttingelund, Täby Se på karta

11 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
1 220 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
87 058 kr/år

Med attraktivt läge på återvändsgata ligger denna välplanerade arkitektritade villa om ca 180 kvm. Bostaden har ritats av den berömda arkitekten Pål Ross och ingår i Ross Exclusive Design linje.
Exclusive Design innebär att bostaden endast finns uppförd i ett exemplar och borgar för en helt unik bostad som aldrig kommer replikeras.

Pål Ross hus karakteriseras av en blandning mellan modernt och tidlöst, högsta kvalitet, öppna sociala ytor samt böljande formspråk.

Fastigheten bjuder på en spännande planlösning med stora sällskapsytor. Vardagsrummet med den öppna spisen. och köket ligger i öppen planlösning med access till den stora uteplatsen i sydväst om c:a 120 kvm., med tillhörande växthus.'
Ljus och rymd präglar rummet tack vare de stora fönstren och spektakulära takhöjden som på vissa delar mäter hela sju meter.

På entréplan finns förutom kök och vardagsrum tre ordentliga sovrum varav två med platsbyggda garderober, möblerbar inre hall och helkaklat badrum. Master bedroom ligger vackert och ostört på ovanvåning med eget badrum och
"walk in closet"

Genomgående i samtliga rum är, vattenburen golvvärme, målade väggar, infällda spotlights samt golv i enstavig ek eller klinker.

Stort dubbelgarage samt varmbonat förråd, uppställningsplats för flertalet bilar.

Plan ogenerad tomt med en härlig utsikt över landskapet.

Närhet till Arninge köpcentrum med bl a Coop, Ica Maxi, Willys, Lidl, Systembolaget, Elgiganten, Rusta, Jula, K-Rauta, Apoteket, Arninge Hantverkscentrum, samt till det populära friluftsområdet vid Skavlöten med badplats i Rönningesjön.

Varmt välkommen till ett sant drömboende!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Täby & Danderyd