Runstensvägen 7

Lövudden, Härnösands kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 127 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1960
Driftkostnad
44 391 kr/år

Varmt välkomna till denna fina villa som ligger vid Lövudden, ett lugnt och naturnära område, vilket gör den till det perfekta hemmet för barnfamiljen. Men vad som verkligen gör den här fastigheten till ett riktigt fynd är dess stora potential.
Med sina generösa ytor och smarta planlösning kan den här villan omvandlas till ett hem efter era önskemål.
Huset har ett äldre men välbevarat kök som man med fördel kan välja att öppna upp mot matplatsen och erhålla en modern öppen planlösning. Med tre stora sovrum och ljusa, öppna sällskapsrum erbjuder detta hem även utrymme och komfort för hela familjen att njuta av. Den här villan har även en stor källare som ger extra boyta och förvaringsmöjligheter.
Utanför finns en stor tomt som är perfekt för utomhusaktiviteter och trädgårdsprojekt. Det finns bra utrymmen för fordon, nämligen två garage, ett i källarplanet samt ett fristående garage.

Området är mycket populärt, mycket tack vare det natur- och havsnära läget och fina promenadstråken. Från bostadsområdet finns det gång/cykelvägar till både förskolor och grundskolor, dessutom busshållplatser för exempelvis pendling.
För boende inom Lövudden finns även en båtklubb med möjlighet till medlemskap och båtplats.

Välkommen att boka in er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Markus Bylund

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Markus Bylund, Mäklarhuset Härnösand
0703488380
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas