Torgestad 144

Lyse, Lysekils kommun Se på karta

4 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
2 286 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1989
Driftkostnad
43 804 kr/år

Nu har vi nöjet att starta förmedlingen av denna trivsamma och välskötta enplansvilla belägen i mycket natursköna och fridfulla omgivningar i Torgestad. Huset från 1989 ligger med fint utsiktsläge mot Gullmarsfjorden och har kontuinerligt renoverats och uppdaterats och har under senare år både försetts med bland annat nytt kök och nya badrum. Fiber finns.

Bostaden har en väldisponerad och genomtänkt planlösning med stort kök och vardagsrum samt flertalet sovrum och två uppdaterade badrum. I tillägg finns här också attraktiva attribut såsom stora vidbyggda altaner, inglasat uterum och spabad. Fastigheten kompletteras ytterligare med garage, fristående båthus/förråd, växthus samt en separat gäststuga med kök och bad som kan nyttjas för uthyrning eller för övernattande gäster. På tomten finns också gott om plats för parkering.

Möjlighet till båtplats finns i närområdet!

Området i Torgestad har ett fint läge med närhet till natur och Gullmarsfjorden. Här bor man med lantlig läge med landskap och åkrar samtidigt som man har absolut närhet till allt det som havet har ett erbjuda med salta bad, båtliv och fiske i Gullmarsfjorden. På kort promenadavstånd tar du dig till naturreservatet Gullmarsskogen med motionsspår och välutrustat utegym och på höstkanten finns gott om möjligheter till promenader med svamp och bärplockning i de grönskande omgivningarna. För den golfintresserade finns på en kort bildfärds avstånd den fina 18-hålsbana på Holma Golf.
Här bor du ostört och fridfullt men med ett lättillgängligt läge bara en mil, ca 15 minuters bilresa, från Lysekil stad med dess utbud av affärer, restauranger och service. Fastigheten har också en perfekt belägenhet om man vill göra dagsutflykter till andra trevliga kustsamhällen som Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen. E6 nås snabbt och enkelt och därifrån tar du dig till Göteborg på en timma och till Oslo tar du dig på cirka två timmar.

Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Kontakta mäklaren

Åsa Larsson

Fastighetsbyrån Lysekil
Mäklare Åsa Larsson, Fastighetsbyrån Lysekil
070-5456320
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas