Nordanåsvägen 5

Marieberg, Örebro kommun Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
857 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
34 250 kr/år
Antal besök
2 308
Dagar på Hemnet
11

Familjevilla med allt samlat på ett och samma plan på friköpt och lättskött tomt! Välkomna till Nordanåsvägen 5 där ni kan få flytta in och sätta er egen prägel på ert nya hem.

Här erbjuds ni stora ytor i ett rymligt kök med köksinredning i vinkel och utgång till altanen under tak. Sällskapsytorna i vardagsrummet ger er gott om plats att umgås på. Huset rymmer även fyra sovrum samt ett stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Trädgården är lättskött med en generös altan på husets baksida samt ytterligare en altan under tak på husets andra sida.

Huset värms upp via bergvärme vilket bidrar till en god boendeekonomi. Även fiber och centraldammsugare finns installerat i huset. Golvvärme i hela huset (ej i det östra sovrummet).

Marieberg är ett populärt och barnvänligt område med förskola och skola F-6 i området. Busshållplats finns inom gångavstånd med bra kommunikationer till både Mariebergs köpcentrum, Örebro city och Kumla. Nära anslutning till både E18/E20 samt RV51 för bra pendlingsmöjligheter. Lokaler finns att hyra för förråd/hobbyverksamhet/företagsamhet upp till 500 kvm.

Välkomna att boka er visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Mäklare Andreas  Rutqvist, Bjurfors Örebro
073-257 56 67