Björkvägen 11

Mellösa, Flens kommun Se på karta

1 895 000 kr

1 995 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 097 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
50 131 kr/år

Välkommen till Björkvägen 11 i Mellösa.

Huset har genomgående renoverats de senaste åren och här erbjuds ett smakfullt hem för familjen på barnvänlig tomt. Bra disponerad planlösning med kök och vardagsrum/matrum i delvis öppen planlösning. Köket renoverades 2014 med stommar från Ikea, vita skåpsluckor, köksö och gott om plats för förvaring. Härifrån nås det inglasade uterummet som erbjuder gott om plats för sociala tillställningar eller bara hemmamys. På entréplanet ryms även ett renoverat duschrum med klinkergolv och kaklade väggar samt 2 sovrum med bra förvaringsmöjligheter.

På källarplanet samsas en rymlig gillestuga i vinkel med öppen spis som verkligen höjer mysfaktorn ruggiga kvällar, en kombinerad tvättstuga/relaxrum med bl.a. golvvärme och bubbelbadkar, pannrum, en toalett samt ett gästrum.

Till huset hör ett vidbyggt garage med elektrisk port, en isolerad gäststuga med indragen el, trädäckad uteplats i söderläge samt ytterligare en altan på husets baksida med tak. På den trivsamma och barnvänliga tomten finns ett trädäck med uppvärmd pool och gott om plats för lek och umgänge. Husets tak byttes 2012, fiber finns indraget och dränering gjordes 2009.

Från huset är det en promenadavstånd till förskola och skola till årskurs 6. I Mellösa finns en badplats med brygga och sandstrand, Bysmedjan som erbjuder fika och matservering samt fina Mellösa kyrka. Huset ligger ligger ca 5 km från centrala Flen och järnvägsstation med bra förbindelser till bl.a. Stockholm och Eskilstuna.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Maja Guthammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Maja Guthammar, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
0730910122

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.