Västra Mjörnvägen 9

Mjörn, Tjörn Se på karta

6 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
959 m²
Byggår
2021
Antal besök
15 151
Dagar på Hemnet
8

Med havsutsikt i början av Västra Mjörnvägen finner vi denna helt nybyggd villa med pool, stora terrasser och påkostade materialval. Detta är ett hus där man trivs lika bra under höst, vinter & vår som man gör under sommaren.

Utvändigt möts man av den automatiserade grinden vilket ger huset ett pampigt första intryck. Den vackra järnvitrolbehandlade fasaden smälter in i omgivningarna. När fasaden utsätts för väder och vind ändrar den färg och rör sig mer mot det gråa än vad den är i dag. Från husets stora altaner följer man solen och huset och dess tomt har sol från morgon till kväll. Från hus och tomt har man inte bara sol utan även en trevlig utsikt. Havet mot väster, vackra berg mot norr och den grönskande baksidan mot söder. Innanför den automatiserade grinden finns det gott om plats för flertalet bilar.

Invändigt har man ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och öppna ytor. Från Kök/vardagsrum har man ett stort öppningsbart Hajomparti som kopplar ihop insidan med poolområdet. Utebelysning styr man enkelt från telefonen med "Plejd".

När man vill ut och utforska omgivningarna finns här mycket att se och göra.

I närområdet finner vi många vackra klippbad samt badplatser och småbåtshamnar som förgyller sommaren, utöver båtliv och hav finns även här gott om skogsområden och vandringsstråk samt fotbollsplan. Det närmsta och kanske mest kända vandringsleden är Sundsbyleden. Där finns även ett säteri som erbjuder ett populärt gårdscafé med restaurang, butik och en hel del aktiviteter åter runt.

För den som vill pendla är det enkelt att ta sig både norr över mot Uddevalla samt åt söder till Stenungsund eller Göteborg .

Ca 5 min med bil till Myggenäs och med dess service finner ni här välsorterad mataffär, restauranger, gym, apotek och vårdcentral. Tar endast ca 45 min med bil till Gbg.

Välkomna till ett ställe utöver det vanliga!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Visningstider

  • 27
    jul
    Imorgon kl. 17:00–17:30
    Anmälan krävs, boka här eller kontakta ansvarig mäklare. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.