Karriolvägen 7

Molkom, Karlstads kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 795 000 kr -17 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
969 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1980

Nu finns snart möjligheten att bli ägare till detta välskötta hus med underbart läge med utsikt över vidderna i Molkom. Eftersom huset är ett suterräng-hus så ligger entréplan på en höjd som gör att det blir väldigt härlig utsikt med fantastiska solnedgångar att avnjuta.

I närheten finns idrottsplats med både fotbollsplan och löp- och skidspår för alla åldrar. Kanske du har en familj som vill delta i någon av alla de aktiviteter som anordnas där av idrottsföreningar.

Lite längre bort finner du närbutiker och fina bad- och fiskevatten, där framförallt Molkomssjön inbjuder med sin fina sandstrand eller Österängarnas vackra klippor. Och har man barn så är både förskola, låg-, mellan- och högstadie tillgängligt utan att lämna orten, samt anrika Molkoms folkhögskola med två grusbanor i nära anslutning som är tillgängliga via Molkoms Tennisklubb.

Vad gäller själva huset så på entréplan finns två sovrum, kök, badrum, kök och tvättstuga. På nedre plan finns bra ytor att umgås på samt många andra bra förvaringsutrymmen samt utgång till gräsmattan på baksidan. Duschrum på nedervåningen är renoverat ca 2010 och på övervåningen 2005. Även köket renoverades ca 2005.

Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlstad

Kontakta mäklaren

Felix Larsson

Fastighetsbyrån Karlstad
Mäklare Felix Larsson, Fastighetsbyrån Karlstad
072-601 63 99
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas