Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Felix Larsson

Felix Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Korperal Storms väg 4, Mjölnartorpet, Karlstads kommun
  • Ons 14 aug kl 17:45
Korperal Storms väg 4, Mjölnartorpet, Karlstads kommun, bild 2
Korperal Storms väg 4, Mjölnartorpet, Karlstads kommun, bild 3

Korperal Storms väg 4

Villa
Mjölnartorpet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 495 000 kr
155 m²
6 rum
662 m² tomt

Välkommen till Korperal storms väg 4, en välplanerad 2-plansvilla på omtyckt område! Huset har omsorgsfullt renoverats löpande och erbjuder en boyta om 155kvm disponerad om fyra rymliga sovrum, två allrum, två fräscha badrum, tvättstuga och kök med matplats. Huset har bra genomgående standard och stilrena ytskikt med fina golv och fräscha väggar. Sammantaget är det ett bra boende med en härlig trädgård och uteplats som ger utrymme för aktivitet och umgänge. Här bor ni på ett lugnt och barnvänligt område med cykelavstånd till Välsvikens handelsområde, närhet till skola och förskola samt goda kommunikationer till Karlstad centrum. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Plogvägen 9, Vålberg, Karlstads kommun

Plogvägen 9

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 395 000 kr
128 + 4 m²
5 rum
831 m² tomt

Varmt välkommen till Plogvägen 9, en stilrent renoverad 1,5-plansvilla med en boarea på 128 kvm som erbjuder gott om plats för hela familjen att trivas. Här finns tre rymliga sovrum, två stora allrum, ett kök med matplats, ett badrum, en gästtoalett och en tvättstuga. Tidigare ägare har omsorgsfullt renoverat villan, vilket innebär att du som ny köpare kan flytta in och omedelbart börja skapa ditt drömboende. Bostaden är belägen på en lugn gata och drar stor fördel av sin hörntomt. Den rymliga trädgården har vinbärsbuskar och rabarber, och på tomten finns även en härlig uteplats samt ett fantastiskt uterum som inbjuder till umgänge under soliga dagar och ljumma kvällar. Ta chansen att uppleva alla möjligheter på plats och se om detta är det perfekta boendet för er familj. Välkommen med din intresseanmälan – vi ses på visningen!

  • Uteplats
Hallviksvägen 5, Bergvik, Karlstads kommun
Hallviksvägen 5, Bergvik, Karlstads kommun, bild 2
Hallviksvägen 5, Bergvik, Karlstads kommun, bild 3

Hallviksvägen 5

Villa
Bergvik, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 375 000 kr
163 m²
5 rum
2 845 m² tomt

Välkomna till Hallviksvägen 5! Här har ni chansen att bo i den perfekta kombinationen av naturnära vid Vänern men ändå på väldigt smidigt avstånd till centrala Karlstad. Bergviks köpcentrum med sitt kompletta utbud ligger endast en kort promenade bort. Natursköna Bergviks udde ligger endast någon minut bort. Huset är på 165 kvm och har en tilltalande planlösning med sitt stora öppna kök. I huset finns gott om plats för familjen. Tomten är omringad av fin natur, bad i vänern finns en kort promenad längs en liten stig, uppskattningsvis 5 minuters promenad. Huset har tak från 2019. Andra fördelar med huset är: bergvärme, fiber, dubbelgarage, växthus och uterum. Välkomna att höra av er för mer info.

  • Premium
Skane 114, null, Karlstads kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Skane 114, null, Karlstads kommun, bild 2
Skane 114, null, Karlstads kommun, bild 3

Skane 114

Villa
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 795 000 kr
121 + 121 m²
4 rum
2 020 m² tomt

Välkommen till detta hus beläget ca 20 minuter från centrala Karlstad i natursköna omgivningar! Här bor ni i fint enplanshus med källare i gott skick. Garage med carport och inrett rum ovanpå är ett annat plus. Varmt välkomna att höra av er för mer info.

  • Premium
Ulvsbyn 305, null, Karlstads kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Ulvsbyn 305, null, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbyn 305, null, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbyn 305

Villa
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 995 000 kr
103 m²
4 rum
7 216 m² tomt

Välkommen till denna mindre hästgård endast 13 minuter från centrala Karlstad. Här bor ni med natursköna omgivningar. Huvudbyggnaden är på 103 kvm. Flera uthus och förråd. På tomten finns ett stall med 4 boxar och sadelkammare. Här finns också en större ladugård. Tomten är på 7216 kvm. Ett tillfälle att förvärva fastighet på populärt läge!

  • Premium
Grava-Rud 453, Rud, Karlstads kommun
  • Mån 5 aug
Grava-Rud 453, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Grava-Rud 453, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Grava-Rud 453

Villa
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 275 000 kr
164 + 30 m²
6 rum
3 868 m² tomt

Äntligen kan vi presentera denna moderna villa strax utanför Karlstad. Detta fantastiska hem erbjuder inte bara en unik fastighet utan de tre rymliga garagebyggnader skapar även möjlighet för både hobbyprojekt eller affärsverksamhet. Stig in i den imponerande 164 kvadratmeter stora öppna planlösningen. Med fyra väl tilltagna sovrum, två helkaklade badrum och ett kök renoverat 2024, komplett med toppmoderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Utomhus väntar en stor tomt på hela 3868 kvadratmeter, perfekt för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Här kan du skapa din egen oas av lugn och ro, långt borta från stadens brus. Denna fastighet erbjuder inte bara en exklusiv livsstil utan även en möjlighet att förverkliga dina drömmar. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem! Välkommen att kontakta mäklare för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Algustad 120, Segerstad, Karlstads kommun
  • Ons 21 aug kl 18:30
Algustad 120, Segerstad, Karlstads kommun, bild 2
Algustad 120, Segerstad, Karlstads kommun, bild 3

Algustad 120

Villa
Segerstad, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 195 000 kr
155 + 10 m²
5 rum
8 240 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1 1/2-plansvillan med källare! Fastigheten är belägen på en höjd i lantligt läge och erbjuder en boyta om 158 kvm och en stor tomt på hela 8240 kvm. Här bor du i naturskön miljö samtidigt som du har bekvämt avstånd till Karlstad och tar dig in på en kvart med bil. Perfekt för den som föredrar lantligt läge men som också vill ha alla nödvändigheter inom rimligt avstånd! Området runt bostaden präglas av natur där man har skogen och åkrar in på knuten. Här kan du njuta av en stor trädgård där du kan koppla av och umgås med familj och vänner. För den som drömmer om att ha flera fyrbenta vänner så finns det även plats för allt från hästar och får till hundar och katter. Med närhet till naturen finns det gott om möjligheter till friluftsliv och härliga promenader. Om du letar efter ett boende med charm där du kan sätta din egen prägel och njuta av trädgårdsmiljö så har du hittat rätt! Varmt välkommen att upptäcka möjligheterna på plats!

  • Premium
  • Balkong
Mjönäs 514, null, Karlstads kommun
Mjönäs 514, null, Karlstads kommun, bild 2
Mjönäs 514, null, Karlstads kommun, bild 3

Mjönäs 514

Fritidshus
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
69 + 3 m²
4 rum
2 992 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Mjönäs 514, ett enplanshus i fridfull miljö med härlig utsikt över sjön Västra örten. Här erbjuds en tomt 2992 kvm och ett enplanshus med en totalyta om 72 kvm som är uppdelad på tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, kök med matplats, duschrum och ett förråd i anslutning till huset. I övrigt finns även två uthus på tomten som erbjuder plats för förvaring av diverse redskap och trädgårdsutrustning. Ta chansen och upplev huset och framförallt läget på plats! Upplev en lugn och trivsam tillvaro med både bad och skogspromenader alldeles intill. Denna idyll kan njutas av året om och är perfekt för dig som söker en fridfull tillflyktsort eller ett trivsamt boende. Varmt välkommen med din intresseanmälan, vi ses på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
Petersbergsgatan 16, Våxnäs, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Petersbergsgatan 16

Villa
Våxnäs, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 150 000 kr
84 + 27 m²
4 rum
406 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Petersbergsgatan 16! Detta enplanshus har genomgått en noggrann renovering och erbjuder nu modern komfort och funktionalitet. Med 84 kvm boyta finns det gott om utrymme för en medelstor familj att bo bekvämt. Fastigheten erbjuder en planlösningen med kök, vardagsrum, matsal, tre sovrum samt duschrum. Tomten är rymlig och ger möjlighet till trädgårdsarbete eller avkoppling utomhus. Dessutom har du tillgång till ett garage som rymmer din bil och förvaringsbehov. Bastun i samma byggnad ger en extra bekvämlighet för avslappning och välbefinnande. Fastigheten utgångspris är på grund av en defekt i uppvärmningssystemet. Huset säljs i befintligt skick, vilket innebär att den nya ägaren får ta över ansvaret för att åtgärda uppvärmningssystemet. Detta ger en möjlighet för dig som köpare att sätta din egen prägel på bostaden och kanske installera ett uppvärmningssystem som passar just dina behov. Huset ligger i ett trevligt område med närhet till skolor och bekvämligheter, det finns goda transportmöjligheter i närheten.

  • Plus
Knappstad 328, Knappstad, Karlstads kommun

Knappstad 328

Villa
Knappstad, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 495 000 kr
117 m²
5 rum
348 m² tomt

Välkommen till detta exklusiva parhus byggt 2022. Huset är med sitt lantliga läge nära stan i kombination med sin design otroligt attraktivt. Här har ni allt ni behöver i form av stora sällskapsytor på bottenvåningen och en mer privat övervåning med 3 sovrum och allrum (går att göra om till ett fjärde sovrum). I huset finns dessutom helkaklade badrum på båda våningsplanen. Fin trädgård med stort trädäck och carport är andra fördelar. Här bor ni i nytt hus med låga driftskostnader!

Poppelgatan 5, Kvarnberget/Bullerbyn, Karlstads kommun
Poppelgatan 5, Kvarnberget/Bullerbyn, Karlstads kommun, bild 2
Poppelgatan 5, Kvarnberget/Bullerbyn, Karlstads kommun, bild 3

Poppelgatan 5

Villa
Kvarnberget/Bullerbyn, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 995 000 kr
186 m²
7 rum
308 m² tomt

Vill du bo nära stadens puls men samtidigt kunna sitta i en lummig trädgård och lyssna på fåglarna då är du välkommen till detta stora och välplanerade kedjehus i ett populärt område ett stenkast från Stora Torget. Här bor man med gångavstånd till allt, nära centrala Karlstad, sjukhusområdet, Klarälven, Mariebergsviken, flera skolor och förskolor etc. Huset är rymligt och mycket välplanerat med stora sällskapsytor, 5 sovrum med gott om plats för den stora familjen. Huset har renoverats i omgångar under åren med genomtänkta materialval och ljus färgsättning och har helrenoverat kök och badrum. Till huset finns även stort garage med förråd och en väldigt välskött trädgård i västerläge med sol större delen av dagen. Trädgården omgärdas av ett staket som gör den privat och insynsskyddad. I trädgården finns rododendronoch vindruvor samt ett stort träddäck, delvis under tak. Morgonkaffet kan avnjuta på den insynsskyddade uteplatsen på framsidan som har morgonsol. Vackra sommarkvällar kan man njuta på den soldränkta balkongen och se ut över älven. Eller ta sig en kort promenad in till stan utmed älven. Varmt välkomna på visning av ert drömhem.

  • Premium
Saffranvägen 17, Stodene, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Saffranvägen 17, Stodene, Karlstads kommun, bild 2
Saffranvägen 17, Stodene, Karlstads kommun, bild 3

Saffranvägen 17

Villa
Stodene, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 195 000 kr
128 m²
5 rum
690 m² tomt

Varmt välkommen till Saffranvägen 17, en trevlig 1,5-plansvilla med en boarea på 128 kvm och ger gott om plats för hela familjen att trivas. Planlösningen disponeras om tre stora sovrum, två rymliga allrum, kök, badrum, gästtoalett och tvättstuga med groventré. Här finns stor potential att sätta din egen prägel och optimera ytorna för ett bekvämt och trivsamt boende. Bostaden är belägen på en lugn gata och erbjuder en lättskött trädgård i bra storlek. På bostadens baksida finns även ett växthus och en härlig uteplats att tillgå som bjuder in till umgänge under soliga dagar och ljumma kvällar. Saffranvägen 17 är ett hem med potential för att skapa en funktionell och bekväm vardag. Området har sina fördelar med närhet till bekvämligheter och möjligheter till familjeliv. Ta chansen att uppleva möjligheterna på plats och se om det är det rätta boendet för er familj att trivas i. Välkommen med din intresseanmälan. Vi ses på visningen!

  • Premium
Romstads parkgata 4A, Romstad, Karlstads kommun

Romstads parkgata 4A

Övrigt
Romstad, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 600 000 kr
195 m²
500 m² tomt

Välskött hyresfastighet på ett av Karlstads mest populära områden. Hyreshuset består av 3 lägenheter och har en total hyra för dessa 3 lägenheter på 253200 kr. Utöver detta finns 2 rum i källaren kompletta med duschrum och pentry. Huset är i gott skick med 3-glasfönster, tak från 2014 och samtliga våtutrymmen från 2012-13. Friköpt tomt , fjärrvärme och fiber.

Marmorvägen 30, Skåreberget, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Marmorvägen 30

Villa
Skåreberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 400 000 kr
103 + 121 m²
4 rum
952 m² tomt

På populära Skåreberget väntar detta charmiga enplanshus med oändlig potential! Här bor du med närhet till både service och grönskande natur. Huset erbjuder en praktisk planlösning med garage i markplan och en källare som ger extra utrymme för förvaring eller hobbyprojekt. Bergvärmepumpen bidrar till låga driftskostnader. Med din personliga touch kan du förvandla detta hus till ditt drömhem. Välkommen på visning!

Morgonvägen 4E, Edsgatan, Karlstads kommun

Morgonvägen 4E

Tomt
Edsgatan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 000 000 kr
1 132 m² tomt

Bygg ditt drömhus! Här ges möjlighet till att bygga ert drömhus på denna härliga tomt om 1 132 kvm i natursköna Edsgatans Park. Ni väljer själv husleverantör men styrs av framtaget gestaltningsprogram exteriört. Området är beläget inom stadsutvecklingsområdet Stockfallet nordost om Karlstad, endast 6 kilometer ifrån stadskärnan. I öst angränsande till Klarälvsbanan och Edsgatevägen. Öster om mangårdshuset, ner mot gamla banvallen som numera utgör gång- och cykelbana ges tillfället att bygga ett fantastiska hem. Här bor ni i privat ostört läge, kring skyddade äldre ädellövträd, kulturhistoriska stengärdsgårdar och vacker utsikt över glittrande sjön Alstern. Edsgatan Park består bland annat utav 6st tomter, från 1109 kvm till 1523 kvm. Utifrån kommunens gestaltningsprogram som ska följas, har arkitekten Helena Axelsson på Semrén & Månsson tagit fram ett modernt och tidlöst koncept som inger ett sammanhållet och stilrent uttryck i området vilket du kan läsa mer om i säljbroschyren. Ta chansen att bygga och skapa just ditt drömhus! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Morgonvägen 4D, Edsgatan, Karlstads kommun

Morgonvägen 4D

Tomt
Edsgatan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 000 000 kr
1 140 m² tomt

Bygg ditt drömhus! Här ges ni möjlighet till att bygga ert drömhus på denna härliga tomt om 1140 kvm i natursköna Edsgatans Park. Ni väljer själv husleverantör men styrs av framtaget gestaltningsprogram exteriört. Området är beläget inom stadsutvecklingsområdet Stockfallet nordost om Karlstad, endast 6 kilometer ifrån stadskärnan. I öst angränsande till Klarälvsbanan och Edsgatevägen. Öster om mangårdshuset, ner mot gamla banvallen som numera utgör gång- och cykelbana ges tillfället att bygga ett fantastiska hem. Här bor ni i privat ostört läge, kring skyddade äldre ädellövträd, kulturhistoriska stengärdsgårdar och vacker utsikt över glittrande sjön Alstern. Edsgatan Park består bland annat utav 6st tomter, från 1109 kvm till 1523 kvm. Utifrån kommunens gestaltningsprogram som ska följas, har arkitekten Helena Axelsson på Semrén & Månsson tagit fram ett modernt och tidlöst koncept som inger ett sammanhållet och stilrent uttryck i området vilket du kan läsa mer om i säljbroschyren. Ta chansen att bygga och skapa just ditt drömhus! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Visar alla 16