Mäklare Felix Larsson

Felix Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Törne 336, Vålberg, Karlstads kommun

Törne 336

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
695 000 kr
55 m²
2 rum
565 m² tomt

Äntligen kan vi presentera detta charmiga enfamiljshus som är beläget på Törne 336. Tomtarean på 565 kvadratmeter ger dig gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och utomhusunderhållning. Läget är optimalt, med närhet till både stadens puls och naturens lugn. Med Karlstad bara en kort bilresa bort har du tillgång till shopping, restauranger och nöjesliv. Samtidigt kan du njuta av den fridfulla omgivningen och möjligheten att utforska naturen. Detta hem är perfekt för dig som söker en harmonisk livsstil och vill bo i ett lugnt område utan att behöva ge upp bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hus i Vålberg - boka en visning idag!

  • Plus
Plommonvägen 14, Stodene, Karlstads kommun
  • Mån 26 feb kl 17:00

Plommonvägen 14

Villa
Stodene, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 495 000 kr
144 m²
7 rum
337 m² tomt

Nu kan vi äntligen annonsera Plommonvägen 14, en trevlig 1,5 plansvilla med 144 kvm boyta. Här erbjuds en funktionell layout som passar bra för familjen. På entréplanet finns ett kök, toalett, ett vardagsrum samt ett sovrum med utgång till altanen, vilket ger möjlighet till trevliga utomhusstunder. Här finns även en groventré kombinerat med tvättstuga. Andra våningen har tre välplanerade sovrum som ger varje familjemedlem sitt eget utrymme. Det finns också ett badrum på övervåningen för bekvämlighet. Området är familjevänligt och bekvämt, med skola och mataffär ett stenkast bort. Detta gör vardagen smidig och underlättar för alla. Plommonvägen 14 är ett hem med potential för att skapa en trevlig vardag. Området har sina fördelar med närhet till bekvämligheter och möjligheter till familjeliv. Ta chansen att utforska denna villa och se om det är den rätta platsen för er familj att trivas i. Välkommen att kontakta mäklare för mer information!

  • Plus
Bofasterud 302, Bofasterud, Karlstads kommun

Bofasterud 302

Villa
Bofasterud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 995 000 kr
174 + 73 m²
4 rum
2 986 m² tomt

Varmt välkomna till detta rymliga hus som färdigställdes 2015. Detta ställe är verkligen något utöver det vanliga. Låg energiförbrukning med täljstenskamin och vattenburen värme via frånluftsvärmepump. Stort plus för garaget om 70 kvm och den generöst tilltagna tomten närmare 3 000 kvm. Det finns bland annat ett växthus, hönshus och en förrådsbyggnad. Här bor ni med bekvämt avstånd till stan och några minuters promenad till närmsta busshållplats. Hjärtligt välkomna att anmäla er till visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ulvsbyn 223, Ulvsby, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ulvsbyn 223

Villa
Ulvsby, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 550 000 kr
130 + 60 m²
5 rum
1 276 m² tomt

Hjärtligt välkomna till detta fina enplanshus i vinkel på återvändsgata. Tomtens insynsskyddade läge är verkligen något utöver det vanliga och utsikten från både det inglasade uterummet och altanen är ljuvlig! Bergvärme värmer huvudsakligen huset med vattenburen golvvärme och det finns även en täljstenskamin i vardagsrummet. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Morgonvägen 4E, Edsgatan, Karlstads kommun

Morgonvägen 4E

Tomt
Edsgatan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 000 000 kr
1 132 m² tomt

Bygg ditt drömhus! Här ges möjlighet till att bygga ert drömhus på denna härliga tomt om 1 132 kvm i natursköna Edsgatans Park. Ni väljer själv husleverantör men styrs av framtaget gestaltningsprogram exteriört. Området är beläget inom stadsutvecklingsområdet Stockfallet nordost om Karlstad, endast 6 kilometer ifrån stadskärnan. I öst angränsande till Klarälvsbanan och Edsgatevägen. Öster om mangårdshuset, ner mot gamla banvallen som numera utgör gång- och cykelbana ges tillfället att bygga ett fantastiska hem. Här bor ni i privat ostört läge, kring skyddade äldre ädellövträd, kulturhistoriska stengärdsgårdar och vacker utsikt över glittrande sjön Alstern. Edsgatan Park består bland annat utav 6st tomter, från 1109 kvm till 1523 kvm. Utifrån kommunens gestaltningsprogram som ska följas, har arkitekten Helena Axelsson på Semrén & Månsson tagit fram ett modernt och tidlöst koncept som inger ett sammanhållet och stilrent uttryck i området vilket du kan läsa mer om i säljbroschyren. Ta chansen att bygga och skapa just ditt drömhus! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Morgonvägen 4D, Edsgatan, Karlstads kommun

Morgonvägen 4D

Tomt
Edsgatan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 000 000 kr
1 140 m² tomt

Bygg ditt drömhus! Här ges ni möjlighet till att bygga ert drömhus på denna härliga tomt om 1140 kvm i natursköna Edsgatans Park. Ni väljer själv husleverantör men styrs av framtaget gestaltningsprogram exteriört. Området är beläget inom stadsutvecklingsområdet Stockfallet nordost om Karlstad, endast 6 kilometer ifrån stadskärnan. I öst angränsande till Klarälvsbanan och Edsgatevägen. Öster om mangårdshuset, ner mot gamla banvallen som numera utgör gång- och cykelbana ges tillfället att bygga ett fantastiska hem. Här bor ni i privat ostört läge, kring skyddade äldre ädellövträd, kulturhistoriska stengärdsgårdar och vacker utsikt över glittrande sjön Alstern. Edsgatan Park består bland annat utav 6st tomter, från 1109 kvm till 1523 kvm. Utifrån kommunens gestaltningsprogram som ska följas, har arkitekten Helena Axelsson på Semrén & Månsson tagit fram ett modernt och tidlöst koncept som inger ett sammanhållet och stilrent uttryck i området vilket du kan läsa mer om i säljbroschyren. Ta chansen att bygga och skapa just ditt drömhus! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Visar alla 6