Sparringgatan 6

Mörbylånga, Mörbylånga kommun Se på karta

2 350 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Biarea
133 m²
Tomtarea
960 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
41 354 kr/år

Här erbjuds en mycket välskött familjevilla som förvaltats väl av samma familj sedan byggnadsåret. Huset har mycket retro bevarat sedan 60-talet i välvårdat skick. Villan i 1½-plan med källare och vidbyggt garage, med möjlighet att nå garage från källare. Boendet erbjuder många och praktiska förvaringsutrymmen och våtutrymme på båda boendeplanen. Källare med bra hobby och bla förvaringsytor, matkällare samt tvättstuga med dusch.

Entréplanet nås via välkomnande entré mot framsida med kalkstensläggningar och möjlighet till och plats för sittgrupp. Välkomnade hall med bra förvaring och trappa till överplan och källare. Badrum, ett sovrum, kök med matplats och ett stort vardagsrum med öppen spis och öppenhet och möjlighet till matsal samt utgång mot baksida med uterum och vidbyggd uteplats. Övre planet med ljus hall med takfönster, toalett, tre sovrum av varierande storlek varav två med balkong. Stort förråd med stora förvaringsytor och takfönster. Källare med matkällare, fyra förrådsrum, tvättstuga med dusch, hobby-/vävrum samt hall med trappa upp till garage.

På husets baksida finns uterum och kalkstenslagd uteplats i väster och en vacker uppvuxen trädgård som omgärdas av Oxelhäck i tre väderstreck. Trädgården innehåller bla. Fruktträd, bärbuskar, rabatter och odlingslotter samt egen brunn för bevattning. Baksidan angränsar mot Mörbylånga IP.

Huset värms idag via fjärrvärme.

Vidbyggt finns garage för 1 bil med vidbyggt förråd/snickarverkstad med direktaccess till källare. Här finns också ett vindsförråd som nås från förrådet/snickarverkstaden via stege.
Utgång mot trädgården finns via förrådet/snickarverkstaden.

Sparringgatan ligger på gångavstånd till bad, vårdcentral, mataffär, förskola, skola och bra kommunikationer till Kalmar och Färjestaden. På cykelavstånd ligger Mörbylånga hamn med segelbåtsdjup.

Fastigheten säljs för dödsbos räkning med friskrivningsklausul, vilket ställer högre krav på köparens undersökningsplikt. Huset är besiktigat.

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Marcus Isakson

Ölandsmäklaren AB
Mäklare Marcus  Isakson, Ölandsmäklaren AB
0485 77000