Viktor Dahléns Väg 133

Mosås, Örebro Karta & restider

2 195 000 kr
VillaVilla

Välkommen till detta fina bostadsrättshus från Myresjöhus. Helt perfekt för barnfamiljen med stor trädgård och carport. På framsidan finns plats för flera bilar. Entréplan består av bland annat av vardagsrum och kök med öppen planlösning och stora fönsterpartier vilket ger en skön känsla av ljus och rymd. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen med stor grönyta och stensatt yta perfekt för möbelgruppen. På samma plan finns ett sovrum samt badrum med tvättavdelning. Förvaring under trapp samt genom inbyggd garderob.
Övre plan består av två sovrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum om behovet uppstår. På samma plan finns även en läshörna, rymlig klädkammare samt badrum. Bostaden har genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Mosås ligger cirka 10 minuter med bil från centrum och 3 minuter till Marieberg Galleria med all service man kan önska sig. I området finns Mosjö skola. Skolan är en kommunal grundskola som innehåller förskoleklass, skolåren 1-6 samt skolbarnomsorg. Det finns även fler förskolor i området. Området är barnvänligt och naturnära med härliga omgivningar. För den golfintresserade finns 18-hålsbanan Mosjö Golf- och Countryclub, och för den "hästbitna" är det inte långt till Örebrotravet, en av Sveriges främsta travbanor.
I Mosås finns blandad bebyggelse med till övervägande del villor. Under de senaste åren har det byggts mycket nyproduktion i området då efterfrågan har varit stor.

Läs mer hos mäklaren Säljkollen: sidan för dig som säljare
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
120 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 127 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Viktor Dahléns Väg 133 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 195 000 kr

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 277
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 26 dagar sedan, den 25 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips