Spettvägen 7

Munsö Ekeby, Ekerö kommun Se på karta

4 475 000 kr

4 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
2 222 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
55 000 kr/år

Här erbjuds det mesta man behöver för ett bekvämt boende! Ett rymligt hus med tre bra sovrum och solig altan i söder, en fin vinterbonad gäststuga, ett Attefallshus samt en pool med soligt läge!

Med ett underbart läge i charmiga Ekeby återfinns detta rymliga och mysiga 1-planshus med bad och vacker natur inpå knuten. Huset är i grunden ett timmerhus som enligt uppgift ska ha flyttas hit från Rättvik. Därefter har huset byggts till och erbjuder idag ett perfekt boende för t.ex. barnfamiljen som söker en lugn och naturskön plats men ändå vill ha goda kommunikationer in till centrala Stockholm med dess utbud av shopping och nöjen.

Huset är ljust och trevligt och har genomgående en generös takhöjd upp till nock. Här återfinns en hemtrevlig sällskapsdel med vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet har dessutom en vacker eldstad för mysiga hemmastunder . Vidare återfinns här tre bra sovrum, fint duschrum samt hall. Här finns också en inre hall som fungerar bra som t.ex. arbetsvrå. Under en del av huset finns en inredd källare i form av arbetsrum/träningsrum, tvättstuga samt stort förrådsrum

Tomten är stor och solig! Närmast huset återfinns ett härligt soligt trädäck som ligger väl insynsskyddat på husets baksida. Högre upp på tomten finner vi en inbjudande pool med pooldäck som erbjuder sol under större delen av dagen. På tomtens högsta punkt ligger ett Attefallshus varifrån man erbjuds en vacker sjöglimt ut mot Mälarens glittrande vatten. Invändigt är inte Attefallshuset helt färdigställt utan en del arbete lämnas till köparen att utföra.

Intilliggande obebyggda tomt kan eventuellt också vara aktuell för försäljning. Kontakta mäklaren för ytterligare information om detta.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakta mäklaren

Martin Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Martin Larsson, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46708300161