Fredriksdalsvägen 21

Nättraby, Karlskrona kommun Se på karta

2 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
2 126 m²
Byggår
1926
Driftkostnad
46 704 kr/år
Antal besök
8 543
Dagar på Hemnet
11

Funkisvilla på 107 kvadratmeter i två plan med källare. Huset ligger på en stor välskött trädgårdstomt omgiven av häckar och staket. Här finns stora gräsytor, fruktträd och planteringar. Vintertid är det en egen liten pulkabacke på tomten. Huset och trädgården erbjuder flera uteplatser, altandäck i söderläge, terrass i västerläge samt en balkong på övre plan med utsikt över trädgården och med morgon-förmiddagssol. Tomten är på 2126 kvm och är egentligen två tomter med två fastighetsbeteckningar.

Huset har en trivsam planlösning där nedervåningen erbjuder ljus entré med förvaring, kök i vinkel med köksinredning i vitt, vardagsrum och matrum i fil med öppen spis samt utgång till uteplats i västerläge. Det övre planet har tre bra sovrum och ett stort helkaklat badrum med utgång till balkongen. Källarplan med tvättstuga, verkstad och gott om förvaringsmöjligheter.

Generös uppfart som ger gott om plats för flera bilar. Förrådslänga indelad i tre sektioner med hundgård, verkstad och förråd.

Från Fredriksdalsvägen 21 är det en kort promenad till Nättrabyskolan och flera förskolor. Det finns flera lekplatser i området och på varma sommardagar har man cykelavstånd till flera fina badplatser. Nättraby centrum ligger på promenadavstånd och det är enkelt att ta sig till Karlskronas stadskärnan med buss, bil eller cykel. Nättraby är ett populärt villaområden och en favorit för barnfamiljer!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Kontakta mäklaren

Sofia Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
Mäklare Sofia Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
0704663606

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.