Fagerögatan 1

Norra Borstahusen, Landskrona kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
737 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
40 047 kr/år
Antal besök
5 889

För dig som ställer höga krav på boendet finns nu möjlighet att förvärva denna exklusivt inredda och gediget byggda 1 plansvillan om 170 kvm med en takhöjd om 3.70 meter på högsta punkt. Ett stilsäkert hus med stram och tidlös utformning, väl genomtänkt planlösning och omsorgsfullt utvalda påkostade material.

Uppvärmning genom fjärrvärme och vattenburen golvvärme vilket ger ett behagligt inomhusklimat tillsammans med FTX-systemet.
Friköpt tomt och fiber.

Husets hjärta är sällskapsytan om ca 65 kvm som bildar vardagsrum öppet mot kök. Stora fönster- och skjutpartier tillsammans med takhöjden ger ett fantastiskt ljus och skön känsla, den värmande braskaminen finns strategiskt placerad i rummet och smälter fint in i väggen. Köksinredning i mörkt trä och bardel med fallande keramisk bänkskiva från Dekton som är helt okänslig för värme och kyla samt för repor och alla slags vätskor. Genomgående ljust snyggt keramikklinkergolv. Avdelning på ena gavelsidan med master bedroom, med stort skjutparti och utgång till trädäcket. Från sovrummet finns ingång via skjutdörr till rymlig walk in closet och till stort lyxigt helkaklat badrum med både badkar och dusch. I anslutning finns tvättstuga med klinkergolv, skåpsinredning och utgång mot garagesidan. På andra gavelsidan finns avdelning med två sovrum med fint ljusinsläpp, allrum som går att dela av till sovrum med stort skjutparti. Intill sovrumsavdelningen finns snyggt helkaklad toalett med dusch.

Tomten är 737 kvm med stort trädäck med infälld belysning och gräsyta som inbjuder till både lek och odling. Snygg plattläggning både på entrésidan, baksidan och uppfarten till garaget med 60 x 60 betongplattor. Hörntomt och på återvändsgata.

Friliggande garage om ca 28 kvm med betongplatta med vattenburen golvvärme och fjärrstyrd garageport. Plats för 5-6 bilar på uppfarten.

Fint beläget med gångavstånd till förskolor och flera alternativ till skolor, bl a Engelska skolan. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Direkt busslinje till tågstationen. Nyöppnad Coop fullsortimentsbutik i närheten som inrymmer ett gym på andra våningen. Gång- och cykelavstånd till havsbad, hamn och golfbana.
Hjärtlig välkomna på visning till denna fantastiska fastighet!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas