Melassgatan 6

Norra Viken, Mörbylånga Se på karta

6 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
131 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
963 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
26 000 kr/år
Antal besök
15 104
Dagar på Hemnet
24

På första parkett, strax innan vackra Kalmarsund i Norra Vikens bästa läge vilar en mycket smakfull enplansvilla signerad Willa Nordic (byggår 2018/2019). Får du den äran att bosätta dig här kan du njuta av en vy som bjuder på vacker natur och sundets alla rörelser samtidigt som du kan koppla av till ljudet av vågskvalp med vindskydd från fläderskogen i syd. Norra Viken har etablerat sig som ett modernt och samtidigt naturnära bostadsområde för permanentboende och exklusiva fritidsbostäder.

Bostadens planlösning och utformning i ett plan gör att boendet passar alla åldrar och familjekonstellationer. Villan har genomgående påkostade, smakfulla och funktionella materialval utan kompromisser. Genom bostadens samtliga rum löper ett diamantslipat betonggolv, snyggt att se på, lättskött och behagligt att placera dina fötter på. Den tidlöst grå köksinredningen har levererats av HTH, ljus bänkskiva från Silestone i naturlig kvartssten, (ett av de hårdaste material som finns) kökets maskinella utrustning är från Siemens Studioline, ett innovativt och stilrent kök med den senaste teknologin. Generösa fönsterpartier mot vattnet ger en fantastisk utsikt och ingen insyn, den absolut bästa kombinationen.

Hemmet har idag två sovrum, något du med enkla medel kan få till fyra. Gymmet och den walk-in-closet som finns nu kan du om du önskar istället nyttja som två väldimensionerade sovrum. Master bedroom ligger med full utsikt över Kalmarsund och känslan av att få vakna upp här är troligen ett av de bättre sätten att starta din dag på. Ett helkaklat badrum med väggar och golv i marmor, här är det utrustat med golvvärme, spotlights, fönster, dusch och ett badkar i snygg rundad design. Från hallen når du badrum nummer två som är utrustat med golvvärme, spotlights och dusch. Rymlig och mycket praktisk tvättstuga/groventré med utgång till trädgården.

Villans utvändiga miljö är verkligen något extra. Den väl tilltagna uteplatsen är i snygg betong och har flera olika platser där du kan slå dig ner, koppla av och bara njuta. Kronan på verket är poolen som även den är gjuten i betong och något upphöjd för att du ska kunna ta del av den magiska obrutna utsikten även härifrån. När du badat färdigt i poolen kan du förflytta dig till ett utespa med inte mindre än tre massagesäten och två liggdelar för helkroppsmassage. Uteplatsen lär bli till en plats där du, din familj och vänner vill spendera stor del av er tid. Kvällstid lyser den ingjutna LED-belysning upp poolen och bidrar ytterligare till det skådespel som äger rum när solen går ned bakom Kalmarsund. Miljön här ute gör sig ypperligt för middagsbjudningar, aktiviteter och lata dagar med sol och bad

Har du hemmavarande tonårsbarn eller får övernattande gäster har du en perfekt plats för dem i det gästhus som ligger i anslutning till carporten.

Prisvärd och effektiv uppvärmning i form av bergvärme. Hela husets belysning och ljudsystem styrs via trådlösa appar eller din google home enhet.
Mörbylånga är en riktig Ölandsidyll. På Melassgatan bor du med gångavstånd till ett fullt utbud av service och tjänster. Här finns förskola, skola, stor ny Ica-butik, folktandvård, husläkarmottagning, bensinmack, restauranger, Hotell Magasin1 med musikkvällar och fin restaurang med utsikt över hamnen, padelbana, badplats, föreningsliv mm. Allt inom bara några minuters gångavstånd. Samhället förgylls av charmig bebyggelse, småbåtshamn och mysiga gator som följer dig hela vägen ner till vattnet. Ett genuint och le

Läs mer hos mäklaren
Rydman Langå AB