Mälhamravägen 117

Norrtälje kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124,1 m²
Tomtarea
3 449 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Driftkostnad
30 550 kr/år

Föreställ er ett nyproducerat enplanshus från Skidstahus (-21) i ett högt och insynsskyddat läge där naturen är din närmaste granne. Föreställ er även att kunna hänga i glasfiberpoolen och ta ett glas på den härliga altanen i soligt söderläge. Drömmen kan bli verklighet på Mälhamravägen 117! Här finns eventuella möjligheter att stycka av fastigheten (utanför detaljplan) alternativt bygga ett stort dubbelgarage (bygglov finns). Slutbesiktning gjordes den 1/10 2021.

Solceller på taket vilket gör en tjänst både för miljön men även din plånbok (läs låga driftskostnader). Här har man även gjort ett stort jobb med att jämna ut trädgården på baksidan för att ge de bästa förutsättningarna i framtiden till en bra trädgård! 5-6 bilar får lätt plats på den grusade uppfarten.

Genomgående golvvärme i hela huset. Här finns ett rejält kök med bra maskinell utrustning samt god förvaring bakom de läckra luckorna i mörkgrå kulör. Totalt fyra sovrum, tvättstuga, badrum samt vardagsrum med utgång till den tilltalanade altanen med sol från morgon till kväll. Täljstenskamin i vardagsrummet som sätter guldkant på tillvaron.

Huset ligger beläget i Norrtälje kommun mellan Rimbo (ca 18 km) och Lindholmen (ca 13 km). Arlanda flygplats når man inom halvtimmen med bil. Buss 648 går smidigt till Rimbo station från busstation Vallhammar (1,7 km till fots).

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Vallentuna

Kontakta mäklaren

Erik Laggar

Fastighetsbyrån Vallentuna
Mäklare Erik Laggar, Fastighetsbyrån Vallentuna
0728-39 90 50
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas