Mäklare Erik Laggar

Erik Laggar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindholmsvägen 32, tomt nr 3, Ormsta, Vallentuna kommun

Lindholmsvägen 32, tomt nr 3

Tomt
Ormsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 695 000 kr
867 m² tomt

Nu finns en av få möjligheter kvar att förvärva totalt en av tre tomter på Lindholmsvägen i omtyckta Ormsta. Här kan man bland annat bygga ett friliggande hus upp till 180 m² byggarea samt additionsbyggnad. Kommunal anslutningsavgift för vatten samt gatukostnad tillkommer (mer info i beskrivningen nedan). Fastigheten är belägen i Ormsta, strax norr om Vallentuna C. Här är det gångavstånd till förskolan Smultronet, nya Hagaskolan (F-9) samt till buss och Roslagsbana (Ormsta station) som tar dig hela vägen till Stockholm Östra station inom halvtimmen. Ca 1 km norr om Vallentuna C med dess utbud av mataffärer, caféer och restauranger. Ormsta-Stensta är ett detaljplanerat område med bland annat förskola, vårdboende och flertalet radhus kommer att byggas. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Ekebyvägen 16, Ekeby, Vallentuna kommun

Ekebyvägen 16

Lägenhet
Ekeby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 331 kr/mån
36 273 kr/m²

Möjlighet att förvärva denna optimalt planerade 2:a på markplan med härlig uteplats - en given plats att hänga på nu när våren och grillsäsongen kommer allt närmare. Varför inte ta en kopp kaffe och njuta av solnedgången? Nytt och fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Gediget kök med bra förvaring bakom de flertalet vitmålade luckor ovan den breda köksbänken. Spatiöst vardagsrum med plats för större möblemang på det slipbara parkettgolvet. Rymligt sovrum med plats för både skrivbord och säng. Hall med klinkergolv i grå kulör. Gott om förvaring i klädkammaren och förrådet. I månadsavgiften ingår bland annat både bredband (100 mbit/sek via Ownit) och carport. Ekebyvägen är beläget ca 1 km norr om Vallentuna med naturen och 4H-gården som närmaste granne. Här finns en del lummiga promenadstråk i lugn miljö. Gångavstånd till både buss och Roslagsbana (Ormsta station närmaste stationen) som går hela vägen till Stockholm Östra station. Närhet har man även till Norra Rosendalsskolan (F-9). Brf Hammarbacken är en stabil förening som har flera tvättstugor inom räckhåll. Sammantaget en fin lägenhet med en härlig uteplats i ett lugnt område. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Sunnanå 45, Frösunda, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sunnanå 45

Villa
Frösunda, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
4 800 000 kr
250 + 140 m²
8 rum
4 747 m² tomt

Nu finns en sällsynt chans att förvärva denna fastighet med en total bya om ca 250 m² + 140 m² i natursköna Frösunda, strax norr om Lindholmen. Här har ni möjlighet att skapa ert egna drömboende i en rogivande miljö med gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter via Roslagsbana och buss. Här når du stan inom 40 minuter! Stor maskinhall om ca 85 m² samt över 3 m i takhöjd - en dröm för någon som gillar motorsport alternativt om man vill mecka på hemmaplan. Lummig tomt om 4747 m² som vetter ut mot idyllen. Flera parkeringsmöjligheter finns med både grusad och asfalterad uppfart vid den stora maskinhallen. Tack vare tomtytan finns det även möjlighet att bygga en ekonomibyggnad om 120 kvm. Eventuella avstyckningsmöjligheter! Huset är tillbyggt 2017 (originaldelen är från 1948) Nuvarande ägare av huset har ritat huset själv och noggrant renoverat huset med bra materialval. Nu återstår det för er att forma boendet till ert egna hem! Här kan ni även göra om boendet till en uthyrningsdel och minska boendekostnaden drastiskt. Med en kort promenad till Roslagsbanan finns det möjlighet att nå Stockholm Östra station (Tekniska högskolan) på ca 40 minuter. Här i Frösunda finns härliga vandringsled i skogen, Frösunda kyrka med årliga konserter. Fotbollsplan finns inom 5 min räckhåll med bil (Björkvallen) där Frösunda SK huserar. Närmaste mataffären finns i Lindholmen där även Gustav Vasaskolan finns (F-6). Valborgsfirande inom räckhåll samt årliga marknader och loppisar. Missa inte chansen att köpa denna unika fastighet i lantliga Frösunda!

Mälhamravägen 117, null, Norrtälje kommun

Mälhamravägen 117

Villa
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
4 795 000 kr
124,1 m²
5 rum
3 449 m² tomt

RING FÖR PRIVATVISNING! Föreställ er ett nyproducerat enplanshus från Skidstahus (-21) i ett högt och insynsskyddat läge där naturen är din närmaste granne. Föreställ er även att kunna hänga i glasfiberpoolen och ta ett glas på den härliga altanen i soligt söderläge. Drömmen kan bli verklighet på Mälhamravägen 117! Här finns eventuella möjligheter att stycka av fastigheten (utanför detaljplan) alternativt bygga ett stort dubbelgarage (bygglov finns). Slutbesiktning gjordes den 1/10 2021. Solceller på taket vilket gör en tjänst både för miljön men även din plånbok (läs låga driftskostnader). Här har man även gjort ett stort jobb med att jämna ut trädgården på baksidan för att ge de bästa förutsättningarna i framtiden till en bra trädgård! 5-6 bilar får lätt plats på den grusade uppfarten. Fiber till tomtgränsen! Genomgående golvvärme i hela huset. Här finns ett rejält kök med bra maskinell utrustning samt god förvaring bakom de läckra luckorna i mörkgrå kulör. Totalt fyra sovrum, tvättstuga, badrum samt vardagsrum med utgång till den tilltalanade altanen med sol från morgon till kväll. Täljstenskamin i vardagsrummet som sätter guldkant på tillvaron. Huset ligger beläget i Norrtälje kommun mellan Rimbo (ca 18 km) och Lindholmen (ca 13 km). Arlanda flygplats når man inom halvtimmen med bil. Buss 648 går smidigt till Rimbo station från busstation Vallhammar (1,7 km till fots).

  • Uteplats
Lindholmsvägen 32, tomt nr 1, Ormsta, Vallentuna kommun

Lindholmsvägen 32, tomt nr 1

Tomt
Ormsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 495 000 kr
902 m² tomt

Nu finns en av få möjligheter kvar att förvärva totalt en av tre tomter på Lindholmsvägen i omtyckta Ormsta (den största av dem). Här kan man bland annat bygga ett friliggande hus upp till 180 m² byggarea samt additionsbyggnad. Kommunal anslutningsavgift tillkommer för vatten samt gatukostnad tillkommer (mer info i beskrivningen nedan). Pantbrev finns på 2 075 000 kr. Fastigheten är belägen i Ormsta, strax norr om Vallentuna C. Här är det gångavstånd till förskolan Smultronet, nya Hagaskolan (F-9) samt till buss och Roslagsbana (Ormsta station) som tar dig hela vägen till Stockholm Östra station inom halvtimmen. Ca 1 km norr om Vallentuna C med dess utbud av mataffärer, caféer och restauranger. Ormsta-Stensta är ett detaljplanerat område med bland annat förskola, vårdboende och flertalet radhus kommer att byggas. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Lindholmsvägen 32, tomt nr 2 , Ormsta, Vallentuna kommun

Lindholmsvägen 32, tomt nr 2

Tomt
Ormsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 495 000 kr
829 m² tomt

Nu finns en av få möjligheter kvar att förvärva totalt en av tre tomter på Lindholmsvägen i omtyckta Ormsta. Här kan man bland annat bygga ett friliggande hus upp till 180 m² byggarea samt additionsbyggnad. Kommunal anslutningsavgift för vatten samt gatukostnad tillkommer (mer info i beskrivningen nedan). Pantbrev finns på 2 075 000 kr. Fastigheten är belägen i Ormsta, strax norr om Vallentuna C. Här är det gångavstånd till förskolan Smultronet, nya Hagaskolan (F-9) samt till buss och Roslagsbana (Ormsta station) som tar dig hela vägen till Stockholm Östra station inom halvtimmen. Ca 1 km norr om Vallentuna C med dess utbud av mataffärer, caféer och restauranger. Ormsta-Stensta är ett detaljplanerat område med bland annat förskola, vårdboende och flertalet radhus kommer att byggas. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Visar alla 6