Dalenvägen 20

Nyhamnsläge, Höganäs kommun Se på karta

7 750 000 kr

9 750 000 kr -21 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
147 m²
Biarea
94 m²
Tomtarea
1 185 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1953
Energiklass
E
Driftkostnad
20 090 kr/år

Med en underbar utsikt över hustaken och havet ligger denna 1-plansvilla med källare. Starta morgonen med en kopp kaffe på den stenlagda altanen och hör vågorna slå in mot strandkanten en bit bort, andas in de saltstänkta vindarna och njut av att bo på ett sådant naturskönt läge!

Här finns otrolig potential för dig att gå loss efter dina drömmar och tillsammans med dem låta denna trivsamma villa vandra in i en ny era. Grundstommen med generösa fönsterpartier i det västliggande vardagsrummet - för att på bästa sätt tillvarata utsikten - finns redan, likaså fyra sovrum med ytterligare möjlighet på källarplan. Dagens två badrum, varav det ena nås från det största sovrummet är fullt funktionella men är av äldre utförande. Dagens kök har rum för matplats, men kanske vill du öppna upp ytterligare mot det generösa vardagsrummet och skapa en härligt öppen planlösning med plats för såväl familj som släkt och vänner. Från köket tar du ett steg ut till den stenlagda altanen som kan hysa såväl ett större matmöblemang som en loungegrupp, ett caféset, en hammock...

Några steg ner möter dina tår gräsmattan, som är tillräckligt stor för att rymma såväl barfotalekar och fotbollsmatcher eller kanske en studsmatta eller framtida pool. Det finns uppväxt grönska, buskar och annan växtlighet som du kan förädla.

En trappa ner väntar en gillestuga, ett rum som med fördel kan användas som gästrum samt pannrum och förrådsutrymme.
Bilen får plats i garaget eller i carporten.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Kontakta mäklaren

Patrick Magiera

Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
Mäklare Patrick Magiera, Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
+46733589904

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.