Kvarnvägen 8

Odensbacken, Örebro kommun Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
1005 m²
Byggår
1900
Driftkostnad
49 016 kr/år
Antal besök
2 173
Dagar på Hemnet
2

Välkommen till Kvarnvägen 8 i familjevänliga Odensbacken. Ett mycket charmigt och trivsamt hus med ursprung från slutet på 1800-talet som byggts ut på 90-talet.

Fint entréplan med stort kök med gott om plats för flera att laga mat tillsammans, vardagsrum med vacker, fungerande kamin, badrum och två sovrum. Både vardagsrum och största sovrummet har dörrar ut till den härliga verandan som ligger i rakt söderläge.
En trappa upp finns två sovrum och toalett och dessutom finns ett rymligt källarplan med duschrum, tvättstuga, vinkällare, pannrum och gott om förvaringsmöjligheter.
Huset ligger på en härlig uppvuxen trädgårdstomt omgärdad av staket och grönskande häckar. En ljuvlig oas med gott om utrymmer för stora och små att njuta av sommaren. På baksidan finns ett insynsskyddat pooldäck, stora fina fruktträd och på husets framsida välkomnas man av vackra rabattrosor.
Till huset hör en gammal lada i gott skick med året-runt-uppvärmd verkstad i ena änden, perfekt för utrymmeskrävande fritidsintresse eller varför inte egen verksamhet. I andra delen av ladan finns garage, vedbod och diverse förrådsutrymmen. Bilarna har plats i nämnda garage och på den stora uppfarten som nås från Odenvägen.

Tryggt och barnvänligt boende i uppvuxen villamiljö. Barnen kan själva enkelt ta sig till skolan som ligger endast en kilometer bort. I Odensbacken finns också förskola, matbutik, vårdcentral, pizzeria, blomsterbutik och trevligt föreningsliv. Till Örebro stadskärna kör man på ca 30 minuter och det finns också bra bussförbindelser.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Kajsa Hultman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Kajsa Hultman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0709-102609

Visningstider

  • 25
    okt
    Mån 25 okt kl. 16:30–17:30
    Endast bokad visning - anmälan krävs via mäklarens hemsida!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.