Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kajsa Hultman

Kajsa Hultman

Om mig

En bostadsaffär kan vara en av ditt livs största affärer och jag gör mitt yttersta, för att det ska blir en så trygg och givande upplevelse som möjligt. Jag har lång erfarenhet då jag jobbat som mäklare i Örebro sedan 1999. Jag är noga med att anpassa varje enskild affär efter dess unika förutsättningar och jag vet att det gör stor skillnad för slutresultatet. Mina kunder beskriver mig som trygg, lyhörd och kunnig med hög energi och stor servicekänsla. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Glimmervägen 6, Lundby, Örebro kommun
  • Mån 20 maj kl 17:00
Glimmervägen 6, Lundby, Örebro kommun, bild 2
Glimmervägen 6, Lundby, Örebro kommun, bild 3

Glimmervägen 6

Villa
Lundby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 800 000 kr
78 + 78 m²
3 rum
248 m² tomt

Välkommen till Glimmervägen 6, ett litet lättskött radhus om 78 kvm med lika stor källare. Här har samma ägare bott och trivts i drygt 40 år. De har tagit väl hand om sitt hus och de senaste 10 åren har huset fått nytt tak, ny fjärrvärmeväxlare, fiber har dragits in och förrådet renoverades 2022. Interiört behöver huset en uppdatering så här har ni möjlighet att skapa ert nya hem efter egna önskemål. Entréplanet består av en rymlig hall, kök, trivsamt vardagsrum, ett kaklat badrum samt två sovrum. Källaren har bra takhöjd och här finns en gillestuga, gott om förvaring och möjlighet till två sovrum. Baksidan av huset ligger i rakt söderläge och här finns en härlig takad altan som nås från vardagsrummet och en liten lättskött trädgård omgiven av en grönskande häck. Till huset hör ett garage i länga och en parkeringsplats. Lundby är ett klassiskt villaområde som började bebyggas med villor, radhus och bostadsrätter i början av 1970-talet. I området finns Lundbyskolan (F-6), flera förskolor, och restaurang. I närområdet finns dessutom ett skogsområde med motionsslingor och ett grönområde med fotbollsplaner. Området ligger naturskönt i utkanten av Örebro stad och det är cirka 5 km från Örebro centrum med bra bussförbindelser. Cykelavstånd till affärsområdet Boglundsängen där det bl.a finns Ica Maxi, flera olika butiker, restauranger och handelsträdgård. Varmt välkommen att boka in er på visningen!

  • Premium
Gölafallet 751, null, Örebro kommun

Gölafallet 751

Gård/Skog
Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
6 500 000 kr
137 + 84 m²
21 ha tomt

Välkommen till Aversholm, en mycket välskött lantbruksfastighet på 20,87 ha, med skog, betesmark och åkermark, och vackert lantligt läge i Gölafallet endast 15 minuter från Örebro. Denna fina gård har varit i samma släkts ägo sedan 1874 och nu är det dags för nya ägare att ta över. Gården ligger med ängar och grönskande skog som inramning och innefattar bostadshus, ekonimibyggnad i vinkel om 488 kvm, stort uthus som även fungerar som garage, rejäl jordkällare samt en större bod med förrådsutrymmen och vedbod. Här på Aversholm har det tidigare funnits både kor och får. Finns hästintresse kan man inreda ladugården för hästhållning och det finns även ett ridhus som närmsta granne. Bostadshuset är i 1,5 plan om ca 137 kvm. Entréplanet har ett rymlig kök med plats för stort matbord, ett mysigt vardagsrum med braskamin, bibliotek och badrum. En trappa upp finns tre bra sovrum, ytterligare ett badrum och gott om förvaringsutrymmen i rymliga kattvindar. Ljuvlig trädgårdstomt om ca 3 000 kvm med välskött gräsmatta, fina gamla fruktträd, syrénberså för mysiga fikastunder och vackra perennrabatter. Totalt 18 ha mark varav 9 ha skog och 9 ha åkermark. Jordvärme, egen brunn och eget godkänt avlopp. Länsdeklarerat Plus vilket innebär att bostadsbyggnaden är besiktigad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel. Här i Gölafallet är det lätt att trivas för dig som föredrar ett liv på landet men ändå vill ha nära och enkelt att ta dig in till Örebros cityliv. Med bil är du i city på 15 minuter och buss 521 stannar några hundra meter bort. Du bor vackert och fritt och grönskande fält runt fastigheten. Karlslundsskogen är nära och här finns MTB-leder och fina motionsspår. Har du hästintresse så finns det möjlighet till egna hästar och det finns även ett ridhus som närmsta granne. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

Granbergavägen 25C, Hovsta, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Granbergavägen 25C, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Granbergavägen 25C, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Granbergavägen 25C

Radhus
Hovsta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 000 000 kr
161 m²
6 rum
340 m² tomt

Välkommen till Granbergavägen 25 c, ett stort och mycket välplanerat kedjehus med fint läge i Hovsta. Här bor du i ett idylliskt och barnvänligt område med bilfria gårdar och en baksida som vetter mot fina grönytor med lekplats, tennisbana och volleybollplan. Perfekt hus för barnfamiljen med hela 161 kvm fördelat på 6 rum och kök, varav 4 sovrum och möjlighet till fler om behovet finns. Barnen kan gå själva till skolan utan att behöva korsa en enda trafikerad bilväg. Du möts av en välkomnande entré med uppvuxen häck och en härlig takad altan i rakt västerläge. En ljus hall leder in till ett trivsamt entréplan med ett ljust kök med vit inredning och en stor matplats där hela familjen får plats. Från matplatsen utgång till altanen. Ljust vardagsrum, två sovrum och både badrum och tvättstuga. En trappa upp finns ett rymligt allrum, två sovrum, ytterligare ett badrum och en klädkammare. På baksidan av huset finns ett trädäck och en liten lättskött gräsmatta med morgon- och förmiddagssol. Hovsta är ett omtyckt område beläget 1 mil norr om Örebro. I området finns F-6 skola, flera förskolor och busslinje 5 går in till Örebro centrum med flertalet avgångar varje timme. Bra idrottsförening, Hovsta IF med mycket barn- och ungdomsaktiviteter. Nära till fina grönområden och motionsspår, badplats i sjön Lången och i Kårsta finns en 18-håls golfbana, Kårsta GK. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
Vretgatan 15, Kumlaby, Kumla kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Vretgatan 15, Kumlaby, Kumla kommun, bild 2
Vretgatan 15, Kumlaby, Kumla kommun, bild 3

Vretgatan 15

Radhus
Kumlaby, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 650 000 kr
105 m²
4 rum
5 860 kr/mån
15 714 kr/m²

Välkommen till Vretgatan 15 – ett fint bostadsrättsparhus i ett plan, med intilliggande garage, i lugna och familjevänliga Kumlaby. Här möts du av en trevlig framsida som leder in till ett välplanerat hem i ett plan. 105 kvm fördelat på fyra rum och kök. Genomgående ljust och luftigt och en trivsam planlösning. Stort, trevligt kök i vitt med bra plats för stort matbord intill burspråk. Vardagsrummet har en härlig värmande kamin och härifrån når man även det stora inglasade uterummet. Tre bra sovrum, både ett stort badrum och en gästtoalett samt praktisk separat tvättstuga med intilliggande klädkammare. Intill huset finns det egna garaget och här har du gott om plats för både bilen och alla fritidsprylar. Det finns dessutom plats för ytterligare en bil på uppfarten. Trädgården är liten och lättskött och den trevliga baksidan har sol från strax efter lunch tills den går ner. Här finns också ett rymligt förråd. Detta är ett perfekt boende för dig som vill ha ett bekvämt boende med villakänsla men slippa timmar av snöskottning, trädgårdsskötsel och yttre underhåll. Fint läge och barnvänligt läge på trygg liten gata i Kumlaby. Några kvarter bort finns Kumlaby skola F-9, fotbollsplaner och idrottsanläggning. Endast 3 km till Kumla Torg. Det finns goda bussmöjligheter som enkelt tar dig till Kumla Centrum. Med bil når du Örebro på ca 25 minuter och Hallsberg på ca 10. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
Lekhultsvägen 92, null, Lekebergs kommun

Lekhultsvägen 92

Fritidshus
Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
850 000 kr
83 m²
3 rum
2 819 m² tomt

Välkommen till Lekhultsvägen 92, ett härligt timmerhus i ljuvlig skogsmiljö med promenadavstånd till sjön Leken och dess härliga badplatser. Här bor du i ljuvlig skogsmiljö ackompanjerad av fågelkvitter och med gott om svamp och bär intill husknuten. 83 kvm i ett plan fördelat tre rum och kök. Stort härligt vardagsrum med värmande öppen spis, öppet upp i nock och de vackra timmerväggarna synliga, ett mysigt kök, badrum och två stora sovrum. Vid entrén finns ett härligt soldäck där du kan njuta av solen från tidig morgon fram till lunch. Efter lunch är det bara att gå runt huset till den andra uteplatsen som ligger i skyddat västerläge och är perfekt för ljuvliga grillkvällar. Stor härlig trädgårds- och skogstomt med flera uthus med gott om förvaringsmöjligheter och potential att bygga om till gästhus. Här bor du verkligen naturnära i ett område nära till fina cykelvägar och vackra vandringsleder. Nära till vackra Kilsbergen som erbjuder mountainbike-/vandring-leder samt längskidspår. För en extra ordinär naturupplevelse finns även Garphyttans nationalpark i närheten. Gillar du golf så finns Lanna Lodge Golf Resort endast 15 minuter bort. Här finns en 18-hålsbana, padelbanor, jaktsimulator, restaurang, hotell med 30 rum samt spa och gym. Örebro City nås på 25 minuter och Karlskoga på 20. Närmaste mataffär finns i Vintrosa en dryg mil bort och här finns även en härlig handelsträdgård med café. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Plus
Stenevägen 31, Kumla Centralt, Kumla kommun
  • Tis 14 maj kl 18:15

Stenevägen 31

Villa
Kumla Centralt, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 500 000 kr
168 + 80 m²
7 rum
1 120 m² tomt

Välkommen till Stenevägen 31, ett stort härligt 30-talshus endast en kilometer från Kumla Torg. En gedigen familjevilla i två plan om hela 168 kvm plus hel källare där en och samma familj bott, trivts och tagit väl hand om sitt hus de senaste 50 åren. Stenevägen 31 är ett härligt 30-talshus som från början byggdes för två familjer men byggts om till ett härligt enfamiljshus. Generös takhöjd på båda planen, stora ljusa rum och riktigt gott om förvaringsmöjligheter. Stor grönskande trädgårdstomt med baksida i söderläge. Detta är ett perfekt hus för den stora familjen. På entréplanet finns gott om sällskapsytor; kök, vardagsrum, matrum, möblerbar hall samt toalett. En trappa upp finns sovrummen samlade, en möblerbar hall, badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Hel källare med gott om förvaringsutrymmen och på tomten finns ett äldre garage som används som förråd. Trädgården med fina gamla fruktträd, blommande buskar och bra odlingsmöjligheter. Huset är i gott skick, nymålat i somras, nytt tak 2016 och bergvärme installerades… Länsdeklarerat – alltså besiktat och dolda-fel försäkrat. Varmt välkommen att boka in dig på visningen.

  • Plus
Hargemarksvägen 1, Harge, Askersunds kommun
Hargemarksvägen 1, Harge, Askersunds kommun, bild 2
Hargemarksvägen 1, Harge, Askersunds kommun, bild 3

Hargemarksvägen 1

Villa
Harge, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 900 000 kr
94 m²
5 rum
1 505 m² tomt

Nu har du chansen att köpa detta ljuvliga året-runt-boende med egen båtplats i Vättern! Fint, soldränkt läge i Harge, endast 45 minuter från Örebro och 30 minuter från Motala. Från de generösa terrasserna har du sjöutsikt över Vätterns glittrande vatten. Till båtplatsen är det endast några hundra meter och en knapp kilometer bort finns Hargebaden med en vacker sandstrand som kallas Närkes Riviera. Nästgårds ligger även naturreservatet Harge Uddar med dramatiska klippstränder och fina vandringsleder. Här på Hargemarksvägen 1 möts du av en trevlig entré som leder in till ett välkomnande hem i ett plan. De senaste 10 åren har huset byggts om och ut och är i genomgående gott skick. Invändigt finns fina sällskapsytor som badar i ljus och gott om plats för flera sittgrupper och centralt placerat finns en mysig braskamin. Helglasade skjutdörrar suddar ut gränsen mellan ute och inne och leder ut till en av husets stora terrasser i fritt sydvästläge. Fint och välutrustat kök med vit köksinredning och här finns även en utgång till baksidan av huset. Det finns fyra sovrum så här har du plats för både familj och övernattande gäster. Det finns ett duschrum med kakel och klinker intill den rymliga bastun och en rymlig separat toalett med tvättmaskin och gott om förvaring. Apropå förvaring så har säljarna nyligen byggt ett bra utvändigt förråd, med fönster, där du får plats med alla fritidsprylar. Förrådet är isolerat så du kan också enkelt göra om det till en gäststuga. Det är inte bara inomhus som detta hus är en pärla – utomhus finns terasser i flera plan. Den första i samma nivå som sällskapsytorna så sommartid suddas gränsen mellan ute och inne ut på ett ljuvligt sätt. Några trappsteg ner finns ytterligare en terrass med vedeldat spabad och plats för däckstolar. Välkomnande framsida där bilen får plats intill entrén i delvis inbyggd carport och plats för ytterligare bil på den asfalterade uppfarten. Förutom detta finns en stor tomt om ca 1 500 kvm med både gräsmatta, vacker naturtomt och plats för odling. På nederdelen av tomten finns dessutom en bra plats för uppställning av husbil eller båt. Huset är besiktat, energideklarerat och dolda-fel försäkrat. Varmt välkommen att boka in tid för visning!

  • Premium
Pålsbodagatan 14, Sörbyängen, Örebro kommun

Pålsbodagatan 14

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 000 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/4
7 540 kr/mån
21 505 kr/m²

Välkommen till Pålsbodagatan 14 och denna lägenhet högst upp i huset. Detta är en bostad som passar både för barnfamiljen och för er som är klara med villalivet. Fyra rum och kök om ca 94 kvm som som genomsyras av ljuset som flödar in från de stora fönstren. Planlösningen är riktigt bra, inga mörka korridorer och tre välplacerade sovrum. Fina sällskapsytor med ett kök med vit inredning och gott om plats för matlagning och lagom öppen planlösning mot det trivsamma vardagsrummet. Från vardagsrummet når man den ena balkongen som har rakt söderläge. Tre bra sovrum varav det största har intilliggande klädkammare och utgång till lägenhetens andra balkong. Denna ligger in mot föreningens lugna innergård. Stort badrum med kakel och klinker i grått och vitt och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare under praktisk vikbänk. Det finns gott om garderober och förutom klädkammaren även ett förråd i lägenheten. Sörbyängen är ett lugnt och trivsamt område endast två kilometer från City. Gillar du att röra på dig har du många alternativ i närheten, elljusspår, aktivitetscentret Sörbybacken med populära ”Trappan”, fotbollsgolf, utegym, cykelarena mm. Dessutom finns 18-håls golfbana (med skidspår vintertid), tennishall och flera gym i närheten. Cykelavstånd till stan, naturreservatet Oset och USÖ. I närområdet finns flera skolor och förskolor, fotbollsplaner och fina grönområden. Närmaste affär är ICA Maxi Universitetet och några kvarter bort finns även blomsterbutiker, fler mataffärer, vårdcentral, apotek, bageri och restauranger. Invändiga bilder kommer inom kort! För mer info – kontakta Kajsa Hultman på 0709102609!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Erlands Oskars väg 13, Hällabrottet, Kumla kommun

Erlands Oskars väg 13

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 700 000 kr
108 + 14 m²
5 rum
827 m² tomt

Välkommen till Erlands Oskars väg 13, en trivsam enplansvilla om välplanerade 108 kvm. Fint läge längst in på återvändsgata med fritt läge mot skogsdunge och bilfri väg till skola och förskola. Huset är i välvårdat originalskick och här har en och samma ägarfamilj bott och trivts sen huset var nytt 1976. Härlig planlösning där man välkomnas av ett allrum med värmande kamin som är öppet mot köket. Det finns tre bra sovrum, vardagsrum med utgång mot baksidan, två badrum, bastu och praktisk groventré. Bra förvaringsmöjligheter och bilen har plats i vidbyggt garage. Trivsam tomt med stor gräsmatta och fint läge mot allmänning. Hällabrottet är ett lugnt villasamhälle ca 4 km från Kumla centrum och 13 km till Örebro. Här finns Tallängens skola som har skogen in på skolgården och fantastiska möjligheter till lek och uteverksamhet. Skolan består av förskoleklass, fritidshem och skola från årskurs 1 till 6. Dessutom finns Hällabrottets förskola endast ett par kvarter från huset. Cykelavstånd till badplats och i närområdet finns en aktiv fotbollsklubb. För mer info - kontakta mäklare Kajsa Hultman på 0709102609!

Malmplan 2, Centralt Väster, Örebro kommun

Malmplan 2

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 390 000 kr
37,8 m²
1 rum
vån 2/3
2 727 kr/mån
36 772 kr/m²

Välkommen till Malmplan 2 och denna ljuvliga lilla lägenhet med fint läge intill liten park. Här bor du två trappor upp i en vacker fastighet från 1911 centralt på Väster. En fin pardörr leder in till denna ljusa lägenhet med generös takhöjd och härlig atmosfär. Stora vackra fönster mot parken intill och den fina innergården. Hall med bra avhängningsmöjligheter, rymligt kök som har gott om plats för både matlagning och trevligt häng med vänner och familj. Det stora lättmöblerade rummet har två fönster ut mot parken, vacker stuckatur och en dekorativ kakelugn. Fräscht badrum från 2017 med kakel och klinker. Det finns en lummig innergård med fruktträd, blommor och en liten köksträdgård. Dessutom finns en härlig uteplats och möjlighet att grilla. Här bor du i mysiga kvarter med vackra byggnader och direkt närhet till affärer, matbutiker och restauranger. Ett perfekt boende för pendlaren då lägenheten ligger endast 600 m från Örebro Centralstation och 10 minuters promenad till City. Med cykeln tar du dig snabbt och enkelt både till USÖ och Universitetet. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

Visar alla 10