Mäklare Kajsa Hultman

Kajsa Hultman

Om mig

En bostadsaffär kan vara en av ditt livs största affärer och jag gör mitt yttersta, för att det ska blir en så trygg och givande upplevelse som möjligt. Jag har lång erfarenhet då jag jobbat som mäklare i Örebro sedan 1999. Jag är noga med att anpassa varje enskild affär efter dess unika förutsättningar och jag vet att det gör stor skillnad för slutresultatet. Mina kunder beskriver mig som trygg, lyhörd och kunnig med hög energi och stor servicekänsla. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sidvallsgatan 7, Sörby, Örebro kommun
  • Tor 29 feb kl 16:45
Sidvallsgatan 7, Sörby, Örebro kommun, bild 2
Sidvallsgatan 7, Sörby, Örebro kommun, bild 3

Sidvallsgatan 7

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 772 kr/mån
27 358 kr/m²

Välkommen till Sidvallsgatan 7 och denna ljusa tvåa i princip fri från insyn. Mycket välplanerade 53 kvm fördelade på hall med klädkammare, bra sovrum, kaklat badrum och ett fint kök som har stor öppning mot det ljusa vardagsrummet. Balkongen har västerläge vilket innebär sol från strax efter lunch till sen kväll. Här bor du i ett lugnt gammalt villaområde och det centrala läget erbjuder tryggt gångavstånd, utan tunnlar eller trånga passager, till city med shopping, restauranger, fik och uteliv. Endast ett par kvarter bort ligger Behrn Arena, perfekt för den idrottsintresserade. Runt arenan finns också simhall, flera gym, restauranger och butiker. Kort cykelavstånd både till Universitetet, USÖ, skog med elljusspår och Södra Station. Brf Polstjärnan är en stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi vilket avspeglas på den låga belåningen om endast ca 980 kr/kvm och en väl fungerande underhållsplan. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Malmplan 2, Centralt Väster, Örebro kommun

Malmplan 2

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 390 000 kr
37,8 m²
1 rum
vån 2/3
2 727 kr/mån
36 772 kr/m²

Välkommen till Malmplan 2 och denna ljuvliga lilla lägenhet med fint läge intill liten park. Här bor du två trappor upp i en vacker fastighet från 1911 centralt på Väster. En fin pardörr leder in till denna ljusa lägenhet med generös takhöjd och härlig atmosfär. Stora vackra fönster mot parken intill och den fina innergården. Hall med bra avhängningsmöjligheter, rymligt kök som har gott om plats för både matlagning och trevligt häng med vänner och familj. Det stora lättmöblerade rummet har två fönster ut mot parken, vacker stuckatur och en dekorativ kakelugn. Fräscht badrum från 2017 med kakel och klinker. Det finns en lummig innergård med fruktträd, blommor och en liten köksträdgård. Dessutom finns en härlig uteplats och möjlighet att grilla. Här bor du i mysiga kvarter med vackra byggnader och direkt närhet till affärer, matbutiker och restauranger. Ett perfekt boende för pendlaren då lägenheten ligger endast 600 m från Örebro Centralstation och 10 minuters promenad till City. Med cykeln tar du dig snabbt och enkelt både till USÖ och Universitetet. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

Lilla Ässkogvägen 18C, Norra Bro, Örebro kommun

Lilla Ässkogvägen 18C

Lägenhet
Norra Bro, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 200 000 kr
122 m²
6 rum
7 495 kr/mån
18 033 kr/m²

Välkommen till Lilla Ässkogvägen 18C – ett trivsamt radhus i Norra Bro, med en varm och inbjudande känsla. Huset byggdes 2020 och allt är i bästa skick. Mysigt och ombonat med vackra mönstrade tapeter och härliga färgval. Redan i hallen möts du av ljuset som släpps igenom baksidans stora fina fönsterpartier. Stort kök med snygg grå inredning och alla bekvämligheter man kan önska. Rymlig matplatsdel med plats för 6 personer. Köket gränsar mot det fina vardagsrummet med stora härliga fönster som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Härifrån når man baksidans altan och trädgård. På entréplanet finns också ett av husets fräscha duschrum, ett sovrum samt en praktisk tvättstuga. Övervåningen är mer privat och här finns ytterligare tre bra sovrum, ett rymligt allrum, walk-in-closet samt badrum. På baksidan av huset finns ett förråd och bilen har plats på parkering strax intill. Norra Bro är ett trivsamt bostadsområde som lockar många barnfamiljer. Naturen är nära med både mysig skog med grillplatser och naturreservat. Det finns förskola och skolbuss till Almbro skola. Endast 15 minuters biltur till Örebro City, 10 minuter till Universitetet. På cykel tar du dig till stan på 20-30 minuter och dessutom bra busskommunikationer.

  • Uteplats
Drevevägen 19A, Ekeby Almby, Örebro kommun

Drevevägen 19A

Radhus
Ekeby Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 650 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1
5 276 kr/mån
24 537 kr/m²

Välkommen till Drevevägen 19 A - ett trivsamt bostadsrättshus i naturnära Ekeby-Almby strax intill Hjälmaren. Huset har ett fint gavelläge vilket ger en extra stor trädgård och uppfart med plats för flera bilar. Entréplanet har en praktisk hall med garderober för ytterkläder och skor. Till höger ett trivsamt kök med vit inredning och en rymlig matplats. Köket gränsar mot det ljusa vardagsrummet med stora härliga fönster och en helglasad altandörr som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På entréplanet finns också ett av husets fräscha badrum med tvättmaskin och torktumlare. Övervåningen är mer privat med tre bra sovrum, stor walk-in-closet samt ytterligare ett badrum. Intill huset finns en carport med intilliggande rymligt förråd för familjens alla fritidsprylar. Huset byggdes 2016, allt i bästa skick och med smakfulla materialval som ger en mysig och ombonad känsla. I Ekeby-Almby finns förskolan Heimdal och friskolan Fyren för årskurs F-6. Länstrafikens buss 721 går in till Örebro och det är bra cykelväg in till stan längs med Hjälmarvägen. I området finns utegym och fotbollsplan. Närmaste större mataffär ligger ca 5 km bort vid Almbyplan. I området finns gott om lekkamrater till barnen och fina strövområden. Här kan man ta en promenad längs Kärleksstigen längs med Hjälmaren, promenera i naturreservaten Ekeby Dreve och Ekeby Ekhage. Dessutom finns en småbåtshamn en kort promenad bort. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Uteplats
Hantverkaregatan 12, Sörby, Örebro kommun

Hantverkaregatan 12

Villa
Sörby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
5 600 000 kr
152 + 24 m²
6 rum
576 m² tomt

Välkommen till Hantverkaregatan 12 och detta välskötta och mycket trevliga 20-talshus på en lugn liten gata i Sörby. Här kan du lära ungarna cykla eller låta dem bjuda in till landhockeymatch utan att du behöver oroa dig för trafiken. Ett riktigt bra familjehus om ca 150 kvm där ägarna bott och trivts i 30 år och tagit väl hand om sitt hus. Entréplanet välkomnar med en väl tilltagen hall med gott om förvaringsmöjligheter. Hallen leder vidare in till fina sociala ytor bestående av ett härligt vardagsrum med värmande braskamin, ett mysigt kök och ett mycket ljust och trivsamt matrum. Övervåningen är mer privat och har tre stora sovrum och ett badrum. Källaren är inredd enligt konstens alla regler och har badrum, relaxavdelning med bastu, bra sovrum/allrum och tvättstuga. Bilen och alla fritidsprylar får plats i garaget med elbilsladdare och intilliggande förråd Liten lättskött trädgård med härlig baksida i västerläge omgiven av uppvuxen insynsskyddande häck. Huset värms upp via bergvärme, fiber och elbilsladdare finns installerat. Besiktat, energideklarerat och dolda-fel försäkrat. Sörby är ett vackert gammalt villaområde intill City. I området finns flera fina lekparker och det är nära till skolor och förskolor. Även naturen finns nära - kort cykelavstånd till Oset Naturreservat och både Marka- och Sörbyskogen. För den idrottsintresserade finns både flera gym, simhall och Behrn Arena nära. Inom ett par kvarter finns matbutiker, blomsteraffärer, bageri och restauranger och hela citys utbud av affärer, restauranger och nöjen når du på en 10 minuters promenad. På samma avstånd finns även Universitetet och Gustavsviks Golfbana.

  • Plus
Nygatan 82, Centralt Öster, Örebro kommun

Nygatan 82

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 200 000 kr
66 m²
3 rum
vån 4/10
2 829 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 3:a i populära kvarter på Öster med grönskande parker, flera restauranger, bagerier, gym och inte minst Behrn Arena precis runt knuten. Här bor du i en ekonomiskt mycket stabil förening med en mycket låg belåning - knappt 1 000 kr/kvm! Denna yteffektiva och mycket ljusa lägenhet ligger på fjärde våningen och är på 66 kvm fördelade på 3 rum och kök. Genomgående renoverad med fina golv och ytskikt och nyare badrum och kök. Köket har vit inredning och gott om förvaring och bänkyta där flera kan laga mat tillsammans. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och tumlare!! Två bra sovrum och gott om garderober. Brf Vallen är en av Örebros bästa bostadsrättsföreningar med mycket låg belåning och en väl fungerande underhållsplan. Månadsavgift endast 2 829 kr inkl värme, vatten, bredband och tv. Öster i Örebro är ett trivsamt och lugnt område med många vackra äldre fastigheter. Prisbelönta Stadsparken, med Wadköping, ligger nära och har vackra promenadstråk mellan Slottet och ut mot Hjälmaren förbi gästhamn och småbåtshamn. Från lägenheten har du endast 10 minuters promenad till Örebro City, 10 minuters cykeltur till Universitetet och 2 minuters promenad till hockey- fotbolls- och bandymatcher.

  • Hiss
Sidvallsgatan 9, Sörby-Eklunda, Örebro kommun
  • Mån 4 mar kl 17:00
Sidvallsgatan 9, Sörby-Eklunda, Örebro kommun, bild 2
Sidvallsgatan 9, Sörby-Eklunda, Örebro kommun, bild 3

Sidvallsgatan 9

Lägenhet
Sörby-Eklunda, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 200 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/3
6 271 kr/mån
22 000 kr/m²

Välkommen till Sidvallsgatan 9 och denna mycket tilltalande etagefyra med lugnt och citynära läge i populära Sörby. På entréplanet finns två mysiga sovrum, helkaklat badrum och ett trivsamt kök med ljust grå luckor och fint ljusinsläpp från två fönster. Innanför köket finns det största sovrummet som också har utgång till balkongen. På detta plan finns ytterligare ett sovrum och ett helkaklat badrum med behaglig golvvärme. En fin ektrappa leder upp till ett stort, härligt vardagsrum som har plats för både soffa och matgrupp. Här finns också en ljuvlig eldningsbar öppen spis. Intill vardagsrummet finns ytterligare ett litet sovrum och en rymlig inredd vind med plats för både hemmakontor och walk-in-closet. Med en genomgående hemtrevlig och ljus känsla har den här bostadsrätten allt ni kan önska er för att skapa ett mysigt hem som ni kommer trivas i. Här bor du i ett fint och citynära villaområde och inom ett par kvarter finns Behrn Arena, matbutiker, restauranger, gym, simhall, förskolor och skolor. Till city går du på 15 minuter och på samma tid på cykel når du både Universitetet, USÖ, Örebro Central och fina naturområden. Brf Polstjärnan är en stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi vilket avspeglas på den låga belåningen om endast ca 980 kr/kvm och en väl fungerande underhållsplan. Varmt välkommen att boka in er på visningen!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 7