Kronstigen 6

Öresundsparken, Landskrona kommun Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
318 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1959
Driftkostnad
29 500 kr/år

Nu har vi förmånen att kunna presentera ett genomgående renoverat och tillbyggt 1-plansradhus i populära Öresundsparken, strax intill det ursprungliga Borstahusen och den nyare, expansiva delen som kallas för norra Borstahusen. Här förenas generösa sällskapsytor i en öppen planlösning som kompletteras av sovrumssektioner med badrum på vardera sida.

Vattenburen golvvärme i större delen av huset och en för området unik tillbyggnad som tillsammans med flertalet takfönster bidrar till såväl rymd och karaktär som naturligt ljusinsläpp. Uteplatsen om cirka 60 kvm erbjuder utrymme för såväl större matplats som loungemöblemang och jacuzzi kompletteras av en mindre stenlagd uteplats på husets entrésida där solen dröjer sig kvar till tidig kväll, här finns även möjlighet till parkering för 1-2 bilar om så önskas.

Planlösningen fördelar sig på en ljus, välkomnande entré som öppnar upp sig mot köket och de sociala ytorna fördelade på vardagsrum och matplats. Dessa kompletteras av ett Master Bedroom om ca 25 kvm, ytterligare 2 sovrum, ett mindre allrum med egen ingång samt två helkaklade badrum med dusch, varav det ena med tvättsektion. Allrummet med separat ingång kan göras om till ett fjärde sovrum, alternativt lämpar sig denna del av huset utmärkt för en tonåring eller kanske för uthyrning till exempelvis golfturister.

Garageplats i nyrenoverad länga, fiber indraget samt plats för uppställning av 1-2 bilar på den stenlagda framsidan om så önskas.

Det utmärkta läget erbjuder gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor samt gastronomiska upplevelser på välrenommerade Kvarteret Erikstorp. Direkt närhet till Engelska skolan F-9 och Borstahusens idrottsplats, utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer mot tågstationen och centrum samt närhet till motorväg såväl norr- som söderut. Nyetablerad COOP-butik och friskvårdsanläggning, STC i närområdet.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona

Kontakta mäklaren

Rickard Lind

Mäklarhuset Landskrona
Mäklare Rickard Lind, Mäklarhuset Landskrona
0727-12 50 45
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas