Kövra 333

Oviken/ Kövra, Berg Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
62 m²
Tomtarea
2 755 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
36 400 kr/år

Med högt vackert läge ligger denna fastighet som har renoverat bostadshus med stor altan och utespa, bra parkerings- och förrådsutrymmen på både tomten och övriga byggnader. Här kan ni njuta av stora sällskapsutrymmen med värmande braskamin samt härligt med ljus och utsikt mot bygden och delar av Storsjön.

Renoverat kök med gott om förvaringsutrymmen, moderna vitvaror och plats för stort matbord som rymmer hela familjen. Vardagsrum och matrum i öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Njut och koppla av tillsammans med släkt och vänner med den nyinstallerade braskaminen som sprider en härlig värme. Utgång till stor altan som har gott om plats för både loungemöbler, matgrupp och solstolar. Koppla av med ett bad i den nedfällda badtunnan och utsikten över åker- och ängsmark. Gott om sol har ni hela dagen. På övre plan finns möjligheten till tre sovrum med vacker utsikt. Badrum med våtrumsmatta och väggmatta. Omdränerat källarplan med jordvärmepump, tvättstuga och bra förvaringsutrymmen. I anslutning till bostaden finns två carportar. Separat garagebyggnad med vikport och förrådsdel. På fastigheten finns en grusad plan på 600 kvm med bra bärighet.

I Kövra som ligger strategiskt mellan Myrviken och Svenstavik finns både förskola och skola. Till skolområdet är det gångavstånd. I anslutning till skolan finns också ett café. Till centralorterna går det landsortsbussar och vägen är i mycket bra skick. Här bor ni i lantlig härlig miljö med mycket ängs- och åkermark. Vid Storsjön finns både bad och fiske möjligheter. I Persåsen finns Wikners konsthantverk och en mycket populär kälkbacke.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB