Kommande

Renöslingan 72

Renön, Piteå kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
33 267 kr/år
Kommande

Drömmer du om att bygga nytt hus men hittar inte rätt tomt som uppfyller dina högt ställda krav? Grattis, nu kan du sluta leta! Här ges ett unikt tillfälle att förvärva detta nyproducerade och lyxiga hus på ett av Renöslingans absolut bästa lägen där du har magisk vy så långt ögat kan nå. Huset består av genomtänkta, smakfulla och påkostade materialval där fingertoppskänsla ligger bakom varje liten detalj. Fasaden, som är behandlad med järnvitriol, harmoniserar fint med såväl omgivningen som husets stilsäkra insida.

Här snackar vi om ett hus av högsta klass med väldigt många rätt. Vad sägs om toppmodernt kök från Ballingslöv, helkaklat och lyxigt badrum med intilliggande bastu, snyggt och slitstarkt trägolv, öppna och trevliga sociala ytor med ryggåstak och fantastisk utsikt mot vattnet, rymlig walk-in closet och dubbelgarage. Från köket nås den generösa altanen som bjuder in till trevliga middagar och sköna stunder i solstolen med ögonen vilande på det glittrande vattnet, snacka om avkoppling med vy!

Här slipper du ångesten som alla val och beslut i en byggprocess kan medföra. Du kan istället luta dig tillbaka och planera hur dina möbler ska placeras och hur du bäst nyttjar rummen och alla fina vyer, för i slutändan är det trots allt din egen inredning som sätter pricken över i:et och förvandlar din nya bostad till ditt personliga hem.

Som om det inte vore nog värms huset upp genom effektiv jordvärmepump som sprider behaglig golvvärme i hela huset och ser till att hålla nere driftskostnaden. Jordvärmepumpen kan även leverera kyla under heta sommardagar. Självklart erbjuder även huset bekvämligheter så som kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Förutom att allt är nytt och modernt har nyproducerade villor många andra fördelar, visste du till exempel att man slipper betala den kommunala fastighetsavgiften på ca 8 800 kr/år de 15 första åren?

Här bor du med Renöhamn samt fiske- och friluftsliv runt knuten och Piteå Golfklubb på bekvämt cykelavstånd. Dessutom ligger Piteås centrala delar endast ca 10 minuter bort. Möjligheterna till ett aktivt och välmående liv är goda där du snabbt kan kraftsamla och puls omvandlas till paus.

Håller du med om att detta låter som ett drömboende? Anmäl gärna ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Kontakta mäklaren

Anna Marklund

Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mäklare Anna Marklund, Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.