Myrvägen 11

Sandbacka, Umeå kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Biarea
81 m²
Tomtarea
549 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
55 746 kr/år

Husets entréplan erbjuder sociala ytor som passar perfekt för umgänge med familj och vänner. Här finns en rymlig hall med gäst-wc, öppen planlösning mellan kök, matplats med kamin och vardagsrum. Från matplatsen nås den stora inglasade vinterträdgården med full takhöjd och stora fönsterpartier. På övreplan finns en avskild sovdel med fyra väl tilltagna sovrum och ett badrum med bubbelbadkar. Källarplanet har gott om förvaringsmöjligheter, gillestuga, hobbyrum (förberett för bastu), tvättstuga samt dusch.
Huset karaktäriseras av ljus, rymd och barnfamiljsvänlig planlösning. Uppvärmning via fjärrvärme samt kamin. Huset har fiberanslutning till stadsnätet. På fastigheten finns även garage, carport, ett utvändigt förråd samt växthus.
Tomten ligger i ett privat söderläge med samfällighetens grönområde på baksidan. Här finns det gott om utrymme för att njuta av sommardagar och ljusa kvällar med vänner och familj. I trädgården finns flera uteplatser med utrymme för större sällskap. På den gemensamma samfällighetens mark finns grönyta med gungställning, sandlåda och fotbollsmål.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Umeå

Kontakta mäklaren

Lina Bennervall

MOHV Umeå
Mäklare Lina Bennervall, MOHV Umeå
0766-22 11 36