Lövängsvägen 25

Saxnäs, Mörbylånga kommun Se på karta

5 775 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
146 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
1 199 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
25 379 kr/år

Välkomna till ett synnerligen genomtänkt och trivsamt boende i det omtyckta och lugna området, Saxnäs och Lövängsvägen.

Här finns nu en fin möjlighet att bli nästa familj att flytta rakt in i denna enplansvilla som är uppförd 2018 och sedan dess ständigt utvecklad och förbättrad. Här erbjuds ett insynsfritt poolområde (4x8m) på baksidan, två stycken förråd, garage samt ett Attefalls hus som är fullt utrustat med två sovrum, duschrum och en vask.

Huset är välplanerat med allting i ett och samma plan, just nu med två sovrum som enkelt kan bli tre eller fyra stycken med enklare ingrepp. Välutrustat kök som är placerat intill det stora vardagsrummet som rymmer både mindre och större sällskap att vistas tillsammans. Dessutom med utgång direkt till uterummet som även leder ut till uteplatsen och trädgården.

På yttertaket finns en solcellsanläggning som producerar ca 12.000kwh/år och bidraget till att fastigheten endast köpt 5082kwh år 2022.

Fastigheten ligger i Saxnäs som är ett av Ölands mest populära och expansiva områden just nu. Det är inte konstigt att så många trivs här, behagligt avstånd till Färjestaden och Ölandsbron men samtidigt med ett annat lugn och närhet till att enkelt ta sig ner till bad i Kalmarsund. Dessutom gångavstånd till Saxnäs GK samt Kronocamping Saxnäs.

* Poolområde med gjuten swimming pool på 4x8m med skjutbart tak.
* Garage med förråd 32kvm - 12kvm.
* Attefalls Hus - 25kvm.
* Uterum - 20kvm
* Förråd - 15kvm.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Kontakta mäklaren

Philip Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mäklare Philip Andersson, Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
+46738193258