Blåmesvägen 8

Segeltorp, Huddinge kommun Se på karta

8 890 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
1 250 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1948
Energiklass
E
Driftkostnad
34 945 kr/år

Visas 26/9! Segeltorpsvilla om ca 130 kvm samt 25 kvm Attefallshus. Bostaden fördelar sig på två plan samt Attefallshuset med loft om ca 8-10 kvm. Perfekt för familjens tonåring / student eller för uthyrning. Villan har för ca 10 år sedan genomgått omfattande renoveringar och omdisponering. Genomgående bra materialval samt smakfull och stilsäker färgsättning. Genomtänkta lösningar och fina ytor för samvaro med öppen spis i vardagsrum och öppen planlösning mot kök.
På övre plan finns idag ett sovrum, badrum, kök, vardagsrum samt matsalen som istället kan nyttjas som sovrum om behovet finns. Entréplan består av en välkomnande hall, ett större och ett något mindre sovrum, badrum med hörnbadkar, bastu samt passage med tvättmaskin, tumlare och övrig teknik som bergvärmepump mm. Trädgården är klassisk med en plan lättskött gräsmatta och ett mycket generöst trädäck under tak. Här finns plats för både vänner och familj. Trappa från balkongen kopplar på ett bra sätt ihop kök och uteplats. Trädgården har plana gräsytor för lek och spel samt avgränsad plantering, perfekt för dig som vill odla egna grönsaker eller kryddor.
Attefallshus om 25 kvm med loft om 8-10kvm. Utrustat med välplanerat kök, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt egen insynsskyddad altan. Perfekt som hemmakontor, för uthyrning eller för familjens tonåring. Infart med gott om plats för 4-6 bilar samt cykelförråd. Växtlighet mot gatan skapar fint insynsskydd och gör att tomten känns lugn och privat.
Bergvärme och fiber installerat. Utbytt el central och den mesta elen utbytt ca 10 år sedan. Renoverat och omdisponerat med nya badrum, nytt kök mm ca 10 år sedan. Därefter löpande underhåll.
Altan under tak med platsbyggda bänkar och ett enkelt utekök. Det generösa bordet ingår också. Här ryms enkelt 20-30 personer.
Friggebod, lekstuga, lekställning samt odlingslådor med nät runt.
Ursprungligen ett putshus som tilläggsisolerats och fått träfasad på 80-talet.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Gunilla Abejón

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
+46701495949