Myntvägen 4

Skede, Vetlanda kommun Se på karta

650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Biarea
76 m²
Tomtarea
1 520 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
57 600 kr/år

Välkommen till Myntvägen 4 och detta stora hus med ett plan och källare. Här har du chansen att flytta in i ett charmigt hem där det finns en del att göra, men som samtidigt erbjuder fina möjligheter skapa ett hem efter eget tycke. Om du sätter värde på att bo lugnt och tryggt kan den här bostaden vara något för dig. Har du dessutom kli i fingrarna och vill renovera successivt kan det knappast bli bättre.

Här kommer vi in i en funktionell och öppen hall med hatthylla och klädhängare. Vidare finns ett härligt och lättmöblerat vardagsrum, tre sovrum, två badrum och ett ljust och praktiskt kök samt ett extra allrum som även går att nyttja som sovrum. Källaren har utöver gillestuga ett stort hobbyrum och ett allrum. Ett perfekt hus för en barnfamilj eller egenföretagaren som behöver möjlighet till kontorsutrymme på hemmaplan.

Här erbjuds en väl tilltagen tomt som passar såväl vuxna som barn med spring i benen. Tomten är 1520 kvadratmeter stor och har både äppel- och plommonträd och stora gräsytor.

Läget i Skede är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till förskola, trevliga promenadstråk, fina skogspartier, busshållplats. Dessutom ligger nyanlagda Aktivitetsparken med bl.a. cykelbana, lekpark och utegym ett stenkast från huset och en kort promenad bort hittar man även badplatsen i Solgenån. En idyllisk plats att bo på, för både vuxna och barn, med närhet till såväl Holsbybrunn med låg- och mellanstadieskola och Vetlanda med butiker och service.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99