Ringen 10

Skellefteå kommun Se på karta

990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
1 450 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1928
Driftkostnad
36 776 kr/år

Denna hemtrevliga villa som ligger på en lugn gata i centrala Boliden är nu till salu. På tomten finns en fin maskinhall med stor potential för dig som behöver ordentliga utrymmen för din hobby alternativt mindre verksamhet. Bostadshuset har utrymmen på tre plan. Entréplan med öppna sällskapsytor och ett mer privat övervåning med tre sovrum, möblerbar hall samt badrum. I källaren, som delvis är souterräng, finner du bra förvaringsutrymmen, tvättstuga och ett påbörjat bastu/dusch/relax-projekt att slutföra som man själv vill ha det. I souterrängdelen hittar du sällskapsutrymmen med kök, bar och plats för matgrupp och perfekt utrymme för hemmakontor. Härifrån tar du dig ut i trädgården till en altan och vedeldad badtunna. En våning för en riktig livsnjutare med andra ord! Hela huset ger en ombonad och trevlig känsla med ytskikt i varma, neutrala toner. WC på alla våningsplan.

Uppvärmning via vedeldning i maskinhallens pannrum med kulvert in till bostadshuset. Acc.tankar med en volym på hela 7,5 m³ gör att du inte behöver elda så ofta. Detta ger huset en mycket billig och effektiv uppvärmning och låg elförbrukning. Utsidan har minimalt underhållsbehov tack vare plåtfasad och alu.beklädda fönster.

I Boliden finns allt det nödvändiga inom gångavstånd och du får ta del av den mindre tätortens fördelar med nära till både skola, mataffär, sporthall, busstation, bensinmack, hälsocentral m.m. och med ca 25 minuter till Skellefteå centrum med bra kommunikationer känns ingenting särskilt långt bort.

Läs mer hos mäklaren
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

Kontakta mäklaren

Ann-Helén Marklund

Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
Mäklare Ann-Helén Marklund, Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
+46701771147