Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringvägen 12, Bastuträsk, Norsjö kommun

Ringvägen 12

Villa
Bastuträsk, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
450 000 kr
128 + 77 m²
5 rum
1 044 m² tomt

Till Salu! Värms upp med bergvärme. Fastigheten ligger trevligt beläget med skogen runt knuten i centrala Bastuträsk. 3 sovrum, möjlighet till 4 och Wc på båda plan gör det till ett bra hus för både en familj och ett företag. Huset ligger endast dryga kilometern från tågstationen som kopplar ihop dig med resten av Sverige och Europa. På husets baksida finns en inglasad uteplats där du har möjlighet att se ut över den fina trädgården. -Kolla in den digitala visningen av fastigheten. -Möjlighet till snabbt tillträde finns.

Bågvägen 5, null, Norsjö kommun

Bågvägen 5

Villa
Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
490 000 kr
114 + 54 m²
4 rum
924 m² tomt

4 rum och kök byggt 1975 (Lundbergshus). Besiktad och energideklarerad. Bytt tak på huset 1989 och på garaget ca 2016, fönster i bostadsdelen är bytt i 2 omgångar,(-98/-04). Filmad visning finns under annonsen på vår hemsida.

Smultronstigen 20, null, Malå kommun

Smultronstigen 20

Villa
Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
425 000 kr
125 + 60 m²
4 rum
1 068 m² tomt

Villan har en praktisk och trevlig planlösning med tre sovrum och kök samt härliga sällskapsytor. Ett extra rum finns i ekonomidelen där du också har tvättstuga och förråd. Vidbyggt varmgarage samt trädgårdsbod om 15kvm ingår. Tomten på husets baksida är lätt sluttande och ligger mot ett lummigt grönområde i kvarterets mitt. Skoterled 100 m från huset och nära till Solviksbadet sommartid. Huset är besiktat och energideklarerat. Filmad visning finns på mäklarens hemsida.

Smedjevägen 5, Renström, Skellefteå kommun

Smedjevägen 5

Villa
Renström, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
450 000 kr
152 + 36 m²
6 rum
1 135 m² tomt

Rymlig och fin villa i mindre by i Skellefteå kommun, 40min mycket bra bilväg till centrum och ca 15min till Boliden. Här möts du av genomgående välplanerade ytor och en mysig kamin i det övre allrummet. Det välskötta hemmet inkluderar även ett varmgarage, inglasad uteplats samt badrum med dusch o WC på båda plan. Byn ligger intill Skellefteälven med gott fiske och fin natur. Nära både mot kusten i öster och fjällen i väster. I byn finns bl.a belyst elljusspår och skoterleder. Här finns också en fin byagård där byns ca. 50 invånare erbjuds trevliga aktiviteter. Renströmsgruvan, en populär arbetsplats ligger intill byn. Kolla gärna in den filmade visningen! Fastigheten är energideklarerad.

  • Plus
Slagnäsvägen 57, Adak, Malå kommun

Slagnäsvägen 57

Villa
Adak, Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
395 000 kr
134 m²
4 rum
5 037 m² tomt

Villa på 1½-plan med källare, 4 rum + kök i naturskön miljö vid skog och sjö. Åretruntbostad med garage. Bredband via fiber. Lätt tillgängligt via bra landsväg nära Malå och Arvidsjaur i utkanten av byn ADAK i norra Sverige. Rymliga ekonomibyggnader och maskinhall ingår. Nya 3-glas fönster, renoverat badrum. Vattenburen värme med en fungerade men äldre panna kombinerad för el och/eller ved. Påbörjad renovering av ytskikten invändigt men inte slutfört, finns behov av renovering av dessa (tapeter, golv etc) SE FILMAD VISNING VIA LÄNK I VÅR ANNONS ELLER BOKA VISNING PÅ PLATS!

Gäddträskvägen 4, Renström, Skellefteå kommun

Gäddträskvägen 4

Villa
Renström, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
325 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
865 m² tomt

Denna villa ligger på en hörntomt i början av byn. Inrymmer 6 hela rum + kök fördelat på två våningar plus rymlig källare. Möjligt att använda som tvåfamiljshus, då det finns kök och vardagsrum på båda våningsplanen, badrum på övre plan är under renovering, se mer bilder och en filmad visning i annonsen på vår hemsida. Renström ligger intill Skellefteälven med gott fiske och fin natur. Nära fina bilvägar både mot kusten i öster och fjällen i väster. Det tar ca. 40 minuter med bil till centrala Skellefteå och ca. 30 minuter till Norsjö. I byn finns bl.a belyst elljusspår och skoterleder. Här finns också en fin byagård där byns ca. 50 invånare erbjuds trevliga aktiviteter. Renströmsgruvan, en populär arbetsplats ligger intill byn.

Granbergsträsk 36, Granbergsträsk, Skellefteå kommun

Granbergsträsk 36

Villa
Granbergsträsk, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
600 000 kr
112 + 62 m²
5 rum
7 717 m² tomt

Trevligt enplanshus med upphöjt läge i foten av Hemberget och fantastisk utsikt över sjön nedanför. Bara att flytta in och bo, eller använda som ett välfungerande vinterbonat fritidshus. Välkommen till den vackra byn med ljusa sommarnätter och mörka, snörika vintrar med återkommande norrsken som spelar på himlen. Säljaren har påbörjat en större renovering av huset det senaste 2 åren och har bland annat installerat ett nytt uppvärmningssystem för att sänka energikostnaderna, den kostnaden som är i annonsen är det som förbrukades innan nya pannan installerades. Vidare har de helrenoverat ett badrum inklusive tvättstugan och köpt nya vitvaror till köket. Huset är på en plan och inrymmer hela 5 rum och kök. Byggår ca 1980. Tomten sträcker sig över närmare 8000 m2 och utöver den trevliga villan finns även en äldre timmerstomme ( ej inredd och ej beboelig) samt en ladugårdsbyggnad och en rymlig förrådsbyggnad. Den lilla byn Granbergsträsk med ca 1 mil till tätorten Jörn (skola, butik) har ca 80 fastboende. Gården ligger i något avskilt läge i byn på en höjd längs en egen väg i foten av Hemberget med promenadavstånd till sjön nedanför. Vid den närliggande sjön Fäbodträsket finns gemensam badplats och båt att låna. Du kan t.ex. ta en utflykt till fågelskådartornet på andra sidan sjön. Fina stigar och vandringsleder i anslutning till denna tomt. I sjön, Granbergsträsket, fiskar man framförallt abborre och gädda, som fastboende har man fiskerätt (dvs inget fiskekort krävs). Sommar och höst finns här fina möjligheter till bär- och svampplockning i skogarna. Snön kommer oftast redan i oktober/november och ligger kvar till ca april och marken torkar upp i ca maj. Fastigheten ligger nära fin skoterled (del av Nasaleden) som tar dig vidare till närliggande byar och orter (se skoterledskarta: https://skoterleder.org/map/?zoom=14&lat=65.0975&lng=19.8536 )

Missenträsk 129, Missenträsk, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Missenträsk 129

Villa
Missenträsk, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
450 000 kr
49 m²
3 rum
1 809 m² tomt

Varmbonad mindre villa, isolerat för vinterklimat. Stor altan med vackra vyer och en grillplats ingår. Trädgård egna bärbuskar och odlingsland. Lämplig både för fritids- och åretruntboende. Bredband via fiber ska installeras och köparen tar över avtal för detta och betalning sker direkt till entreprenören efter att installationen är slutförd, kostnad utom abonnemang är ca 25.900kr, se avtal. Följer med i köpet: Begagnad åkgräsklippare. Utomhusfärg. Tvättmaskin och badkar. Stege. Grillplats. 120cm väggfast säng. BUYER FROM ANOTHER COUNTRY? - WE HAVE EXPERIENCE, WELCOME! See our contacts on the webpage. We help you to buy your dream house in Northern Sweden.

Sörbyvägen 24, Centralt, Norsjö kommun

Sörbyvägen 24

Villa
Centralt, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
475 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
1 101 m² tomt

Med en rymlig källare i gott skick får du extra utrymme för hobbyverksamhet, förvaring samt ett inbyggt varmgarage. Gediget 60-tals hus som är dränerat -98, uppvärmt med vattenburen värme (ved/pellets) och det är bytt alla fönster utom i vardagsrummet. Att bo naturskönt mitt i centrala Norsjö innebär närhet till allt du behöver – butiker, skolor och kommunikationer, utan att på något sätt kompromissa med närheten till friluftsliv.

Norsjövallen 36, Norsjövallen, Norsjö kommun
  • Budgivning pågår

Norsjövallen 36

Villa
Norsjövallen, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
450 000 kr
1 915 m² tomt

Vattenburen värme, nyare värmepump (luft-vatten). Fastigheten har i dagsläget tre lägenheter, källare samt carport-länga med fem platser samt förråd. Uppförd 1946 och ursprungligen byns matbutik, byggdes om till hyreshus under 1970-talet. Plåtfasad och tak, källare i betong. Äldre skick. Uthyrs idag två st 2:or och en 4:a. Fyrarummaren är egentligen en 5:a där ett rum i dagsläget inte är uthyrd, möjlighet finns att bygga om till två lägenheter i framtiden. Källarutrymmet nyttjas till tvättstuga, förråd och pannrum. Se film på mäklarens hemsida. Alla utrymmen finns inte med på film och foto. Välkommen att boka visning.

  • Plus
Byggbar tomt (Södra tomten), närmaste adress Ersmark 503, Kåge, Ersmark, Skellefteå kommun

Byggbar tomt (Södra tomten), närmaste adress Ersmark 503, Kåge

Tomt
Ersmark, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
275 000 kr
3 841 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att bygga nytt i den lantliga byn Ersmark, intill Kåge och ca 18 km från Skellefteå centrum. Den 3588 m² stora tomten är obebyggd idag och är belägen söder om den förbipasserande vägen, utanför detaljplanerat område. Beviljat förhandsbesked finns för enfamiljshus (två plan) på ca. 240 m² samt komplementbyggnad. Se detaljer under "Dokument & Länkar" - Förhandsbesked. Egen avloppsanläggning och vattenanslutning ombesörjs av köpare. El-anslutning kostar från ca 44.375 SEK (se prislista www.skekraft.se). Anslutning till bredband via fiber är möjligt, kontakta Skellefteå Kraft för offert. Bygglovsansökan / startbesked och vatten/avloppslösning prövas i samråd med Skellefteå Kommun enligt gällande rutiner. Åk gärna förbi tomten på egen hand, skylt finns på plats. Kontakta oss för mer information och för intresseanmälan! ______________________________________________________________________________________________ OMRÅDESBESKRVNING Tomten ligger längs med väg 913 i den natursköna byn Ersmark belägen cirka 18 km nordväst om Skellefteå (knappt 20 min med bil). Genom byn ringlar sig Kågeälven, som är en av Västerbottens minsta skogsälvar. Här vandrar lax och annan fisk. I Ersmark finns en pizzeria som inkluderar catering och bar, en grundskola för årskurs 1-5 och mitt i byn finns en kyrka som fungerar som samarbetskyrka mellan EFS och Svenska kyrkan. I samhället finns även två stora industrier, Metso Mineral och Skega Seals, (tidigare ett företag = SKEGA), vilka sysselsätter en stor del av ortens befolkning. I Kåge, öster om byn finns ett utbud av den service som behövs i vardagen. Här finns skola F-9, mataffärer, drivmedel, apotek och mycket mer. Är du sugen på att bada finns Kågebadet, som är ett uppvärmt utebad och ligger i centrala Kåge. Från Ersmark är det även nära till havet och endast drygt 15 minuter med bil hittar du ett fantastiskt havsbad och femstjärning camping i Byske.

Byggbar tomt (Norra tomten), närmaste adress Ersmark 503, Kåge, Ersmark, Skellefteå kommun

Byggbar tomt (Norra tomten), närmaste adress Ersmark 503, Kåge

Tomt
Ersmark, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
275 000 kr
3 588 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att bygga nytt i den lantliga byn Ersmark, intill Kåge och ca 18 km från Skellefteå centrum. Den 3588 m² stora tomten är obebyggd idag och är belägen norr om den förbipasserande vägen, utanför detaljplanerat område. Beviljat förhandsbesked finns för enfamiljshus (två plan) på ca. 240 m² samt komplementsbyggnad. Se detaljer under "Dokument & Länkar" - Förhandsbesked. Egen avloppsanläggning och vattenanslutning ombesörjs av köpare. El-anslutning kostar från ca 44.375SEK (se prislista www.skekraft.se). Anslutning till bredband via fiber är möjligt, kontakta Skellefteå Kraft för offert. Bygglovsansökan / startbesked och vatten/avloppslösning prövas i samråd med Skellefteå Kommun enligt gällande rutiner. Åk gärna förbi tomten på egen hand, skylt finns på plats. Kontakta oss för mer information och för intresseanmälan! ______________________________________________________________________________________________ OMRÅDESBESKRVNING Tomten ligger längs med väg 913 i den natursköna byn Ersmark belägen cirka 18 km nordväst om Skellefteå (knappt 20 min med bil). Genom byn ringlar sig Kågeälven, som är en av Västerbottens minsta skogsälvar. Här vandrar lax och annan fisk. I Ersmark finns en pizzeria som inkluderar catering och bar, en grundskola för årskurs 1-5 och mitt i byn finns en kyrka som fungerar som samarbetskyrka mellan EFS och Svenska kyrkan. I samhället finns även två stora industrier, Metso Mineral och Skega Seals, (tidigare ett företag = SKEGA), vilka sysselsätter en stor del av ortens befolkning. I Kåge, öster om byn finns ett utbud av den service som behövs i vardagen. Här finns skola F-9, mataffärer, drivmedel, apotek och mycket mer. Är du sugen på att bada finns Kågebadet, som är ett uppvärmt utebad och ligger i centrala Kåge. Från Ersmark är det även nära till havet och endast drygt 15 minuter med bil hittar du ett fantastiskt havsbad och femstjärning camping i Byske.

Nygatan 13, null, Skellefteå kommun
Nygatan 13, null, Skellefteå kommun, bild 2
Nygatan 13, null, Skellefteå kommun, bild 3

Nygatan 13

Villa
Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
590 000 kr
125 + 62 m²
4 rum
948 m² tomt

Huset är väl omhändertaget och nuvarande ägare har förutom invändig renovering av badrum, kök och ytskikt även dränerat, bytt fönster och tilläggsisolerat huset. Huset inrymmer 4 stora rum varav 3 sovrum på två fullstora våningsplan, inga snedtak. Ett vidbyggt garage är byggt intill huset med anslutning till huset via källaren. En dränerad och fin källare som ger dig stora förvaringsmöjligheter. Badrum finns på båda våningsplanen. Uppfarten är trevligt anlagd med marksten. Bra läge med promenadavstånd till skolan och centrum. En filmad digital visning från fastigheten hittar du under fliken "Dokument & Länkar" på hemsidan. Besiktat!

  • Premium
Gummark 1:66, Gummark, Skellefteå kommun

Gummark 1:66

Tomt
Gummark, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
250 000 kr
2 500 m² tomt

Bygg ditt drömhus i denna lantliga idyll, ca 15 km från Skellefteå centrum. Den 2500 m² stora tomten är obebyggd idag och är belägen utanför detaljplanerat område. Exempelritingar finns för enfamiljshus på ca. 150 m² samt garagebyggnad på ca. 50 m². Bygglov krävs. Se detaljer under "Dokument & Länkar". Möjlighet finns att ansöka om anslutning till byns gemensamhetsanläggning för vatten. Egen avloppsanläggning ombesörjs av köpare. El-anslutning kostar från ca 35.500kr (se prislista www.skekraft.se). Anslutning till bredband via fiber är möjligt, kontakta Skellefteå Kraft för offert. Bygglovsansökan och avloppslösning prövas i samråd med Skellefteå Kommun enligt gällande rutiner. Åk gärna förbi tomten på egen hand, skylt finns på plats. Kontakta oss för mer information och för intresseanmälan! ______________________________________________________________________________________________ OMRÅDESBESKRVNING Tomten ligger längs med väg 813 i den natursköna byn Gummark belägen cirka 15 km sydväst om Skellefteå (ca 15min med bil). Vid den närliggande sjön Gummarksträsket finns en badplats och ytterligare en badplats hittar du vid sjön Hemvattnet. Gummark är sinnebilden av en lantlig idyll, med betande hästar, vackra gårdar, öppna fält och mysiga skogar att upptäcka. Jakten och fisket är bra i området och möjlighet finns att ansöka om medlemskap i lokala jaktlaget. Fiskekort går att köpa via Skellefteå södra fiskevårdsområde till låg kostnad och bara i närområdet finns 12 sjöar och tjärnar att fiska i. Det är en gammal bygd med anor från medeltiden, men också en populär inflyttningsby där ett flertal nybyggda villor uppförts på senare tid. Byn har en egen skola (F-6), förskola, ett antal småföretagare, ett kulturhus samt ett ridhus. För den med en aktiv livsstil finns elljusspår, tennisplan och trevliga promenadstigar. I byn finns även en rekonstruktion av spånhyvel och skvaltkvarn samt smedja, med anor från 17-1800-talet.

Visar alla 14