Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fromheden 52, Norra Fromheden, Norsjö kommun

Fromheden 52

Villa
Norra Fromheden, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
1 750 000 kr
121 + 37 m²
5 rum
1,9 ha tomt

En riktigt spännande fastighet som saknar motsvarighet. Här har du en egen udde till ditt förfogande. Du ser Malåns vatten från samtliga fönster i huset. Här erbjuds gott om utrymme både inomhus och ute. Det ingår egen strandtomt på strax under 2 hektar. Ostört läge. Förutom bostadshuset om 5 rum och kök med stora sociala ytor och renoverat badrum ingår dessa byggnader: - Dubbelgarage - Carport för ca 6 fordon - Gäststugor - Servicehus för gäster med 2 toaletter, dusch och pentry - Stor grillkåta - Förråd m.m. Möjligt att köpa säljarens traktor, snöskoter, flotte m.m. Det är lyxigt med plats för att ta emot gäster men också potential att bedriva verksamhet. Säljaren har haft middagar i den stora grillkåtan, stora familjejular i allrummet och turer med flotte på Malån. Detta är en kommande försäljning. Det betyder att vi kommer att lägga ut mer information på vår hemsida senare möjligt med förhandsvisning från ca senare delen av juli/ början av augusti. Gården är tillgänglig för ny ägare från hösten 2024. Säljaren kommer att teckna en dolda fel försäkring för deras och köparens trygghet i affären. Kontakta oss på Marklund Mäkleri med intresseanmälan redan nu. Der är en visning inbokad till 7:e augusti kl 16.00, det går att boka plats redan nu och hör av dig om inte tiden passar. Mejladress: [email protected]. Redan nu kan du se film från huset via denna webbplats / länk: https://vimeo.com/981213779?share=copy Tänk på att respektera och inte störa ägarna till fastigheten eller gå på deras tomt eller gård. Koordinater för vägbeskrivning att kopiera och klistra in i Google Maps: 64°59'45.8"N 19°28'08.9"E Om ni är intresserade går det bra att meddela oss det redan nu genom att maila: [email protected] In English: A very beautiful location next to the lake! Including: - Residential house for, permanent living including 5 rooms, bathroom and a kitchen, - Garage for 2 cars (isolated walls) - Carport for 6 vehicles - Guesthouses with a service building with extra toilets, a small kitchen and a shower. You can offer a luxurious campsite to your guests. - A cabin for barbecuing - Storage etc You can also buy a snow mobile, tractor, furniture, water raft etc from the seller. There will be a viewing on the 7th of August at 4 pm, contact us if this time does not suite you. If you are interested in this unique object, please let us know by email to: [email protected] There is also a film from the house, copy this link for a web adress to the film: https://vimeo.com/981213779?share=copy We are very familiar with the process of selling houses regardless if you are from Sweden or from another country. If you are travelling, you can take the opportunity to drive past Fromheden and have a look from a bit of a distance but please respect and do not disturb the owners by walking around their property.

Kronogatan 18, Bastuträsk, Norsjö kommun

Kronogatan 18

Villa
Bastuträsk, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
350 000 kr
100 + 72 m²
6 rum
1 213 m² tomt

Gården är trevligt belägen och rymlig. Du har plats för 2 bilar under tak i fastighetens carportar. På husets baksida finner du även en överbyggd altan. Bastuträsk är en charmig by med en stark gemenskap och närhet till naturen. Här finner du rofyllda skogar, sjöar och vandringsleder som ger oändliga möjligheter till fritidsaktiviteter året runt. Samtidigt har du bekvämt avstånd till service och skolor, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Missa inte chansen att förvärva detta underbara hem i Bastuträsk! Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt detta hus har att erbjuda.

Nybränna 14, Nybränna, Norsjö kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Nybränna 14

Gård/Skog
Nybränna, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
575 000 kr
100 m²
5 rum
37,9 ha tomt

Varmt välkommen till Nybränna 14! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka tid, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected]. En gård om totalt 38,8 hektar varav ca 13,5 hektar utgör produktiv skog. Boningshuset nyttjades fram till och med 1990-talet och har renoveringsbehov. Platsen i Nybränna är lugn och omgiven av skog, potentialen är stor för den som vill ha boende och lantbruk i ett. Helt enkelt så lantligt man kan komma utan att ha allt för långt till service som skola, mataffär och annan service. Fastigheten har elanslutning, vatten via kallkälla finns samt trekammarbrunn med infiltration. Gällande bostastshuset. det krävs genomgång av husets invändiga vatten och avloppsledningar. Inget hinder att värma upp huset med elradiatorer anslutna till uttag. Platsen i Nybränna är lugn och omgiven av skog, potentialen är stor för den som vill ha boende och lantbruk i ett. Helt enkelt så lantligt man kan komma utan att ha allt för långt till service som skola, mataffär och annan service. Fastigheten har elanslutning, vatten via kallkälla finns samt trekammarbrunn med infiltration. LÖS EGENDOM - Traktor, åkgräsklippare och snickerimaskiner är möjligt för köparen från säljaren.

  • Plus
Skelleftevägen 41, Burträsk, Skellefteå kommun

Skelleftevägen 41

Tomt
Burträsk, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
450 000 kr
1 415 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en tomt vid Burträsket. Vackert läge med sjöutsikt och nära till centrala Burträsk med service och handel med båt- eller bilvägen. Perfekt för friluftsälskare med fiske, paddling och vinteraktiviteter. På fastigheten idag finns en byggnad vilket öppnar upp en större möjlighet att kunna utveckla detta till ditt paradis. Byggnaden har rätt att stå nära vattnet som det är idag. För att bygga ut, riva eller renovera måste alltid bygglov sökas först. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Mer information om hur du får använda tomten hittar du på kommunens hemsida https://skelleftea.se/invanare/startsida/bygga-bo-och-miljo/bygga-nytt-andra-eller-riva/bygglov-och-bygganmalan/behover-jag-bygglov-eller-bygganmalan/vad-galler-for-det-du-vill-bygga-eller-riva Missar inte denna chans – kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Djupfors 13, Djupfors, Skellefteå kommun
  • Tis 30 jul kl 15:00
Djupfors 13, Djupfors, Skellefteå kommun, bild 2
Djupfors 13, Djupfors, Skellefteå kommun, bild 3

Djupfors 13

Fritidshus
Djupfors, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
500 000 kr
3 rum
1 400 m² tomt

Varmt välkommen till Djupfors! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka tid, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected]. Denna pärla ligger idylliskt placerad på en höjd med skog och ängar som breder ut sig runt om. Från stugan har du utsikt över en bäck som mynnar ut i en liten damm och följer du den mysiga vägen ut från gården kommer du vidare ut till byn Djupfors. Här finns fyra hushåll, varav en som bor där året runt. I stugan finns el installerad, men vatten och avlopp saknas. Möjlighet att ansluta till byns vattenkälla finns, men då står köparen för kostnaderna. Stugan består av hall, stort lantkök och en kammare på nedre plan och två sovrum samt förvaringsutrymmen på övre plan. Mycket är i äldre skick, man ser spår av modernisering från mitten av förra seklet, men vissa detaljer är äldre än så. Tror du detta är ditt nya smultronställe som du kan renovera och inreda eller bara åka till och varva ner? Boka gärna visning, det måste upplevas på plats! YTTERLIGARE MARK: Säljaren är positiv till att sälja ytterligare mark om en avstyckning går att genomföra på köparens bekostnad och det blir godkänt av Lantmäteriet. Annars är arrende en möjlighet. LADUGÅRDEN: Denna byggnad ligger utanför fastighetens gränser men ingår i köpet på ofri grund. Här finns utedass och förvaringsutrymmen. FRISKRIVNING: Fastigheten säljs i befintligt skick och säljaren friskriver sig allt ansvar gällande eventuella fel och brister som kan uppkomma. Köparen har möjlighet att utföra en noggrann undersökning före köpet.

  • Premium
Sörgårdsvägen 12, Adak, Malå kommun

Sörgårdsvägen 12

Gård/Skog
Adak, Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
575 000 kr
125 + 120 m²
6 rum
4,3 ha tomt

Varmt välkommen på visning på Slagnäsvägen 12! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected] Trivsamt boende med 5 rum och kök och över 4 hektar mark och plats i jaktlag som jagar på ca 4600 hektar. En perfekt mindre gård som ger möjlighet för djurhållning och självhushåll. Beläget i vackra Adak med möjlighet att odla och fiska på sommaren och att njuta av de magiska, snörika vintrarna. Närhet till många fina skoterleder. Närmaste badplats finns vid Stor-Adakträsket. Fiber via bredband är installerat. Vattenburen värme via el och ved inklusive ackumulator tank för extra varmvatten. Ny elcentral. Köket är bytt 2011, spisen är också från detta år men alla övriga vitvaror är bara 2-5 år gamla. De flesta ytskikt är renoverade sen 2021 och fram till idag. Beskrivning av rummen: NEDRE PLAN: Hall, kök, vardagsrum, ett sovrum samt badrum med dusch ÖVRE PLAN: Liten hall/kontor, WC och tre sovrum samt förvaringsutrymme KÄLLARE: Fina ekonomiutrymmen med tvättstuga, pannrum, arbetsrum och gott om förråd UTOMHUS: Stor altan med tak, enklare dubbelgarage (ej isolerat) med betonggolv, grillplats och hundgård Renoveringar av ytskikt har utförts kontinuerligt av säljarna under de år de bott i huset. Enskild väg med vägförening. Kostnaden är 1 500 kr/år SE ÄVEN VÅR FILMADE VISNING INIFRÅN HUSET I VÅR ANNONS PÅ HEMSIDAN.

Dalen 135, Dalen, Skellefteå kommun
Dalen 135, Dalen, Skellefteå kommun, bild 2
Dalen 135, Dalen, Skellefteå kommun, bild 3

Dalen 135

Fritidshus
Dalen, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
490 000 kr
37 + 8 m²
2 069 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus som ligger bokstavligen ett stenkast från Skellefteälven. Njut av naturens skönhet. Det här fritidshuset har tillhörande sovstuga, bastu, och stor altan med plats för grill och avkoppling. En kort promenad ner till båtplatsen med delad brygga. Filmad visning från fastigheten finns under fliken "Dokument & Länkar"

  • Premium
Brunnäs 7, null, Malå kommun
Brunnäs 7, null, Malå kommun, bild 2
Brunnäs 7, null, Malå kommun, bild 3

Brunnäs 7

Villa
Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
725 000 kr
40 + 20 m²
2 rum
3 062 m² tomt

Varmt välkommen på visning i Brunnäs! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected] Stugan är vackert belägen precis vid sjön Brunträsket utan grannar. Skogstomt. Här har du verkligen möjlighet att varva ner och njuta av närheten till naturen. Den har inte el men är utrustad med andra system som solceller, gasol, elverk (12V) och ved, så du kan leva gott och enkelt "off-grid". På tomten finns även en sovstuga med egen kamin för värme och lekstuga för de minsta. Vid vattnet ligger en timrad lada som används som båthus och en fristående verkstad intill. Både båt/motor och samtliga verktyg i verkstaden ingår i köpet. I närheten av storstugan ligger även en matkällare och vedförråd. Storstugan har plåttak och fönster i bra skick. Invändigt består den av ett rymligt allrum samt inredd vind med sovloft/ alkov/klädkammare. När du behöver lämna paradiset är det endast ca. 7 km in till centrala Malå. Där hittar du butiker och övrig samhällsservice.

  • Premium
Hörngatan 2, null, Skellefteå kommun

Hörngatan 2

Villa
Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
550 000 kr
110 + 60 m²
3 rum
1 506 m² tomt

Varmt välkommen till Hörngatan! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka tid, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected]. Den vita mindre villan i en undangömd oas i utkanten av centrala Jörn. Här kommer du till en trädgård fylld av buskar och träd som omgärdar gräsmattan från alla vädersträck, mycket mysigt. 3 rum och kök idag varav 2 sovrum, möjligt med 3 sovrum samt vidbyggd ekonomidel med dusch, bastu, tvättstuga, bergvärmepump och varmgarage. Eldriven motorport finns till garaget. Alla fönster utom 3 st är nya. Plåttak. Ny ytterdörr. Säljaren har renoverat huset för att ge tillbaka en del av dess forna glans genom att byta fasad till en vacker liggande vit panel som för tankarna till amerikanska trähus och effektiviserat uppvärmningen med den modernaste bergvärmeanläggningen. Den invändiga trappan har fått nya trappsteg i ek. Invändigt är allt funktionellt och ytskikten är i medel skick, inga kända skador och det är möjligt att flytta in direkt. WC på båda planen samt badrum på entréplanet. Torpargrund inklusive matkällare under del av köksgolvet som upplevs torr och fin. Endast viss ojämnhet i träbjälklaget kan finnas som i många andra hundraåriga hus. Gäststuga på gården ingår. Jörn tågstation: 1,5 km (ca 3 min med bil) Skellefteå Airport: 78 km (ca 1 h med bil) Bra bussförbindelser till Boliden och Skellefteå. Skola, badhus, sporthall och matbutik finns i Jörn.

Långträsk 5, Långträsk, Norsjö kommun

Långträsk 5

Villa
Långträsk, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
600 000 kr
154 + 60 m²
5 rum
5 000 m² tomt

Varmt välkommen till Långträsk! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka tid, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected]. Gården består av bostadshus med stomme delvis i timmer som byggts om och renoverats under mitten av förra seklet, uppvärmt med el/ved (vattenburen uppvärmning) samt ett antikt vackert timmertorp med anor från 1700-talet, ladugårdsbyggnad med rundloge och mindre förråd/ekonomibyggnader. Belägen i lugn och trivsam by men några få gårdar vid sjön. Vill du ha mer mark för odling eller bete kan säljaren arrendera detta i anslutning till huset. Se bilagd karta gällande de planerade tomtgränserna efter snart avslutad avstyckning.

Gumboda 32, Gumboda, Norsjö kommun

Gumboda 32

Villa
Gumboda, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
500 000 kr
143 + 75 m²
5 rum
1 730 m² tomt

Varmt välkommen till Gumboda! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka tid, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected]. Villan är byggd 1978 och nuvarande ägare har bott här sen det var nytt och huset det märks att man tagit hand om huset väl. Luftvärmepump har installerats för ca 2 år sen. Det övre planet är inredd i efterhand och det är under åren bytt plastmatta på golv o vägg i badrum och för ca 2 år sedan installerades en ny duschkabin. Trevligt läge i vackra byn Gumboda längs Skellefteå älven. Förskolan ligger i direkt närhet och i närliggande byn Kusfors finns en livsmedelsbutik. Beskrivning av boytan: ENTRÉPLAN - kök med matplats - vardagsrum - badrum med nyare plastmatta, WC och två år gammal duschkabin, - liten toa samt tre sovrum EKONOMIDEL - med garage - tvättstuga (med tvättmaskin och varmvattenberedare) - torkrum - förråd med matkällare i golvet samt extra sovrum/förråd ÖVRE PLAN - en stor öppen yta med möjlighet att dela av till fler sovrum. Förberett för badrum. FÖRRÅDSBYGGNADER - 2 st fristående förråd ingår. Det ena förrådet har hundgård och el indragen. Det andra förrådet har inte el. Observera att den stuga som idag står på gården inte ingår i köpet, den ska avflyttas av säljaren före tillträdet. INVENTARIER: De inventarier som säljaren inte tar med sig vid flytten ingår i köpet. Landsvägen till denna by är mycket bra och du tar dig på ca 20/25 minuter med bil till Boliden eller Norsjö och på ca 50 minuter i bil är du i Skellefteå där även flygplats finns. Sommartid går det att besöka grannbyn Kusfors för en fika Café Ångloket, öppet lördagar och söndagar kl 12-16 i juli.

Hemgårdsgatan 70, Kåge, Skellefteå kommun

Hemgårdsgatan 70

Villa
Kåge, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
2 490 000 kr
135 m²
5 rum
2 293 m² tomt

Huset inrymmer 5 rum varav 3 sovrum med möjlighet till ett 4e fördelat på sina 2 våningar. Övre plan har tack vare de vackra takkuporna ett underbart ljusinsläpp. Här har du chansen att skapa ditt generationshem på en av Kåges allra bästa tomter. Den fristående ateljén är en dröm för alla som behöver extra utrymme för sin kreativitet. Med stora fönster och en öppen planlösning är detta den perfekta platsen för en konstnärsstudio eller till och med ett gästhus. Ateljén erbjuder en fridfull tillflyktsort med möjlighet att skapa, arbeta eller bara koppla av i en inspirerande miljö. Fastigheten ligger på en stor och lummig tomt, som erbjuder en grön oas mitt i centrala Kåge. Här finns plats för både avkoppling och lek, med vackra träd, blomsterbäddar och en välskött gräsmatta. Den generösa tomten ger också möjligheter för trädgårdsodling, utomhusmiddagar eller bara att njuta av naturens lugn. Tack vare sitt centrala läge har du bekvämt avstånd till Kåges alla bekvämligheter, samtidigt som du kan njuta av privatlivet i din egen trädgård. Hemgårdsgatan 70 är en fastighet som måste upplevas på plats. Med sitt historiska hus, den inspirerande ateljén och den stora, lummiga tomten erbjuder detta hem något utöver det vanliga. Här får du en unik möjlighet att äga en bit av Kåges historia, samtidigt som du njuter av moderna bekvämligheter och en fantastisk livskvalitet. FASTIGHETEN ÄR BESIKTAD OCH ENERGIDEKLARERAD.

Kaxliden 312, Kaxliden, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Kaxliden 312

Gård/Skog
Kaxliden, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
1 800 000 kr
4 rum
122 ha tomt

Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Varmt välkommen på visning i Kaxliden! Skicka in din bokning på: [email protected] Skogsmark med areal om ca 122 hektar fördelat på 80,5 hektar produktiv skog och ca 42 hektar övrig mark. Fastigheten sträcker sig ner till Byskeälven där fiskerätt ingår. Se vidare uppdaterad skogsbruksplan under "Dokument och Länkar" i annonsen på vår hemsida. Det finns en avverkningsrätt ( se under dokument) tecknad med Stenvalls trä som innefattar både gallring och slutavverkning med efterföljande skogsvård. Åtgärderna är ej ännu påbörjade dock medräknade i den uppdaterade planen. Utgångspriset är baserat på hur skogen kommer att se ut efter genomförda åtgärder. BOSTADSHUS I TIMMER (mitten 1800-tal) på två plan som nyttjats som fritidsboende. Varsamt underhållet och utbyggt! Ny entréhall och badrum med förbränningstoalett. Huset är fördelat på 3 rum o kök, hall toa/dusch. All el är nyare i bostaden. Eluppvärmt, luftvärmepump (installerad för 3 år sen) och fungerande järnspis. Vatten från kallkälla. Enklare avlopp för vatten från dusch och kök. På gården finns även sovstuga, äldre ladugård (1870), loge samt utedass. Högt beläget med fin utsikt, nära Byskeälven med bra fiske. Grannens infart passerar vid utkanten av denna gård. Enklare enskild väg till bostadshuset delas med de två grannarna som också har fritidsboende på denna höjd. TIMMERTORP VID ÄLVEN - förutom bostadshus med tillhörande byggnader ingår ett torp nere vid älven. Avstyckningsmöjligheter - om du som köpare av skogen inte är intresserad av att behålla byggnader inkl en del åker/betesmark finns enligt mäklaren Ann-Helén goda möjligheter att avstycka och sälja bostaden för sig då denna typ av byggnader är relativt eftertraktade.

Utternäs 8, Kvammarn, Norsjö kommun

Utternäs 8

Fritidshus
Kvammarn, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
250 000 kr
43 m²
2 rum

Varmt välkommen på visning av torpet i Utternäs! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected] Det pittoreska lilla torpet vid sjön Kvammarn utanför Norsjö. Underbart charmigt renoverat och inrett i tidstypisk stil. Torpet värms upp med el tillsammans med den otroligt fina gjutjärnskaminen av utsökta märket Westbo Classic, som säljaren lät installera så sent som 2023. Fönsterna är omkittade och målade i två omgångar. De första gjordes om år 2013 och resten år 2022. Som synes på bilderna finns utrymme på vinden. Idag är det en oinredd yta, men fullt möjligt att bygga om till ett sovloft. Nya golvbjälkar, golvisolering och golv 2013 i alla rum utom i köket. Tapeter nyuppsatta från gamla rullar samt nyproducerade i äldre stil. Utomhus finns även ett äldre förråd och utedass, detta behöver renoveras eller byggas om/nytt. Vatten saknas idag men säljaren hälsar att det finns en vattenkälla i närheten och att de fått muntligt ok att ta vatten ifrån denna, ca 40 meter slang behövs fixas mellan källan och stugan. För tillfället gäller att man tar med eget dricksvatten och badar i sjön. Vid skogsbrynet på andra sidan landsvägen går en stig ner till sjön. Markägaren med träd på andra sidan vägen har lovat att man får röja bort de mindre träden / sly för att få fram utsikt. Taxeringsvärde: Säljaren har kontaktat Skatteverket för att ändra taxeringsvärde från tomt till bebyggd småhusenhet. Idag är den taxerad som tomtmark. Inventarier: Säljaren kan tänka sig att sälja/lämna kvar vissa inventarier. Detta sker i såna fall i dialog med köpare.

Södra Ersmark 460, null, Skellefteå kommun

Södra Ersmark 460

Gård/Skog
Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
2 500 000 kr
117 m²
5 rum
5 ha tomt

Charmig gård nära Skellefteå – En Dröm för naturälskare och hantverksentusiaster Välkommen till denna fantastiska gård på cirka 5 hektar, belägen med endast en kort resa till Skellefteå centrum. Denna fastighet erbjuder allt du kan önska för ett harmoniskt liv på landet, med nära till stadens bekvämligheter. På tomten finns bland annat, Bostadshus med karaktär: Det rymliga bostadshuset omfattar fem rum och erbjuder en varm och inbjudande atmosfär. Här finns gott om utrymme för hela familjen. Sommarhus med charm: Utforska det charmiga sommarhuset, utrustat med en vacker järnspis som både värmer och ger en känsla av svunna tider. Perfekt för att njuta av mysiga sommarkvällar eller som en kreativ ateljé. Sommarhuset stoltserär även med en inglasad altan. Växthus för trädgårdsentusiasten: För den som älskar att odla är gårdens växthus en dröm. Här kan du odla allt från grönsaker till exotiska växter, och njuta av en grönskande oas året runt. Verkstad och timring – Hantverkarens Dröm: Gården inkluderar en välutrustad verkstad, idealisk för snickeri och andra hantverk. Den traditionella timringen erbjuder dessutom möjligheter för både förvaring och kreativa projekt. Förråd för allt du behöver: Ett praktiskt förråd ger gott om utrymme för att förvara trädgårdsredskap och annat som behövs för att sköta gården. Denna gård kombinerar det bästa av två världar – lugn och ro på landet, med bekvämt avstånd till stadens service och utbud. Upplev ett liv i harmoni med naturen, med möjlighet att odla, skapa och njuta av varje dag på denna underbara gård. Välkommen hem! Trafikverket har påbörjat planeringsarbetet mellan Skellefteå och Luleå Hittills har endast allmän information om ungefärligt tänkbar sträckning för järnvägen publiceras det är inga beslut som vunnit laga kraft än . Under 2023 har arbetet med att ta fram en järnvägplan för sträckan mellan Skellefteå och Luleå påbörjats. När den vunnit så kallad laga kraft kommer Trafikverket förhandla om uppköp av de bostäder där järnvägen kommer gå fram. Den tänkbara sträckningen är utritad med flera hundra meters bredd idag och denna fastighet ligger inom den korridoren. Helt enkelt vet man inte ännu om den kommer att drabbas alls. Detta är de givna förutsättningarna för detta köp : 1. antingen kan man bo kvar 2. eller så beslutar Trafikverket om att lösa in denna fastighet och då finns lagar som styr hur detta ska gå till och man ska få 1.25 gånger marknadsvärdet för huset samt flyttkostnader och liknande kostnader betalda.

Kajgatan 4, Bastuträsk, Norsjö kommun

Kajgatan 4

Villa
Bastuträsk, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
275 000 kr
96 + 98 m²
4 rum
1 168 m² tomt

Detta hem är perfekt för familjen som söker ett bekvämt boende med låga driftskostnader. Med dess strategiska läge, smarta planlösning och moderna bekvämligheter är detta en villa som erbjuder det du behöver. Badrum på båda våningsplanen och rymliga sovrum för maximal bekvämlighet. Villans kvarterstomt erbjuder en privat och avkopplande miljö med möjlighet till trädgårdsodling, lek och utomhusaktiviteter. Allt som allt en perfekt bostad att flytta in i och avnjuta direkt. Kontakta oss idag för en visning och upplev denna fantastiska villa på plats!

Häbbersliden 44, Kåge, Skellefteå kommun

Häbbersliden 44

Villa
Kåge, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
450 000 kr
90 + 68 m²
4 rum
1 491 m² tomt

Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Varmt välkommen på visning i Häbbersliden! Skicka in din bokning på: [email protected] Med generösa utrymmen och sitt fördelaktiga läge är detta hus en pärla för den som söker ett hem med stor potential. Ta chansen att förvandla detta 1,5-planshus i Häbbersliden till ditt drömboende och njut av allt som denna natursköna plats har att erbjuda. Detta äldre hus har en genuin karaktär och rymmer fyra rum, varav två rymliga sovrum. Dessutom finns ett extra rum på övre plan, som med lite kärlek och omsorg kan bli ett perfekt hobbyrum eller ett extra sovrum. Här finns gott om utrymme för både familj och gäster. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning! Din dröm om ett idylliskt boende på landet börjar här. Se den filmade visningen från huset på hemsidan.

Tallåsgatan 1, Fällfors, Skellefteå kommun

Tallåsgatan 1

Villa
Fällfors, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
475 000 kr
95 m²
4 rum
2 296 m² tomt

Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Varmt välkommen på visning på Tallåsgatan! Skicka in din bokning på: [email protected] Välkommen till denna charmiga fastighet i hjärtat av Fällfors! Här finner du ett bra hus med en tillhörande gäststuga, perfekt för den som söker både komfort och flexibilitet. Tomten omges av grönska, med ett utmärkt solläge som ger dig sol från morgon till kväll – idealiskt för lata sommardagar eller trädgårdsprojekt. För dig som älskar att fiska är detta den perfekta platsen. Med närhet till några av områdets bästa fiskevatten kan du enkelt njuta av avkopplande fisketurer. Välkommen till Fällfors – ditt nya hem väntar på dig! Kolla in den filmade visningen från fastigheten!

  • Plus
Stryckfors 1:14, Stryckfors, Skellefteå kommun

Stryckfors 1:14

Fritidshus
Stryckfors, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
450 000 kr
50 m²
2 rum
810 m² tomt

Varmt välkommen på visning i Stryckfors! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected] Drömmer du om ett avskilt och naturskönt fritidshus? Då är detta det perfekta tillfället för dig! Välkommen till ditt nya paradis vid Byskeälven. Detta charmiga fritidshus ligger inbäddat i den rofyllda naturen, med älvens brusande vatten precis utanför dörren. Här får du uppleva det bästa av två världar – en avskild tillvaro långt från stadens brus, men med fantastiskt fiske bara ett kast bort. Fastigheten saknar el, vatten och avlopp, vilket ger dig chansen att verkligen koppla av och leva i harmoni med naturen. Perfekt för dig som vill ha ett enkelt och underhållsfritt stugliv. Det är långt till närmaste granne, vilket garanterar total avskildhet och en chans att verkligen varva ner. Denna fastighet är idealisk för naturälskare, fiskeentusiaster och alla som längtar efter en plats att fly till för att ladda batterierna. Ta chansen att förvärva detta unika fritidshus och skapa din egen tillflyktsort, Kolla in den filmade visningen från fastigheten!

Storrödningsberg 1, Storrödningsberg, Robertsfors kommun

Storrödningsberg 1

Gård/Skog
Storrödningsberg, Robertsfors kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
750 000 kr
3,2 ha tomt

Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Varmt välkommen på visning på i Storrödningsberg! Skicka in din bokning på: [email protected] En mycket spännande fastighet som ger utrymme för dina drömmar. På slutet av 1960-talet grävdes den tidigare bäcken som rann här ut till dessa dammar som nu finns på fastigheten. Det rörliga vattnet ger en gynnsam miljö för fisk, vilket tidigare ägare nyttjat genom att plantera in ädelfisk i vattnet. Här lever fortfarande både öring och bäckröding, planerar du att odla fisk kommersiellt krävs nytt tillstånd. Yta totalt ca 3 hektar. Denna mark ingår även i jaktområdet för Selsfors-Orrbergets jaktlag, de jagar i dag storvilt på ett område om totalt ca 1600hektar. Den tidigare ägarens passion för timmerhus och fiske lyser igenom var du än vänder dig och samtliga byggnader står på betongplatta och är omsorgsfullt uppbyggda och inredda. Storstugan rymmer både kök och vardagsrum med sovloft samt en maffig öppen spis. Vidare finns två rejäla byggnader till som kan användas antingen för att ge ytterligare sovplatser eller till andra ändamål. Utedass. Fräsch jordkällare för sval förvaring. Ett smultronställe att landa på och njuta av. Med en enklare tillvaro och ett liv "off-grid" med alla de fina lösningar som finns numera. Det är dessutom lätt tillgängligt via vägen som passerar förbi. Vägen är relativt lugn vid helger och semesterperioder, på vardagar får man förvänta sig att det åker timmertransporter längs vägen. Driftskostnad: I dagläget har säljaren inga kostnader för denna fastighet. Pga lågt taxeringsvärde, inget abonnemang för el/vatten/sopor/sotning etc. Om du börjar nytta detta kan du räkna med kostnader för ca 5.000kr per år för försäkring, sophämtning och sotning. Ingår ej: säljarens 2 bikupor på fastigheten ingår ej. Information om dammarna: Dammen vid stugorna är ca 3 meter djup idag, tidigare hölls vattennivån ca 10-15 centimeter högre, och den övre ca 2.5 meter djup. Det finns en reservsluss byggt för att släppa ut vatten vid högvatten. Ett betongrör med ca 120-150cm i diameter finns vid dammvallen, mot denna finns vägg av plank genom vilken man sköter vattenregleringen. Historia: Det är pappan till nuvarande ägare som byggt upp denna unika plats. En man som var mycket intresserad av timmerbyggnader och historia. Som kuriosa kan nämnas att han haft igång en tjärdal i området bakom stolpboden på andra sidan dammen. Hans far var i sin tur en skicklig tjärdalsbrännare och sonen ville lära sig det svåra hantverket. Kvarlämningar efter denna tjärdal finns ännu kvar. Närområdet: Närmaste by är Åkullsjön ca 3 km västerut och i Bygdsiljum ca 8 km från denna plats finns tankstation, mataffär, café m.m.

Hednäs 60, Hednäs, Skellefteå kommun

Hednäs 60

Villa
Hednäs, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
475 000 kr
180 + 10 m²
7 rum
1 545 m² tomt

Varmt välkommen på visning i Hednäs! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected] Fastighet som en gång i tiden var "Gamla Konsum" som fått en rejäl och trevlig ansiktslyftning sedan den tiden. Numera inrymmer den hela 7 rum och kökspentry med "baröppning" mot matplats. Utöver dessa utrymmen består bottenplan av två sovrum, litet wc under trapp samt separat duschrum med tvättmöjlighet. Övreplan som är renoverat består av ett stort allrum samt tre sovrum. Trevlig uteplats mot väster i husets vinkel. På tomten finns en fin och rymlig vedeldad bastu samt relax. Dubbelgarage på tomten där ena platsen har plankgolv. Läget är väldigt bra för fiske- och naturintresserade då Åbyälv med hängbro över flyter nära inpå och skog med bärmark och mycket stigar för löpning eller promenad börjar på tomtgränsen.

  • Plus
Ringvägen 12, Bastuträsk, Norsjö kommun

Ringvägen 12

Villa
Bastuträsk, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
450 000 kr
128 + 77 m²
5 rum
1 044 m² tomt

Varmt välkommen på visning i Bastuträsk! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected] Fastigheten ligger trevligt beläget med skogen runt knuten i centrala Bastuträsk. 3 sovrum, möjlighet till 4 och Wc på båda plan gör det till ett bra hus för både en familj och ett företag. Huset ligger endast dryga kilometern från tågstationen som kopplar ihop dig med resten av Sverige och Europa. På husets baksida finns en inglasad uteplats där du har möjlighet att se ut över den fina trädgården. -Kolla in den digitala visningen av fastigheten. -Möjlighet till snabbt tillträde finns.

Bågvägen 5, null, Norsjö kommun

Bågvägen 5

Villa
Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
490 000 kr
114 + 54 m²
4 rum
924 m² tomt

Varmt välkommen på visning på Bågvägen! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected] Mycket trevlig enplansvilla om 4 rum och kök byggt 1975 (Lundbergshus). Garagetaket är utbytt ca 2016 och hustaket ca 1989, fönster i bostadsdelen är bytt i 2 omgångar,(-98/-04). Inflyttningsklart. ANGÅENDE BESIKTNING: Säljaren har efter besiktningen kontaktat fackmän och installerat ett mekaniskt ventilationsaggregat för att få bort den kemiska lukten från reglarna på betongplattan i grunden samt åtgärdat de påpekanden som besiktningsmannen hade gällande vinden/taket. Se vidare besiktningsprotokollet. Välkommen att boka en visning för att uppleva villan på plats. Perfekt läge på familjärt och lugnt kvarter i centrala Norsjö, nära allt! Filmad visning finns under annonsen på vår hemsida.

Smultronstigen 20, null, Malå kommun

Smultronstigen 20

Villa
Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
375 000 kr
125 + 60 m²
4 rum
1 068 m² tomt

Varmt välkommen på visning på Smultronstigen! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected] Villan har en praktisk och trevlig planlösning med tre sovrum och kök samt härliga sällskapsytor. Ett extra rum finns i ekonomidelen där du också har tvättstuga och förråd. Vidbyggt varmgarage samt trädgårdsbod om 15kvm ingår. Tomten på husets baksida är lätt sluttande och ligger mot ett lummigt grönområde i kvarterets mitt. Skoterled 100 m från huset och nära till Solviksbadet sommartid. Huset är besiktat och energideklarerat. Filmad visning finns på mäklarens hemsida.

Slagnäsvägen 57, Adak, Malå kommun

Slagnäsvägen 57

Villa
Adak, Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
395 000 kr
134 m²
4 rum
5 037 m² tomt

Varmt välkommen på visning på Slagnäsvägen i Adak! Boka en egen visning! När vi inte har en fast visningstid i annonsen går det alltid bra att kontakta oss för att boka visning, vi har öppet för visningar hela sommaren. Skicka in din bokning på: [email protected] Villa på 1½-plan med källare, 4 rum + kök i naturskön miljö vid skog och sjö. Åretruntbostad med garage. Bredband via fiber. Lätt tillgängligt via bra landsväg nära Malå och Arvidsjaur i utkanten av byn ADAK i norra Sverige. Rymliga ekonomibyggnader och maskinhall ingår. Nya 3-glas fönster, renoverat badrum. Vattenburen värme med en fungerade men äldre panna kombinerad för el och/eller ved. Påbörjad renovering av ytskikten invändigt men inte slutfört, finns behov av renovering av dessa (tapeter, golv etc) SE FILMAD VISNING VIA LÄNK I VÅR ANNONS ELLER BOKA VISNING PÅ PLATS!

Visar 1 - 25 av 34