Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

Mäklare

Ljusvattnet 520, null, Skellefteå kommun

Ljusvattnet 520

Villa
Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

950 000 kr

125 m²

5 rum

1 400 m² tomt

Denna rejäla tegelvilla från 1958 har tidigare varit ett tvåfamiljshus och det är fortfarande enkelt att bygga om till två lägenheter då köket på övre plan bevarats. Oavsett vilket fönster du tittar ut från är utsikten över sjöarna och de närliggande miljöerna närmast magisk. På entréplan finner du ett rymligt kök, vardagsrum samt ett sovrum och badrum inklusive WC, dusch och tvättmaskin. Övre plan har tre rum, hall med klädkammare och WC. Källare med garage. Vattenburen värme via ved/el. Anslutet till bredband via fiber. I trädgården finns äppelträd, prydnadsbuskar och stora möjligheter för dig med trädgårdsintresse. Förrådsbyggnad på gården ingår. Se virtuell visning under "Dokument & Länkar" i annonsen på hemsidan.

  • Balkong
Vargforsen -Örträsk, Vargforsen, Norsjö kommun

Vargforsen -Örträsk

Övrigt
Vargforsen, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

550 000 kr

220 m²

5 rum

1,1 ha tomt

VARGFORSEN Huset ligger avskilt i byn Örträsk, Norjsö kommun. Söker du ett läge för att kunna känna lugnet är detta platsen för dig. Nuvarande ägare har hyrt ut till skogsarbetare under sommaren till en god inkomst. Huset byggdes ursprungligen för personal till kraftstationen vid älven. Platsen heter Vargforsen. Vid behov av ändring av användningsområde t ex till privat bostad ska köparen först söka bygglov för det hos Norsjö kommun. Dvs godkännande krävs från kommunen. Fritt beläget i skogsmiljö där du själv äger och nyttjar fritt över en hektar kring huset. Långa snörika vintrar med stjärnklara kvällar där norrskenet spelar i milsvida skogslandskap intill fiskerika sjöar och älvar. Fastigheten är taxerad som hyreshusenhet. . Gediget byggt med en våning samt källare. Flertalet rum, stor matsal, kök, allrum och toaletter på entréplan, bastu och relax samt förråd i källaren. Garagelänga med flera portar ingår, varav en garageplats är isolerad och det går att hålla den delen uppvärmd. Fastigheten är belägen intill Vattenfalls elproduktionsanläggning vid Vargforsen damm i Skellefteälven. Vill du ha skriftlig information eller boka visning, kontakta oss: [email protected] eller tel 0910-10910.

  • Uteplats
Södra Grundfors 25, Södra Grundfors, Skellefteå kommun

Södra Grundfors 25

Villa
Södra Grundfors, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

1 675 000 kr

120 m²

4 rum

8 359 m² tomt

Mindre gård i vackra byn Södra Grundfors, Skellefteå kommun. Välplanerad tomt på över 8.000kvm. Boende i området har rätt att ansöka om medlemskap för jakt i viltvårtsområdet (ca 3400ha) och fiskar gör man bäst i Skellefteälven som rinner några stenkast från byn, årskort ca 500kr. Skolskjuts till Boliden finns för barnen. Perfekta strövområden kring knuten med miltals av fina skogsvägar och stigar. På sommaren blir det t o m 8 km kortare till stan då vägen mot Krångfors tinat upp. Boningshuset i timmer med full takhöjd även på övre plan, inga sneda tak. WC på båda planen. Källaren kom till i slutet av 50-talet då även centralvärme drogs in i huset som idag är uppvärmt med en kombipanna för ved/pellet/el. Nuvarande ägare har tagit hand om huset väl. Tilläggsisolering inkl fasad och takbyte är utför i början av 90-talet. Nya 3-glas fönster på entré - och övre plan sattes in 2020 varpå man även målade om huset (2021). Mer information om utförda renoveringar hittar du under byggnadsinformation samt i säljarens frågelista under "dokument & länkar" , där hittar du också vår filmade visning inifrån huset. Eget avlopp med infiltration. Vatten från kallkälla (i förening med 4 hushåll). Ekonomibyggnaderna på fastighten har en totalyta på över 200kvm och alla håller ett gott skick. Här finns garage och verkstad byggt 1990 ca 69kvm inkl vidbyggd carport, plats för traktor, en carport om ca 50kvm , gäststuga, grillplats, ved- och trädgårdbodar m.m.

  • Balkong
  • Uteplats
Tjärnberg 35, Tjärnberg, Norsjö kommun

Tjärnberg 35

Villa
Tjärnberg, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

590 000 kr

120 m²

4 rum

2 003 m² tomt

Ring och boka! Under december och början av januari visar vi hus efter förfrågan, ingen specifik visningstid läggs ut. VÄLKOMMEN. Välplanerat villa med allt på ett plan. Uppvärmt med jordvärme, pump ny från 2014. Vardagsrum med braskamin. Stort garage med vidbyggd carport. Plats för både bilar och hobbyprojekt, motordriven port. Det finns gott om utrymme på tomten för den som är trädgårdsintresserad.

Smedjevägen 37, Renström, Skellefteå kommun

Smedjevägen 37

Villa
Renström, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

475 000 kr

114 m²

5 rum

1 041 m² tomt

Ring och boka! Under december och början av januari visar vi huset vid förfrågan, ingen specifik visningstid läggs ut. VÄLKOMMEN Huset ligger intill skogsbrynet på en sluttande tomt med buskar och träd. Det inrymmer fyra sovrum och kök samt gott om utrymme för sällskap, hobby och förvaring. Du har ett modernt luft/vattenvärmesystem samt braskamin på övre plan. Bredband via fiber. Det övre planet är inbjudande med fin utsikt över byn och mot skogen. Du har en planlösning som är öppen och har trevliga sällskapsytor. Renström ligger intill Skellefteå älv med gott fiske och fin natur. Nära fina bilvägar både mot kusten i öster och fjällen i väster. Enkelt att ta sig från gården till det belysta elljusspåret och till skoterleden. Ca 50 st invånare bor året runt i byn och ännu fler under sommarperioden. Här finns en fin byagård där byns invånare erbjuds trevliga aktiviteter. Villan är energideklarerad. Filmad visning finns under "Dokument & Länkar" i annonsen på vår hemsida.

Badstugatan 1, Jörn, Skellefteå kommun

Badstugatan 1

Villa
Jörn, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

575 000 kr

80 m²

3 rum

1 707 m² tomt

Säljaren har lagt ner mycket arbete på detta hus. Ända från grunden upp till taket. Dränerad och isolerad källare. nya fönster och dörrar, nytt tak, tillbyggd altan, nytt kök och så vidare. Låga uppvärmningskostnader med en vedpanna och luftvärmepump. 3 rum och kök samt tvättstuga och andra generösa förvaringsutrymmen i källaren och i garaget. Ny port till garaget med motordriven öppning o stängning via fjärrkontroll. Fristående förrådsbyggnad på gården ingår också. BESIKTAD, protokoll och en filmad visning och planskisser från bostaden finns under fliken "Dokument & Länkar" i annonsen på vår hemsida.

  • Balkong
  • Uteplats
Risliden 24, Risliden, Norsjö kommun

Risliden 24

Villa
Risliden, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

495 000 kr

79 m²

3 rum

860 m² tomt

Letar du efter ett eget paradis vid en liten landsväg i en trevlig by. Jakträtt ingår för boende i byn Risliden. . Intrycket är att det är ett mycket rejält byggt hus och även om bilderna tagna mitt i flytten och lite röriga kan jag som mäklare intyga att huset känns pedantiskt skött och inte alls slitet. Stommen är stabil då källaren är av ett gjutet betongvalv. En bra planlösning för dig som vill en mindre villa med allt du behöver dagligdags på ett plan fördelat på 3 rum och kök samt rymligt badrum. Ikällaren finns förvarings- och hobbyutrymmen samt tvättstugan. Fristående garage och carport byggnad ingår. Bredband via fiber. Vattenburen värme. Robotgräsklipparen lämnas kvar till köpare och även flaggstång ingår. Byn är populär både bland barnfamliljer och äldre men sin vackra natur och närheten till centrala Norsjö, bara ca 15 minuter med bil.

Visar alla 7