Mäklare Ann-Helén Marklund

Ann-Helén Marklund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Arnberg, Arnberg, Norsjö kommun

Arnberg

Villa
Arnberg, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
250 000 kr
100 m²
5 rum
1 807 m² tomt

Det sitter i väggarna! Ett helt unikt hus, endast ett fåtal i sitt slag bevarade i detta skick än till i våra dagar. Älskar du gamla, nötta material med patina kommer du inte närmare det perfekta än här. Massiv timmerstomme med bevarade eldstäder som var husets hjärta för både värme och matlagning. Inrett med fem rum och ett stort lantkök (del av övre plan är oinredd). FILMAD VISNING - under "dokument & länkar" i annonsen på vår hemsida finns en filmad visning inifrån huset. BYGGNADSTEKNIK - Elledningar finns i delar av huset, men i övrigt inga moderna spår. Ingen uppkoppling mot elnätet finns i dagsläget, så nyanslutning krävs för den som vill. Inga vattenledningar indragna i huset. Tidigare ägare har hämtat vatten från grävd brunn på gården via dränkbar pump. Eldstäder i alla rum tjänar som värmekälla och utedass finns på gården. Det funkar relativt snabbt att få igång huset som ett fritidsboende, mer insatser krävs för att bo här året om. Eldningsförbud råder dock för tillfället då det inte nyttjats på väldigt länge och nya kontroller av eldstäderna och skorstenen krävs. Huset är gediget byggt med rejäla plankgolv och grova timmerväggar. Ingen besiktning kommer att utföras av säljaren det är upp till köparen att utföra en noggrann undersökning om man vill före köpet. Det säljs i befintligt skick och säljaren friskriver sig för eventuella fel och brister. OMRÅDET - Servitut finns för att nyttja infarten från landsvägen upp till huset. Beläget på naturskön och sedan sekel tillbaka naturlig boplats på landsbygden just utanför centralorten Norsjö dit det bara tar ca 5 minuter med bil från huset eller kanske en kvart med häst och vagn. FINANSIERING - Tänk på att bankerna kan vara tveksamma att lämna ut fastighetslån för denna typ av byggnad med taxeringskod 213 (enklare byggnad med lågt taxeringsvärde). Kolla upp med din bank om du tänkt finansiera detta köp med lån. Möjlighet till annat privatlån kan finnas om du inte tänkt betala med egna medel. Efter köp och viss renovering kan du som köpare begära en omtaxering för att i framtiden öka dina möjligheter till fastighetslån.

Bygdeträsk 217, Bygdeträsk, Skellefteå kommun

Bygdeträsk 217

Övrigt
Bygdeträsk, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
350 000 kr
800 + 100 m²
10 rum
4 813 m² tomt

Byggnaden som idag drivs av byaföreningen i Bygdeträsk stod klar 1949 och ersatte de gamla skolhuset. Här skedde sedan undervisning i drygt 30 år innan skolan lades ner och byaföreningen tog över. Rymlig utemiljö med möjlighet till gräsplan för fotboll m.m. på sommaren. Ingår fristående kallgarage / förråd i gott skick. TEKNISK BESKRIVNING: Rejält byggd med stomme i betong och trä, uppvärms via jordvärmepump (ny, ca 2 år), yttertak bytt för ca 15 år sedan. Internet via fiber. Förbättrad tillgänglighet med ramp och HWC. Vatten från förening, avlopp enskilt för 2 fastigheter. PLANRITNING - se under bilder. ANVÄNDNINSOMRÅDE: I dagsläget godkänt för att nyttja som samlingslokal för upp till 100 personer. Vid ändring av användning ska alltid bygglov sökas. Ligger utanför detaljplanerat område. Taxeringskod ändras också av köpare utifrån tänkt nyttjande. Likvärdiga skolor i andra kommundelar har konverteras för uthyrning av övernattningsrum med positiva resultat. KOSTNADER: Med nuvarande nyttjandegrad och uppvärmt året om har föreningen en elförbrukning på ca 59.000kWh. Övriga kostnader är vatten, sophämtning, avlopptömning och försäkring. Totalt ca 92.000kr/år inkl värme och el. FRISKRIVNING - fastigheten säljs av en förening, Bygdeträsk byaförening. De friskriver sig allt ansvar för eventuella fel och brister. Köparen äger rätt att utföra noggrann undersökning före köpet. INVENTARIER - den lösa egendom som kvarstår på fastigheten vid tillträdet ingår. Ej fastställt vilka saker som kommer att tömmas bort från byggnaden. VISNINGAR OCH FILM FRÅN HUSET - Hör av dig för mer information och för att boka visning på plats. För den som är intresserad av digital visning av fastigheten finns en film inifrån byggnaden under fliken "Dokument & Länkar" på hemsidan.

Holktjärn 12, Holktjärn, Norsjö kommun

Holktjärn 12

Gård/Skog
Holktjärn, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
300 000 kr
3 rum
13,2 ha tomt

Fin mindre skogsfastighet. Bostadshus med flertalet påbörjade renoveringar. På den drygt 13 ha stora fastigheten hittar du förutom bostadshuset bland annat en ladugård, garage och flertalet användbara ekonomibyggnader. Jakträtt för små- och högvilt. Filmad visning från fastigheten finns under fliken " Dokument & Länkar" på hemsidan. In English: Invest in forest and pasture land just 10 minutes from Norsjö. Older residential buildings, farmhouses and barns. Sleeping cabin. Hunting right for small and large animals.

Gärdsmark 106, Gärdsmark, Skellefteå kommun

Gärdsmark 106

Villa
Gärdsmark, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
475 000 kr
110 + 12 m²
4 rum
5 037 m² tomt

Äldre timmerhus med högt fint läge i populära Gärdsmark. Uppe på höjden ligger en sovande skönhet på rymlig tomt, förutom de friköpta ca 5.000 kvm norr om den lilla grusvägen har man rätt att nyttja, röja och ta avverka träd på marken söder om vägen fram till åkermarken. Byggnaderna är idag kallställda. El finns indraget. Avloppet gjordes nytt 2013 (3-kammarbrunn m infiltration), vatten från egen grävd brunn. Huvudbyggnaden är från slutet av 1800-talet och gårdsstugan är från 1831. Omfattande renoveringar krävs då det finns läckage och annan fuktproblematik i grund och tak. Ingen besiktning finns, det är upp till köparen att utföra noggrann undersökning. En gedigen virtuell visning av husen kan du hitta under fliken "Dokument & länkar" på vår hemsida och du är välkommen ut på plats. Boka din plats till visningen. Då fastigheten varit obebodd under senaste åren friskriver säljaren sig från eventuella fel i fastigheten, allt överlåtes i befintligt skick och ingen vidare städning kommer att utföras, de inventarierna som kvarstår vid tillträdet ingår i köpet utan vidare ersättning. Säljaren reserverar sig dock för att de kan komma att hämta några saker före tillträdet.

Storliden 26, Storliden, Norsjö kommun

Storliden 26

Gård/Skog
Storliden, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
450 000 kr
120 m²
4 rum
10 000 m² tomt

Mindre gård i Storliden utanför Norsjö. Bostadshus, ladugård och ytterligare ekonomibyggnader, allt med ett mycket fint högt läge utan genomfartstrafik. Goda förutsättningar att odla för eget bruk. Jordvärme och bredband är indraget. Här har du en skyddad plats med fina möjligheter att skapa ett tryggt, naturnära liv för dig själv med möjlighet till djurhållning. Du har ingen förbipasserande trafik då gården befinner sig i slutet av den lilla vägen i byn Storliden, som ligger endast några minuters bilfärd från centrala Norsjö. Avstyckning är påbörjad, dvs detta är en del av en större skogsfastighet. Köparen har möjlighet att hyra före denna fastighetsreglering är slutförd. Utgångspriset avser mark till byggnaderna samt intilliggande åker-/betesmark. Ingen areal är uppmätt, se vidare fastighetskarta i annonsen under dokument & länkar. Bostadshus med tegelfasad, 1,5 plan med källare. Visst behov av renovering men går att bo i direkt. Har varit åretruntbostad. Jordvärme installerades för ca. 5 år sedan. Man har även investerat i bredband via fiber. - FILMAD VISNING finns under fliken "Dokument & Länkar" på hemsidan. - AVSTYCKNING. Denna fastighet är under avstyckning, ägarskifte sker när avstyckningen är färdig, köpare har dock möjlighet att hyra före avslutad avstyckning. Säljaren äger ytterligare två färdiga tomter i anslutning till denna mark, möjlighet finns att köpa även dessa, pris ca 50.000kr/st. - FRISKRIVNING. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då nuvarande säljare aldrig bott i huset, vilket innebär att säljaren efter köpet inte har något ansvar för eventuella fel och brister. Det gäller även eventuellt dolda fel. - STÄDNING OCH LÖS EGENDOM. Ingen vidare städning av fastigheten kommer att ske och den lös egendom som kvarstår på fastigheten vid tillträdet ingår i köpet utan vidare ersättning från någon av parterna. - BILDER / FILM. Bilder och filmade visningen i annonsen är från våren 2023 och alla inventarier på bilderna finns inte i huset idag (inventarierna som finns i huset nu ingår i köpet) - SNÖRÖJNING. Gemensam väg skottas av kommunen. Skottning av infarten till gården har tidigare ägare löst genom att anlita en granne med traktor.

Skellefteåvägen 14, null, Malå kommun

Skellefteåvägen 14

Villa
Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
1 700 000 kr
100 + 55 m²
4 rum
1 960 m² tomt

Unik tomt som sträcker sig ända ner till vattnet. Utbyggd souterrängvilla med genomtänkt planlösning, inrett med hela 4 sovrum, 2 badrum, tvättstuga och stort matrum med magisk utsikt. Allt är renoverat från grunden med nya golv, väggar och tak. Nya el-, vatten-, avlopps- och fiberbredbandsledningar. Fira in senhösten i ditt nya hus med en skål i bastun och ett dopp i det blå. Allt detta endast ca 1 km från Malås centrum. BESIKTAD! Filmad visning från fastigheten hittar du under fliken "Dokument & Länkar" på hemsidan.

Brinken 24, Brinken, Norsjö kommun

Brinken 24

Gård/Skog
Brinken, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
575 000 kr
120 + 87 m²
5 rum
2,5 ha tomt

Välkommen till idylliska Brinken 24! Gård på ca 2,5 hektar. På fastigheten finner du ett bostadshus i timmer med fem rum och mycket karaktär. Värms upp av jordvärmepump. Badrummet på nedre plan har genomgått renovering. Även flertalet nyare vitvaror i köket. Se också filmad visning under "Dokument & Länkar" i annonsen på hemsidan.

Smedjevägen 17, Renström, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Smedjevägen 17

Villa
Renström, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
275 000 kr
97 + 43 m²
4 rum
1 460 m² tomt

Trevlig enplansvilla med bra läge i byn Renström, endast 40 minuters bilresa från centrala Skellefteå. Huset ligger på en trevlig och lugn gata i byn med fin, välskött tomt som är uppvuxen med buskar och träd. Enastående utsikt med fritt läge mot söder och trädgården. Enplansvillan är praktiskt planerad och inrymmer två sovrum samt ett gästrum. Köket och matplatsen ligger i bostadens mitt och man har öppnat upp ett sovrum intill som numera nyttjas som allrum. Här finns en vacker braskamin som ger både värme och en ombonad känsla. Renström ligger intill Skellefteå älv med gott fiske och fin natur. Nära fina bilvägar både mot kusten i öster och fjällen i väster. Enkelt att ta sig från gården till det belysta elljusspåret och till skoterleden. Ca 50 st invånare bor året runt i byn och ännu fler under sommarperioden. Här finns en fin byagård där byns invånare erbjuds trevliga aktiviteter. Filmad visning finns under "Dokument & Länkar" i annonsen på vår hemsida.

Vallen 18, Vallen, Skellefteå kommun

Vallen 18

Villa
Vallen, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
150 000 kr
80 + 40 m²
6 890 m² tomt

"Ödehus" med tomt på ca 7.000kvm. El indraget, godkänt dricksvatten. Kontakta oss för visning! Efter att den senaste bofasta flyttat ut för decennier sedan har huset och platsen varit lämnat till sitt öde. Det är igenvuxet och krävs omfattande renovering av byggnaden, t.ex bör hela bjälklaget på bottenplan bytas. Nuvarande ägare har kvar elanslutningen och det finns en grävd vattenbrunn på gården. Analys i augusti -23 på att vattnet är tjänligt att dricka. Till huset ingår en rymlig tomt på ca 7000 kvm att nyttja. Räkna med att behöva dra in nytt avlopp. Har du bara tänkt bo här på sommaren kan det räcka med ett utedass till en början, se då till att det är en miljövänlig och godkänd variant. Registrerat nybyggnadsår 1940 då huset sannolikt renoverades, byggdes ut och moderniserades. Delar i gårdsbyggnaden och i huset vittnar om att det delvis kan ha varit byggt tidigare. Beläget i närheten av fin mindre landsväg som går rätt igenom det kustnära jordbrukslandskapet i Norra Västerbotten. Utsikt över öppna fält. Vallen och byarna omkring är levande och det finns förskola och skola i närheten. Det är pendlingsavstånd till Skellefteå (37 km) och ännu närmare till Lövånger och Burträsk. Skellefteå Airport ligger bara 15 minuters bilväg från gården. Med sin placering omgiven av naturen har detta tomma hus förutsättningarna att nyttjas till både fritids- och åretruntboende. Här har du chansen att skapa ett boende helt efter dina önskemål och visioner. Låt din kreativitet flöda när du återuppbygger varje rum och skapar en personlig atmosfär som speglar din unika stil. Filmad visning inifrån huset hittar du under fliken "Dokument & Länkar" på hemsidan.

Innansjön 56, Innansjön, Skellefteå kommun

Innansjön 56

Gård/Skog
Innansjön, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
950 000 kr
97 + 20 m²
4 rum
2 ha tomt

Vackert och högt läge med utsikt över sjön. Perfekt gård med odlingsmark om ca 2 hektar intill gårdsplanen med två bostadshus för åretruntbruk, bagarstuga, rundloge, garage och ladugård. Möjlighet att hyra ut det ena huset. Anor från 1700-tal med byggnader i timmer. En skomakare ska huserat och haft verkstad i det mindre av husen. I vacker och lugn by vid Göksjön. Bergvärme installerat 2006 och renoverade avloppsledningar 2022. Äldre ytskikt, besiktningsprotokollet ger nya ägaren en god överblick för att kunna upprätta en underhållsplanering. Se filmad visning redan idag under dokument & länkar i vår annons på hemsidan.

  • Plus
Kamvägen 34, Burträsk centrum, Skellefteå kommun

Kamvägen 34

Villa
Burträsk centrum, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
800 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
937 m² tomt

Investera i lägenheter att hyra ut. Detta hus är taxerad som småhus med möjlighet till högre belåningsgrad än för t ex hyreshus. Denna villa med 2 lägenheter plus källarrum är beläget centralt i Burträsk där trycket på bostäder är högt. Allt uthyrt, en lägenhet per våningsplan. Hyran uppgår till totalt ca. 180.000kr/år. Kostnader för fjärrvärme, el, vatten, skatt och försäkring ca 100.000kr/år. Bredband via fiber, Fjärrvärme. Löpande renoverat vid behov, det mesta av elen är bytt. Möjligt att enkelt sänka driftskostnader med ytterligare isolering av vind och tätning av fönster och dörrar, se vidare energideklaration för byggnad. Säljaren har även anlitat energiexpert för att optimera fjärrvärmen vilket på sikt kommer minska uppvärmningskostnaden. ... KALKYL: I dagsläget, nuvarande faktiska driftskostnader och intäkter ger en avkastning på ca 10% per år redan första året vid köp för 800.000kr. ... FÖRTYDLIGANDE GÄLLANDE HYRESRÄTTERNA - Intäkter per år är för närvarande 178.150kr. Aktuella hyror är fördelade på 3 kontrakt, 8035 kr + 3 898 kr + 2913 kr/mån. De två 3-rummarna är idag uthyrda till samma familj fördelat på 2 kontrakt (en 2 rummare och en med 5 rum och kök). Allt ingår i hyran (el, värme, parkering, gräsklippning) förutom snöskottning och trappstädning, detta utförs av de som bor på bottenplan.

Nygatan 13, null, Skellefteå kommun
Nygatan 13, null, Skellefteå kommun, bild 2
Nygatan 13, null, Skellefteå kommun, bild 3

Nygatan 13

Villa
Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
800 000 kr
125 + 62 m²
4 rum
948 m² tomt

Huset är väl omhändertaget och nuvarande ägare har förutom invändig renovering av badrum, kök och ytskikt även dränerat, bytt fönster och tilläggsisolerat huset. Huset inrymmer 4 stora rum varav 3 sovrum på två fullstora våningsplan, inga snedtak. Ett vidbyggt garage är byggt intill huset med anslutning till huset via källaren. En dränerad och fin källare som ger dig stora förvaringsmöjligheter. Badrum finns på båda våningsplanen. Uppfarten är trevligt anlagd med marksten. Bra läge med promenadavstånd till skolan och centrum. En filmad digital visning från fastigheten hittar du under fliken "Dokument & Länkar" på hemsidan. Besiktat!

  • Premium
Slagnäsvägen 55, Adak, Malå kommun

Slagnäsvägen 55

Gård/Skog
Adak, Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
390 000 kr
80 + 80 m²
4 rum
2,2 ha tomt
Malå-Vännäs 115, Malå-Vännäs, Malå kommun
  • Budgivning pågår

Malå-Vännäs 115

Villa
Malå-Vännäs, Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
400 000 kr
75 m²
3 rum
1 515 m² tomt

Byggt i vinklar med altanen emellan. Här finns renoverat kök och badrum. Kök med genomgående fräscha vitvaror och badrum med golvvärme, rymligt vardagsrum med panoramafönster mot sjön och en värmande braskamin. Två sovrum samt vidbyggt garage som idag är inrett som sällskapsrum. Vackra träinnertak. Fullt isolerat för kalla vintrar och passar både som permanent bostad eller fritidsboende året om. Yttertaket byttes så ca 2016. 2 förråd på gården ingår samt ved för många månader och gräsklippare. Ved och gräsklippare ingår i köpet! Malå-Vännäs är den natursköna byn mellan två sjöar nära Malå och Sorsele med bra vägförbindelser. Detta hus är granne med byns gemensamhetslokal där medlemmar får nyttja lokalen och där byn samlas vid evenemang.

Tjärnberg 4, Tjärnberg, Malå kommun

Tjärnberg 4

Gård/Skog
Tjärnberg, Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
800 000 kr
150 + 50 m²
6 rum
7,6 ha tomt

Gården byggdes vid förra sekelskiftet av Manne Renström och har förutom som bostad även tjänstgjort som gästgiveri under första halvan av 1900-talet då enda färdsätt var häst och vagn. Här fick både djur och åkare vila ut. Fastigheten är fortfarande i släktens ägo men har inte nyttjas som permanentbostad sen 2012 och det är dags för nästa familj att ta över. Här finns goda förutsättningar för ett mindre lantbruk för den som önskar bli mer självförsörjande och för den som behöver fina utrymmen både ute och inne. Den ursprungliga timrade ladugården som hörde till gården brann ner till grunden på 1950-talet och ersattes därefter av en ny på 1960-talet. Denna ladugård har därefter byggts om därför finns nu ett relativt modernt och rymligt djurstall, nyttjat till får under tiden det var aktivt jordbruk på platsen. I byn Tjärnberg finns ett fåtal gårdar längs en mindre grusväg. Mycket idylliskt och lika vacker i alla årstider, sommar, höst, vinter, vårvinter och vår.

Åbyn 445, Åbyn, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Åbyn 445

Villa
Åbyn, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
350 000 kr
98 m²
4 rum
3 533 m² tomt

I vackra Åbyn. Mitt emellan Skellefteå och Piteå där Åbyälven rinner igenom och vidare ut i havet ligger dessa timmerhus. Nära till E4:an och med pendlingsavstånd till stan. Bostadshuset är inflyttningsbart och är inrett med 4 rum och kök. Gårdshuset är det tidigare bostadshuset som stått tomt i decennier och därmed har också tiden stått stilla för denna boning, se bilderna för alla bevarade golv, trösklar och tak, för att inte tala om den vackra dubbeldörren. Det ingår givetvis renoveringsarbete och man köper allt som det står, i befintligt skick. Klart att ta över omgående. Välkommen på visning. Filmad visning finns redan nu att se under "dokument & länkar" i vår digitala annons på Marklund Mäkleris hemsida.

Åkervägen 4, Rentjärn, Malå kommun

Åkervägen 4

Villa
Rentjärn, Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
495 000 kr
85 m²
3 rum
4 200 m² tomt

Bostaden har en bra planlösning med allt på ett plan och en öppen mellan kök och vardagsrum, bara avdelat med den mysiga eldstaden. 2 sovrum samt ekonomidel med tvättstuga och pannrum Badrum med WC och dusch. Uppvärmningen är vattenburen och idag finns en vedpanna men det går också på bara el om man vill, golvvärme hela huset utom i vardagsrum, pannrum och ett av sovrummen. Kommunalt vatten och avlopp (ingen egen brunn att sköta). Carport, garage och förrådsbyggnader ingår, allt för ett väl fungerade aktivt liv. Finns plats för t ex höns eller hundar. Granne med skogen där fina skoter- och skidspår finns vintertid och promenadstigar sommartid. Beläget uppe på berget och har vidsträckt utsikt över hustaken nedanför. Trädgård i söderläge. En populär och aktiv by med bl a egen långgrund badplats och ishockeyplan.

Hemmingen 36, Hemmingen, Norsjö kommun

Hemmingen 36

Villa
Hemmingen, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
1 500 000 kr
170 + 45 m²
4 rum
8 093 m² tomt

Här får du ett välplanerat bostadshus på ett plan med moderna lösningar som bergvärme, bra fönster och dörrar, mekanisk ventilation med värmeåtervinning. Dricksvatten från kallkälla och trekammarbrunn. Dessa fastigheter kommer inte ofta ut på marknaden och här är det bara att flytta in! Den fristående byggnaden består till hälften av verkstad och resten varmgarage, totalt 110 m². Här finns verkligen potential. Du kanske har en platskrävande hobby eller sugen på att driva mindre näringsverksamhet. Möjligheterna är många. I trädgården, som är någonting utöver det vanliga finns otaliga planteringar, gångar, rabatter och träd. Du har till och med en egen, väl tilltagen damm med rörligt vatten. Två jordkällare, en för potatis m.m. och en för vin (håller olika temperaturer). Läget är magnifikt i den lilla byn med utsikt över ängarna och sjön Yttre Hemmingen som erbjuder både fritt fiske, fina grillplatser och badmöjligheter. Fiskerätten gäller även sjön Inre Hemmingen och Stensträsket. Rätt till småviltsjakt finns och möjlighet att även ansöka om att få ingå i byns älgjaktslag. Säljaren tecknar en dolda fel försäkring vilken är en trygghet för både köpare och säljaren. Täcker eventuella fel och brister som inte går att upptäcka i en noggrann undersökning..

Sandfors 49, Sandfors, Skellefteå kommun

Sandfors 49

Villa
Sandfors, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
650 000 kr
95 + 78 m²
4 rum
1 225 m² tomt

Bra beläget i Sandfors. 1,5-plansvilla med 4 rum och kök samt garage. Låg månadskostnad även vid maximal belåning. Vattenburen värme och bredband via fiber. Renoverat badrum. Kommunalt vatten och avlopp, Byggd på 30-talet och utbyggd ca 1978. Stort härligt kök. Badrum renoverat för ca 3-4 år sedan. På tomten ingår även en friggebod. Området Sandfors präglas av sin natursköna omgivning och att det är en aktiv by. Förskola finns i byn och de flesta hushåll är åretruntboende. Filmad visning från fastigheten hittar du under fliken "Dokument&Länkar" på hemsidan.

FÖR GPS: Närmaste adress är Petikträsk 53, Jörn., Petikträsk, Norsjö kommun

FÖR GPS: Närmaste adress är Petikträsk 53, Jörn.

Villa
Petikträsk, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
490 000 kr
4 rum
1 850 m² tomt

Denna fastighet består av inte bara ett, utan två charmiga hus som erbjuder gott om utrymme. Det första huset, som tidigare byns lanthandel och postkontor. Här går tidens spår att läsa av och mycket på bottenplan finns sedan det var butik här, lägenhet finns på övre plan och lager m.m. i källaren. Med sitt stora skyltfönster och generösa ytor är detta hus perfekt för att skapa en unik butik, galleri eller kanske till och med ett mysigt café där besökare kan njuta av den natursköna omgivningen, eller kanske bara för dig med behov ett rymligt hus. Gårdshuset inrymmer 3 rum varav 2 sovrum och garage i källaren. Huset timmerstomme flyttades till fastigheten år 1959 och inreddes då med denna lägenhet, huset är delvis oinrett och nyttjat som förråd. Filmad visning från stora huset och lista på utförda renoveringar under säljarens ägo finns under fliken "Dokument & Länkar" på hemsidan.

Missenträsk 125, Missenträsk, Skellefteå kommun

Missenträsk 125

Gård/Skog
Missenträsk, Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
800 000 kr
97 + 84 m²
4 rum
3,6 ha tomt

Rymlig fastighet med ca tre hektar och omfattar förutom tomten även lite åkermark och skog på andra sidan byvägen. Bostadshuset är väl omhändertaget och har moderniserats efterhand med kreativa lösningar. Vad sägs om en eldstad som rumsavdelare, en relaxavdelning och vinkällare eller det vackert byggda sexkantiga uterummet med fantastisk utsikt över bygden. I dessa fyra rum och kök kan köparen rota sig och leva ett fridfullt landsbygdsliv anpassat både för åretruntboende och som fritidsbostad. Här i Missenträsk finns närheten till naturen överallt. Du har plats att vara kreativ i din egen trädgård och vårda de fina planteringar som redan finns. Samhällsservice med skola, mataffärer etc. hittar du närmast i Glommersträsk bara 5 -10 minuters bilväg från Missenträsk, hit får även barnen skolskjuts. Jörn är nästa serviceort och dit är det ca. 20 minuter med bil. Avstyckningen påbörjad ca sept/okt 2022 och beräknas vara klar till hösten.

  • Balkong
  • Uteplats
Forsberget 5, null, Skellefteå kommun

Forsberget 5

Villa
Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
1 275 000 kr
110 m²
4 rum
6 029 m² tomt

VID 85% belåning har du en månadskostnad på ca 8000kr. Måste upplevas på plats, rymlig tomt nära älven. Vackert hus som är fint inrett. Frielsavtal med 10.000kwh som ger gratis el till och med 10 000 kWh/år (fasta avgiften tillkommer och all förbrukning över 10.000kWh) och avtalet gäller tillsvidare! Unikt avtal med Skellefteå Kraft som bara gäller för några få fastigheter längs Skellefteälven. Här möts du av gedigna och fint målade trägolv och en ståtlig järnspis. Rymliga ekonomibyggnader och färdig gjuten platta för maskinhall. Rymlig tomt om dryga 6000 m², en bit av skogen bakom gårdshuset (gästhuset) ingår. En inbjudande och praktisk planlösning på entréplan där allrum och matrum är placerade på varsin sida av den vackra eldstaden som säljaren låtit mura upp, givetvis godkänd att elda i. På övre plan finns 2 sovrum som båda inger en skön atmosfär med härligt ljusinsläpp. Toaletter på 2 plan. Ett badrum med dusch. Källare i betong med utrymmen för förvaring, hobby, tvättstuga och pannrum. Bredband via fiber ingår. Stor tomt och mycket fina strövområden och skogsvägar mellan gården och Skellefteå älv. Till fastigheten hör även ett charmigt sommarhus med vidbyggt traktorgarage samt ett fristående dubbelgarage med timmerstomme. Säljaren har även påbörjat ett tänkt maskinhallbygge, idag är den gjutna betongplattan färdig, totalt ca 12 x 8 meter stor med el indragen och förberett för att dra in vatten. Går givetvis att styra om planen för att skapa det du har behov av, varför inte ett eget orangeri? Fastigheten är besiktad. Se protokoll under "dokument och länkar" på annonsen på vår hemsida. Marklund Mäkleri. Filmad visning från fastigheten hittar du under fliken "Dokument & Länkar" på hemsidan. Där hittar du även avtalet om frikraft.

Rentjärnvägen 49, Rentjärn, Malå kommun

Rentjärnvägen 49

Villa
Rentjärn, Malå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
275 000 kr
100 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Fastigheten ligger ca 200m från Rentjärnen, som du har utsikt över från vardagsrumsfönstret. Malå kommuns många sjöar bjuder in till underbart friluftsliv och mycket fiske. En filmad visning inifrån bostadshuset samt Malå kommuns fiskekarta hittar du under fliken "Dokument & Länkar" på hemsidan.

Islandsbäck 10, null, Skellefteå kommun

Islandsbäck 10

Villa
Skellefteå kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
590 000 kr
124 + 67 m²
6 rum
1,2 ha tomt

Rymligt tomt med lantligt läge, totalt ca 12 000 m² är några av egenskaperna som gör denna fastighet speciell. Uppvärmning via bergvärme, bredband via fiber. Möjligt med hela 5 sovrum. 3-kammarbrunn från 2007. Filmad visning från huset hittar du under fliken "Dokument & länkar" på hemsidan

Tallvägen 9, Centralt, Norsjö kommun

Tallvägen 9

Villa
Centralt, Norsjö kommun
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
450 000 kr
113 m²
4 rum
1 148 m² tomt

Beläget på ett lungt och trevligt kvarter i centrala Norsjö. Perfekt boende för dig som vill ha alla bekvämligheter på samma plan utan att behöva kompromissa med boyta. Med den öppna planlösningen och sina 3 sovrum rymmer huset enkelt hela familjen. Filmad visning inifrån huset hittar du under fliken "Dokument & Länkar".

Visar 1 - 25 av 31