Ladugårdsvägen 12

Skultorp, Skövde Se på karta

4 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132,6 m²
Biarea
36,4 m²
Tomtarea
793 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
26 800 kr/år
Antal besök
7 110
Dagar på Hemnet
9

Utmärkt planerat enplanshus där varje kvadratmeter är disponerad på ett smart sätt! De sociala ytorna stoltserar med ett härligt ryggåstak i vardagsrummet och härlig kontakt mellan kök och sällskapsytor. Föräldrasovrummet är ett så kallat "en suite" med egen klädkammare och eget badrum. Barnen har sin egen avdelning med extra allrum beläget i anslutning till två av sorummen. Huset är så nytt som det kan bli och har nyss godkänts i en omfattande slutbesiktning. Huset är byggt av JB-villan och är 135 kvm i 1-plan med vidbyggt garage om ca 35 kvm. Garaget är stort nog för att få plats med bilen och förvaringsmöjligheter eller kanske inreda som ett hemmagym?

Utvändigt har vi en härlig yta på husets gavel och både baksida och gaveln är förberett för trädäck, perfekt vår/sommarprojekt för nästa ägare. Mycket barnvänlig gata med begränsad biltrafik från endast de boende och deras besökare. Många familjer i området med barn i alla åldrar. Alldeles intill husen ligger Orkanvallen med gott om grönyta för den som har mycket spring i benen, närhet till fina naturområden, gångavstånd till Sjötorpasjön och en härlig cykelfärd bort har vi Simsjön, busshållplats finns i närområdet och stadsbussarna går ca 1 gång i kvarten, ICA ligger i närheten och det finns både förskolor och två olika grundskolor i Skultorp.

För dig som söker ett bekymmerfritt boende med alla fördelar man får av ett nybyggt hus såsom låg driftskostnad med vattenburen golvvärme och mekanisk ventilation, garantier och underhållsfrihet på såväl maskiner som hela bygget. Passa på att använda sommaren för att göra slutmålningen på huset och sedan planera trädgården. Efter det kan du bara njuta av ditt nya hus och behöver inte tänka på underhåll åtminstone de 10 närmsta åren. Eftersom det inte finns några ytterligare tomter kvar i området så är detta sista chansen att köpa ett nytt hus i detta trevliga bostadsområde! Välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 28
  feb
  Imorgon kl. 10:30–12:30
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 3
  mar
  Ons 3 mar kl. 17:00–17:45
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.