Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rikard Nero

Rikard Nero

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ingegatan 5, Vasastaden, Skövde kommun

Ingegatan 5

Lägenhet
Vasastaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
595 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 191 kr/mån
21 636 kr/m²

Perfekt boende för dig som prioriterar en låg boendekostnad, där totalkostnaden inkl ränta, drift och månadsavgift hamnar på ca 3 500kr (räknat på 4,5% ränta efter ränteavdrag) lägg på ungefär 1000 kr i amortering så hamnar du på en totalkostnad på ungefär 4 500kr. Detta i ett kvadratsmart boende i centrala Skövde med gångavstånd till centrum, resecentrum och högskola! Passar utmärkt för studenten, dig som flyttar till ditt första egna boende eller kanske som övernattningslägenhet. I Brf Vasastaden bor du i en förening med bra koll på ekonomin som på senare år installerat FTX-ventilation i alla bostäder för bättre inomhusluft och godkända radonvärden. Området kring Vasastaden präglas av lugna villakvarter med alléer och parker. I närheten finns även pizzeria, livsmedelsaffär och kollektivtrafik och till centrum tar en promenad bara några få minuter. Varmt välkommen med din intressanmälan redan idag, möjlighet till snabbt tillträde finns.

Kansligatan 5A, Norrmalm, Skövde kommun

Kansligatan 5A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
845 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
2 515 kr/mån
23 472 kr/m²

Gångavstånd till högskola och centrum. Låg avgift! Mitt på centrala Norrmalm ligger denna pärla till lägenhet! Läget är utmärkt med gångavstånd till allt Skövde har att erbjuda i form av centrum med shopping och restauranger, högskolan samt resecentrum. Här bor du i en mycket fin och välplanerad 1-rummare med balkong i söderläge. Lägenheten har ett stort kök med plats för matbord och i det kombinerade vardagsrum/sovrummet finns plats för både soffa och säng. På senare år har föreningen installerat ett FTX-system vilket ger god ventilation i bostaden och godkända radonvärden. Den låga månadsavgiften, det utmärkta läget och det fina skicket på lägenheten gör att du kommer trivas utmärkt i detta boende. Det är svårt att hitta en lika fin och central lägenhet med balkong för en såpass låg boendekostnad. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer info om bostaden och försäljningsprocessen.

  • Balkong
Pianistvägen 12, Skultorp, Skövde kommun
  • Imorgon kl 15:00

Pianistvägen 12

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 995 000 kr
139 m²
5 rum
454 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade och välrenoverade kedjehus i barnvänliga Skultorp med härlig baksida och närhet till badsjö! Huset erbjuder ett modernt och trivsamt boende med sociala ytor för hela familjen. På nedervåningen hittar vi ett nyrenoverat kök från 2022, fräschat badrum och ett stort vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp. På ovanvåningen finns det fyra sovrum och ett badrum med badkar. Från vardagsrummet kommer man ut till trädäcket där solen lyser från morgon till kväll, barnen kan leka på gräsmattan och du kan sitta under pergolan och njuta! Modern uppvärmning och ventilation ger en låg elförbrukning samt ett trivsamt inomhusklimat. Huset är även radonmätt med godkända värden. Bland det yttre underhållet så är fönster bytta på övre plan samt tak bytt och fasad är i gott skick. Här är det bara för nästa ägare att flytta in utan att ägna sig åt dyra och tidskrävande renoveringar. Här bor du på en lugn återvändsgata i ett tryggt och barnvänligt område där barnen har 2 lekplatser i närheten. Badplats, skola, förskola, fotbollsplan, elljusspår och tennishallen ligger allt inom 500 meter som gör detta kedjehus mycket attraktivt. Vill du ut i naturen finns det vackra promenadvägar runt Sjötorpasjön. Bussanslutning finns också i närheten för en smidig åktur in till stadens puls. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att få reda på ytterligare information om bostaden och köpprocessen redan idag!

  • Plus
Länsmansgatan 19A, Norrmalm, Skövde kommun
  • Tor 15 aug kl 17:00

Länsmansgatan 19A

Radhus
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 795 000 kr
77 + 77 m²
3 rum
296 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma gavelradhus beläget på omtyckta Norrmalm! Här erbjuds en väldisponerad planlösning i ett plan med källare som såklart också nyttjas som boyta. På husets baksida finns en lättskött trädgård i soligt söderläge med uteplats och bilen parkeras smidigt direkt intill entrén. Länsmansgatan är en lugn och familjevänlig gata med närhet till centrum, Elins Esplanad, lekplatser, skola och förskola. Med andra ord ligger radhuset beläget med närhet till det mesta!

  • Plus
Henrik gjutares gata 32C, Norrmalm, Skövde kommun

Henrik gjutares gata 32C

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 150 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 425 kr/mån
22 549 kr/m²

Mycket fint renoverad 2-rummare där ytskikten är renoverade så sent som 2024. Hela lägenheten är modern med renoverat kök, helkaklat badrum och fräscha ytskikt i hela lägenheten med samma golv i alla rummet. Lägenheten har en optimal planlösning med balkong som nås från vardagsrummet i soligt söderläge, bra storlek på sovrummet med en garderobsvägg bakom skjutdörrar som ger bra förvaring. Här bor du i en av Skövdes bästa föreningar där föreningen har mer pengar på kontot än de har lån, vilket är väldigt ovanligt. Detta gör att föreningen står starkt även med dagens räntor. För dig som boende i föreningen så gör det här att månadsavgiften även i framtiden bör ligga på en bra nivå och det brukar normalt sett vara lätt att få p-plats i föreningen, där man även byggt laddstolpar för dig med elbil. Läget i Norrmalms norra del är lugnt och trivsamt med närhet till handelsområde och blandad bebyggelse i området.

  • Balkong
Helenius gata 41, Norrmalm, Skövde kommun

Helenius gata 41

Villa
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 195 000 kr
167 + 118 m²
8 rum
581 m² tomt

Välkommen till denna möjlighet att skapa ditt drömhem på omtyckta Norrmalm i Skövde. Här finner du en ytsmart bostad med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Läget är oslagbart, beläget på lugn gata där barnen kan leka fritt och säkert. För familjen är detta verkligen ett barnvänligt paradis med närhet till skolor, matbutiker och annan service. Här får ni ett tryggt boende i ett område med cykelvägar som leder er smidigt till allt ni kan tänkas behöva. Med möjlighet till hela 6 sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa, den inredda källaren är perfekt för tonåringen eller när man har gäster. Njut av kvällarna på en av de härliga uteplatserna, perfekt för grillkvällar ihop med familj och vänner eller bara koppla efter en lång dag. På våren kommer trädgården att fyllas av doften av blommor och grillen kan tas fram för härliga sommarkvällar med nära och kära. Den mysiga trädgården på dryga 550 kvm har en plan gräsmatta, vackra buskar och träd som skapar en trevlig och avkopplande atmosfär. Parkslide har noterats i trädgården. Detta är verkligen ett hem där ni kan sätta er egen prägel och skapa ert drömboende. Missa inte chansen att bosätta er i detta lugna och trygga område, där barnen har nära till många kompisar.

  • Energieffektiv
Kapellvägen - Hus 5, Dälderna, Skövde kommun

Kapellvägen - Hus 5

Radhus
Dälderna, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
5 645 000 kr
154 m²
6 rum
193 m² tomt

Byggstartat | 4 av 6 sålda | Tillträde runt årsskiftet 2024/25 Unik möjlighet att förvärva ett nybyggt hus i ett av Skövdes mest attraktiva områden. Här har du närhet till såväl centrumpuls som natur. Med gång/cykelavstånd till allt det bästa Skövde har att erbjuda så underlättas vardagen. Husen är friköpta vilket borgar för en bra boendeekonomi. Drift i form av fjärrvärme och FTX-system som är bra för både plånbok och miljö. Både hus och trädgård är klart vid inflytt vilket ger dig ett underhållsfritt boende många år framöver, dessutom har du 15 år utan fastighetsskatt och du slipper oroa dig för en belånad bostadsrättsförening. I den höga grundstandarden ingår bl.a 2,70 cm takhöjd i entréplanet, köks och badrumsinredning från Ballingslöv, vitvaror från Miele, fönsterbrädor i kinnekullekalksten, en genomtänkt och flexibel planlösning med upp till 5 sovrum samt stora möjligheter att göra dina egna tillval för att få huset precis så som du vill ha det. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer info om husen och försäljningsprocessen.

  • Nyproduktion
Ringblommegränd 2B, Lunden, Skövde kommun

Ringblommegränd 2B

Radhus
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 495 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 462 kr/mån
22 178 kr/m²

Välkommen till detta fina och bekymmerslösa boende i nya Lunden. Denna bostad har ett av områdets bästa lägen med fri baksida i soligt västerläge. Här får du gott om sol på uteplatsen både eftermiddag och sen kväll. Bostaden är i nyskick med gedigna materialval och en utmärkt planlösning, entréplan fick nytt golv så sent som 2023. Här får du ett modernt kök med rostfria vitvaror (kyl och frys bytt 2022) spotlights i både hall och kök, två helkaklade badrum - det ena med badkar samt en separat tvättstuga. Sociala ytor på entréplan och sovrumsavdelning på övre plan med tre sovrum och ett allrum. Bilen parkerar du smidigt precis vid entrén och har du två bilar så ingår även en extraplats på föreningens gemensamma p-plats där det även finns gott om besöksparkeringar. Här är även förberett och framdraget för elbilsladdare. Lekplatsen ligger nära tillhands för leksugna barn! Den stora fördelen med just denna bostaden är läget på "bakre" längan vilket ger en större uteplats än motsvarande hus på främre raden. Solläget är utmärkt och den höga kullen på baksidan ger en bra avskärmning mot vägen.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lundenvägen 37C, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 37C

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 538 kr/mån
16 846 kr/m²

Mycket fint renoverad lägenhet där allting är nytt på senare år med lyxigt badrum, nyrenoverat kök och nya ytsikt. Planlösningen är utmärkt med stort sovrum, matplats i anslutning till köket och ett lättmöblerat vardagsrum som även har utgång till den inglasade balkongen. Förvaring finns det gott om både i hall, sovrum och ett utvändigt förråd som ligger på samma våningsplan som bostaden. Bra ljusinsläpp i hela bostaden tack vare det trivsamma gavelläget. Här bor du i en mycket välskött förening med låg belåning trots att mycket stora renoveringar är utförda på senare år såsom fönster, fasad, säkerhetsdörrar och nu har man även börjat sätta upp laddstolpar vid p-platserna. Som boende i denna förening har du tillgång till gym, bastu och parkeringsplats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info om bostaden eller försäljningsprocessen.

  • Balkong
Fjällbjörksvägen 1, Stöpen, Skövde kommun

Fjällbjörksvägen 1

Radhus
Stöpen, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 395 000 kr
128 m²
5 rum
523 m² tomt

Välkommen till detta härliga parhus i Stöpen med stor och lättskött tomt. Allting är klart, såväl invändigt som utvändigt och håller mycket hög standard. Här får du 128 välplanerade kvadratmetrar, fördelat på två våningar med sociala ytor på entréplan och sovrum/barnavdelning på övre plan. Utvändigt har vi både carport och förråd som ger bra förvaringsmöjligheter. Vid byggnationen gjordes många påkostade tillval som höjer huset till en extra dimension med modernt designade badrum, fina ytskikt och ett utmärkt kök. Boendeekonomin i ett såpass nybyggt hus blir utmärkt tack vare låg driftskostnad, befrielse från fastighetsskatt och minimalt underhållsbehov. Här finns fortfarande garantitid kvar och det finns redan en inplanerad 2-års besiktning till sommaren. Så flytta in dina möbler och njut från första dagen av ett problemfritt, ljust och hemtrevligt boende av hög kvalitet med "lagom" stor trädgård. Stöpen är ett underbart område för barnfamiljen där du har allt du behöver i form av förskola, skola, mataffär, motionsspår, cykelbana och goda kommunikationer. En expansiv stadsdel som ligger bra strategiskt placerad vilket bådar gott för framtiden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse för bostaden.

  • Energieffektiv
Kapellvägen - Hus 3, Dälderna, Skövde kommun

Kapellvägen - Hus 3

Radhus
Dälderna, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
5 645 000 kr
154 m²
6 rum

Byggstartat | 4 av 6 sålda | Tillträde runt årsskiftet 2024/25 På ett av stadens mest attraktiva lägen, vid foten av Slalombacken på Kapellvägen byggs elva radhus med äganderätt som genomsyras av genomtänkta lösningar, en hög grundstandard och ett läge som ger närhet till allt det bästa Skövde har att erbjuda. De unika husen uppförs i två våningsplan om drygt 140 kvm i befintlig parkmiljö på lugn villagata, vilket skapar fantastiska hem och ett boende utöver det vanliga. Förråd utvändigt på både fram- och baksida som ligger strategiskt placerade för att gränsa av mellan husen och göra uteplatser och framsida mer privat. Självklart får elbilen plats framför huset! Husen är ritade av ritningens arkitektbyrå och kommer uppföras av Skövdevillan i en modern, kubistisk stil med genomtänkta detaljer och lösningar som ska leva upp till allt man kan förvänta sig och lite till av ett nybygge på en av Skövdes mest populära adresser. Läget är utmärkt med gott om parkliknande grönyta runt husen. Gångavstånd till allt man kan tänkas behöva med centrum åt ena hållet, friskvård och friluftsliv åt andra hållet med Billingens fritidsområde och fina promenadområden runt Rhodedendrondalen. Förskola, skola, mataffär, kommunikationer - allt man behöver finns runt knuten! Att köpa ett hus med äganderätt ger dig full kontroll på dina boendekostnader och tack vare att bostäderna är helt nyproducerade kommer du ha en låg driftskostnad och bufferten för framtida underhåll behöver inte vara lika stor som på gamla hus. Livskvalitet att slippa tänka på kommande renovering och fix och istället kunna njuta av detta fantastiska boende. Varmt välkommen med din intressanmälan redan idag, för mer info om lediga bostäder i projektet - se bostadsväljaren under "projektsidan" eller kontakta ansvarig mäklare!

  • Nyproduktion
Däldernas Parkradhus - Kapellvägen , null, Skövde kommun

Däldernas Parkradhus - Kapellvägen

Radhus
Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
fr. 5 645 000 kr
154 m²
6 rum
193 m² tomt

Byggstartat | 4 av 6 sålda | Tillträde runt årsskiftet 2024/25 På ett av stadens mest attraktiva lägen, vid foten av Slalombacken på Kapellvägen byggs elva radhus med äganderätt som genomsyras av genomtänkta lösningar, en hög grundstandard och ett läge som ger närhet till allt det bästa Skövde har att erbjuda. De unika husen uppförs i två våningsplan om drygt 154 kvm i befintlig parkmiljö på lugn villagata, vilket skapar fantastiska hem och ett boende utöver det vanliga. Förråd utvändigt på både fram- och baksida som ligger strategiskt placerade för att gränsa av mellan husen och göra uteplatser och framsida mer privat. Självklart får elbilen plats framför huset! Husen är ritade av Ritningen arkitektbyrå och kommer uppföras av Skövdevillan i en modern, kubistisk stil med genomtänkta detaljer och lösningar som ska leva upp till allt man kan förvänta sig och lite till av ett nybygge på en av Skövdes mest populära adresser. Läget är utmärkt med gott om parkliknande grönyta runt husen. Gångavstånd till allt man kan tänkas behöva med centrum åt ena hållet, friskvård och friluftsliv åt andra hållet med Billingens fritidsområde och fina promenadområden runt Rhodedendrondalen. Förskola, skola, mataffär, kommunikationer - allt man behöver finns runt knuten! Att köpa ett hus med äganderätt ger dig full kontroll på dina boendekostnader och tack vare att bostäderna är helt nyproducerade kommer du ha en låg driftskostnad och bufferten för framtida underhåll behöver inte vara lika stor som på gamla hus. Livskvalitet att slippa tänka på kommande renovering och fix och istället kunna njuta av detta fantastiska boende. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag, tiden för intresseanmälan ligger till grund för den ordning man kommer få chansen att köpa den bostad man önskar. Läs mer om grundstandarden i dokumentet "Leveransdeklartion Däldernas Parkradhus". Observera att visa av illustrationerna kan visa tillvalsbilder. Projektet kommer säljas i två etapper där de första 6 husen i etapp 1 nu är ute till salu. Maila in din intresseanmälan redan idag för att säkra din plats i kö-listan.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 12