Mäklare Rikard Nero

Rikard Nero

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Fredagsvägen 4, Igelstorp, Skövde kommun

Fredagsvägen 4

Villa
Igelstorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

2 295 000 kr

150 m²

6 rum

892 m² tomt

Välkommen till Fredagsvägen 4 och detta välskötta hus i mycket bra storlek för familjen. Härlig planlösning med sociala ytor på entréplan, 4 bra sovrum i huset, extra allrum på övre plan och en mycket användbar källare där det dessutom ligger vattenburen golvvärme. Energieffektivt uppvärmningssystem i form av bergvärme, här är pumpen helt ny från 2022. Bra för både miljö och plånbok! Taket är behandlat, fönstren är renoverade och garageportarna är bytta på senare år. Allt som allt är huset mycket väl omhändertaget och nästa ägare kommer ta över ett härligt boende i ett mycket trivsamt samhälle där det mesta finns såsom förskola och F-6 skola. Du har nära till naturen och fina promenadstråk vid huset samt närhet till Knistad med fantastiska omgivningar och bra golfbana. Ca 9 km in till centrala Skövde, smidigt och snabbt med bilen eller så tar du cykelvägen om du även vill få med dig vardagsmotionen. Varmt välkommen med din intresseanmälan för mer info om försäljningsprocessen.

Vilkmansgatan 23, Trädgårdsstaden, Skövde kommun
  • Borttagen före visning

Vilkmansgatan 23

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

2 795 000 kr

107 m²

4 rum

5 379 kr/mån

26 121 kr/m²

Utmärkt läge på detta fina gavelradhus som är byggt så sent som 2017. Stilrena materialval och en kvadratsmart planlösning kännetecknar detta moderna boende. Tack vare gavelläget får du extra stor tomt och möjlighet att gå runt ditt hus på utsidan. Bostaden passar dig som vill bo bra, i ett av Skövdes mest populära områden och slippa fundera på renoveringar och underhåll. Modern och optimal planlösning med sociala sällskapsytor på entréplan och sovrum samlade på övre plan. Här får man två bra badrum, det nedre med dusch och på övre plan har vi badrum med badkar. Dessutom kommer familjen uppskatta den separata tvättstugan som verkligen underlättar vardagen! Förvaringsmöjligheter finns i form av två stora separata klädkammare på övre plan samt det utvändiga förrådet. Anledningen till att Trädgårdsstaden blivit så populärt är närheten till förskola, skola f-7, flertalet lekplatser, utegym, handelsområde, aktivitetcenter, bra kommunikationer och nu finns även en kvarterspizzeria på samma gata som denna bostad. Allt du kan tänkas behöva på gångavstånd från huset! Stadsbussarna stannar alldeles i närheten och har avgångar nästan var 15:e minut under normala tider, perfekt för dig som vill göra dig mindre beroende av bilen. Möjligheten till natur och rekreation finns också i närområdet med svamskogar, ängar och hästgårdar i närområdet. Varmt välkommen att kontakta mäklaren redan idag för att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Klagstorpsvägen 30B, Skultorp, Skövde kommun

Klagstorpsvägen 30B

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

3 850 000 kr

162 m²

5 rum

936 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva ett nybyggt färdigställt hus med utmärkt läge i Skultorp, alldeles intill Sjötorpasjön. Huset är inflyttningsklart, så blivande köpare kan själv komma med önskemål kring tillträdet. Här får du alltså chansen att köpa nytt utan att behöva vänta 1 år på att flytta in, kan det bli bättre? Huset har under en tid fungerat som visningshus åt Skövdevillan men nu är tanken att det ska få en ny ägare. Ordentligt prissänkt och ett fantastiskt tillfälle att köpa ett nytt hus till ett rimligt pris, det är omöjligt att bygga ett liknande hus i dagsläget för denna kostnad. Eftersom det fungerat som visningshus så är det fina tillval gjorda redan från början, här har man högsta kvalitet från start! Gräsmattan är sådd och häcken planterad, så allt nästa ägare behöver ha är lite tålamod så kommer tomten bli en härlig plats för hela familjen. Denna villa har plats för hela familjen med 4 potentiella sovrum. Med tanke på det härliga läget nära badsjön så har man lagt de sociala ytorna på övre plan för att få en vy mot sjön och den härliga balkongen om ca 25 kvm ger en underbar plats att njuta på somrarna! Hög kvalitet och genomtänkta lösningar genomsyrar boendet. Kök och badrumsinredning från vedum, två helkaklade badrum, parkettgolv i hela huset med golvvärme på entréplan via den effektiva frånluftsvärmepumpen. Huset är mycket energisnålt vilket gör att boendeekonomin blir mycket bättre än andra hus i likande storlek som är av äldre årtal. Att bo i ett nybyggt hus har sina klara fördelar, med en fördelaktig boendeekonomi tack vare låga drifts och underhållskostnader samt ett bekymmersfritt boende med garantier som gör att du undviker tråkiga överraskningar. En trygghet för blivande köpare är att huset är lokalproducerat med en aktör som finns på plats och som har hög ambition både vad gäller standarden på huset och kundnöjdheten. En annan ekonomisk fördel är att huset är befriat från fastighetsskatt i 15 år. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Nyproduktion
Björkvägen 16, Östermalm, Skövde kommun
Björkvägen 16, Östermalm, Skövde kommun, bild 2
Björkvägen 16, Östermalm, Skövde kommun, bild 3

Björkvägen 16

Villa
Östermalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

3 595 000 kr

90 m²

4 rum

606 m² tomt

För dig som vill ha ett energieffektivt hus som bidrar till en låg boendekostnad har du här ett perfekt boende. Huset är lättskött och välrenoverat med bra tomt och gångavstånd till centrum! Här får du allt du önskar och lite till, bjud hem gästerna på middag i det fantastiska vardagsrummet. Tack vare den generösa takhöjden och de många fönstren så badar rummet i ljus, här vill man verkligen vara! Den mindre ytan till trots så känns huset rymligt och den inredda källaren erbjuder extrautrymmen som är guld värda. De senaste 10 åren så har huset genomgått flera stora renoveringar som gör att nästa ägare kan ägna tid åt roligare saker, bland renoveringarna har vi b.la: kök, badrum, tvättstuga, installation av bergvärme, fönster, tak, dränering och tillbyggnad. Som sagt, här är det bara att flytta in! Energisystemet är det mest effektiva man kan ha och är bra både för miljö och plånbok! Läget på Östermalm erbjuder närhet till det mesta såsom skola, förskola, lekplats, mataffär, resecentrum och hela stadens utbud av cafeér och restauranger. Sommartid kan du traska ner och ta ett svalkande kvällsdopp i boulongersjön och ta med barnen till den nybyggda lekplatsen i Boulongerskogen. Allt detta i ett lugnt bostadsområde! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Havstenavägen 44, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 44

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

1 495 000 kr

78 m²

3 rum

4 073 kr/mån

19 167 kr/m²

Välkomna till denna mycket fina trerummare i Havstena! Lägenheten är helt nyrenoverad rakt igenom med ett fantastiskt kök, modernt helkaklat badrum och alla ytskikt genomgångna. En stor balkong med inglasning och utsikt över den välskötta innergården är även den ett stort plus till bostaden! Läget på första våningen utan några trappor är utmärkt för dig som är äldre eller för ett yngre par med barnvagnen, att ha närkontakt med innergården är en härlig tillgång. En annan unik aspekt med läget är att du inte har någon granne vägg-i-vägg. Föreningen har en mycket god ekonomi och många stora renoveringar har utförts under 2000-talet. Läget i Skövde är optimalt med både mysiga promenadstråk i naturen och Elins Esplanad precis runt hörnet, dessutom gångavstånd till centrum, även med bra bussförbindelser.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hägnadsgatan 51, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Hägnadsgatan 51

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

2 995 000 kr

130 m²

5 rum

5 947 kr/mån

23 038 kr/m²

Allt du kan tänka dig och lite till i ett helt nyproducerat radhus! Här får du gavelläge med en bra storlek på trädgården och möjlighet att gå runt huset på utsidan. Bostaden är mycket bra utrustat med fina materialval, två bra badrum - det ena med dusch och det andra med badkar. Pricken över i:et i denna fina bostad är kaminen som blir det naturliga blickfånget i vardagsrummet. Bostaden har vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan via fjärrvärme. Andra fördelar med detta boende är möjlighet till 2 p-platser i närheten av huset. Lekplats i närområdet och nära till både förskola och skola. Så för dig som vill känna lyxen av att flytta in i något helt nytt, men samtidigt inte vänta den tid det tar att bygga -här har du chansen att köpa en helt färdig och topputrustad bostad på barnvänligt läge i Trädgårdsstaden!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Ingegatan 5, Vasastaden, Skövde kommun

Ingegatan 5

Lägenhet
Vasastaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

645 000 kr

27 m²

1 rum

1 800 kr/mån

23 889 kr/m²

Utmärkt läge och utmärkt månadskostnad i denna yteffektiva etta i Vasastaden. Lämpar sig utmärkt för studenten, för dig som söker din första egna lägenhet eller som övernattningslägenhet - härifrån har du gångavstånd till centralen.. Ett mycket prisvärt boende med låg avgift. Lägenheten är i fint skick med trevliga ytskikt och ett stilrent kök! I Vasastaden bor du i fina och lugna villakvarter med alléer och parker precis i området. I närheten finns även pizzeria, livsmedelsaffär och kollektivtrafik och till centrum tar en promenad bara några få minuter.

Hyggesvägen 8, Södra Ryd, Skövde kommun

Hyggesvägen 8

Villa
Södra Ryd, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

3 295 000 kr

204 m²

7 rum

1 003 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska boende på Hyggesvägen i Södra Ryd. Här bor du på en barnvänlig återvändsgata med härlig trädgård som vetter mot ett skogsparti på husets baksida. Huset har löpande renoverats och bland de större renoveringar som genomförts har vi bl.a ett helt nytt tak, dränering, installation av två st luftvärmepumpar, helkaklat badrum och ett modernt kök. Bland andra fördelar med detta hus har vi bastu, stor balkong och gott om förvaring tack vare det vidbyggda garaget. Perfekt hus för dig som vill stora ytor med gott om rum då huset erbjuder upp till 5 sovrum och stora sällskapsytor både på entréplan och övre plan. Här får hela familjen plats och du kommer även ha gott om förvaringsutrymmen samt uteplatser med balkongen på framsidan och trädäcket på baksidan. Allt du behöver och lite till - så med tanke på all den tiden man lägger i huset, ta chansen att förvärva detta fantastiska hem där du kommer skapa många härliga minnen med hela familjen. Välkommen att kontakta mäklaren om du har några frågor eller funderingar kring huset eller boka in dig själv på en av visningstiderna!

EgenLokal - Etapp 2, null, Skövde kommun

EgenLokal - Etapp 2

Villa
Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

1 399 000 kr

72 m²

Efter en lyckad försäljning av etapp 1 med 22 sålda enheter på kort tid så släpper vi nu nästa etapp. Även denna gång handlar det om 22 enheter, där varje enhet är en egen fastighet om 72 kvm (6x12m). EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Vid Rydsrondellen i ett av Skövdes mest expansiva område med ett mycket strategiskt läge nära Skövde centrum. Varje enhet är en egen fastighet med de fördelar som ger företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1 399 000 kr Pris för gavelenhet: 1 599 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Q3 2023. Varje fastighet har en generös takhöjd på ca 5,65 meter med en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Gällande anslutningar så har varje fastighet en egen elmätare och man betalar för sin egen förbrukning, lokalen har 16 ampere. Ett trefas-uttag och ett 220-uttag ingår i grundstandarden. Även ev uppvärmning svarar man själv för som fastighetsägare, möjlighet att köpa till luftvärmepump finns som tillval. Vatten/avlopp är indraget i fastigheten, kallvattenledning och avlopp sticker upp ur plattan, till denna kan du koppla in exempelvis WC, dusch, pentry osv. Lokalen är förberedd med ett tomtrör för fiber och fiber är indraget till teknikrummet. En köpare står själv för startkostnaden för fiber till sin lokal. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Under dokumentsfliken finns en infobroschyr med mer info om lokalerna. Vi kommer jobba löpande med försäljning, så kontakta oss direkt om du är intresserad!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9