Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rikard Nero

Rikard Nero

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Havstenavägen 36, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 36

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 7/9
5 125 kr/mån
19 416 kr/m²

Ett underbart boende, högt upp i hus med hiss med inglasad balkong i västerläge med kvällssol mot berget. Här är det mesta genomgånget och renoverat på senare år, utmärkt för dig som bara vill fokusera på att flytta in utan att behöva lägga tid och energi på renoveringar. Helkaklat badrum med tvättmaskin och modernt kök med nya vitvaror är några av fördelarna med denna bostad, men det häftigaste är ändå läget med den fria vy och härliga kvällssol som strömmar in på balkongen på sommaren är svårslaget. Bra förvaringsmöjligheter där förrådet till lägenheten ligger på bostadens entréplan. Planlösningen ger många möbleringsmöjligheter där rummet vid köket användes som matplats av förra ägaren medan nuvarande ägare disponerar det som ett sovrum. Oavsett hur du väljer att inreda bostaden så passar bostaden bra för dig som vill undvika trappor då den nyrenoverade hissen från entréplan tar dig direkt upp till bostaden utan ett enda trappsteg i vägen. Underlättar både för dig som flyttar från villan för att slippa trappor och för er som funderar på vart barnvagnen ska parkeras. Här bor du i en mycket välskött förening med stark ekonomi med mer pengar i kassan än de har skulder, vilket är mycket ovanligt. I den låga månadsavgiften till föreningen ingår utöver värme och vatten även tv och bredband. Föreningens har satsat mycket på att ta hand om sina hus och närmiljöer för att öka trivseln. Med fina grill grillplatser, lekplatser och planteringar skapas en härlig atmosfär i området. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer info om bostaden och försäljningsprocessen.

 • Balkong
 • Hiss
Havstenavägen 38D, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 38D

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 095 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 423 kr/mån
14 129 kr/m²

Endast en halvtrappa upp finner vi denna trivsamma 3-rummare i populära Havstena med stor inglasad balkong i söderläge! Vissa ytskikt i lägenheten är äldre och kan behöva uppdateras, men som helhet är lägenheten välvårdad, vardagsrummet nyrenoverat och ytorna är väldipsonerade. Köket är modernt med utdragningsbara lådor och bra bänkhöjd och det rymliga badrummet har egen tvättmaskin. Mycket stark ekonomi i föreningen, där ett normalår (utan större investeringar) innebär ett överskott på drygt 1,5 miljoner kronor. Totala skulderna har senaste åren amorterats med ca 1 miljon om året, trots det finns det drygt 4 miljoner i kassan. Sammanfattningsvis är detta en förening som står stadigt även efter det förändrade ränteläget. Området Havstena är väldigt populärt då det är ett lugnt område med närheten till handelsområdet Elins Esplanad men även grönområden och sjön västerut ger en skön balans av liv och lugn. Varmt välkommen att höra av dig om du vill ha mer info om bostaden, föreningen eller försäljningsprocessen.

 • Balkong
Ringblommegränd 2B, Lunden, Skövde kommun

Ringblommegränd 2B

Radhus
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 595 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 462 kr/mån
23 067 kr/m²

Välkommen till detta fina och bekymmerslösa boende i nya Lunden. Denna bostad har ett av områdets bästa lägen med fri baksida i soligt västerläge. Här får du gott om sol på uteplatsen både eftermiddag och sen kväll. Bostaden är i nyskick med gedigna materialval och en utmärkt planlösning, entréplan fick nytt golv så sent som 2023. Här får du ett modernt kök med rostfria vitvaror (kyl och frys bytt 2022) spotlights i både hall och kök, två helkaklade badrum - det ena med badkar samt en separat tvättstuga. Sociala ytor på entréplan och sovrumsavdelning på övre plan med tre sovrum och ett allrum. Bilen parkerar du smidigt precis vid entrén och har du två bilar så ingår även en extraplats på föreningens gemensamma p-plats där det även finns gott om besöksparkeringar. Här är även förberett och framdraget för elbilsladdare. Lekplatsen ligger nära tillhands för leksugna barn! Den stora fördelen med just denna bostaden är läget på "bakre" längan vilket ger en större uteplats än motsvarande hus på främre raden. Solläget är utmärkt och den höga kullen på baksidan ger en bra avskärmning mot vägen.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Stenmursgatan 22D, Trädgårdsstaden, Skövde kommun
 • Borttagen före visning

Stenmursgatan 22D

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 550 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
4 724 kr/mån
22 464 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
Lundenvägen 37C, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 37C

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 538 kr/mån
16 846 kr/m²

Mycket fint renoverad lägenhet där allting är nytt på senare år med lyxigt badrum, nyrenoverat kök och nya ytsikt. Planlösningen är utmärkt med stort sovrum, matplats i anslutning till köket och ett lättmöblerat vardagsrum som även har utgång till den inglasade balkongen. Förvaring finns det gott om både i hall, sovrum och ett utvändigt förråd som ligger på samma våningsplan som bostaden. Bra ljusinsläpp i hela bostaden tack vare det trivsamma gavelläget. Här bor du i en mycket välskött förening med låg belåning trots att mycket stora renoveringar är utförda på senare år såsom fönster, fasad, säkerhetsdörrar och nu har man även börjat sätta upp laddstolpar vid p-platserna. Som boende i denna förening har du tillgång till gym, bastu och parkeringsplats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info om bostaden eller försäljningsprocessen.

 • Balkong
Fjällbjörksvägen 1, Stöpen, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Fjällbjörksvägen 1

Radhus
Stöpen, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 595 000 kr
128 m²
5 rum
523 m² tomt

Välkommen till detta härliga parhus i Stöpen med stor och lättskött tomt. Allting är klart, såväl invändigt som utvändigt och håller mycket hög standard. Här får du 128 välplanerade kvadratmetrar, fördelat på två våningar med sociala ytor på entréplan och sovrum/barnavdelning på övre plan. Utvändigt har vi både carport och förråd som ger bra förvaringsmöjligheter. Vid byggnationen gjordes många påkostade tillval som höjer huset till en extra dimension med modernt designade badrum, fina ytskikt och ett utmärkt kök. Boendeekonomin i ett såpass nybyggt hus blir utmärkt tack vare låg driftskostnad, befrielse från fastighetsskatt och minimalt underhållsbehov. Här finns fortfarande garantitid kvar och det finns redan en inplanerad 2-års besiktning till sommaren. Så flytta in dina möbler och njut från första dagen av ett problemfritt, ljust och hemtrevligt boende av hög kvalitet med "lagom" stor trädgård. Stöpen är ett underbart område för barnfamiljen där du har allt du behöver i form av förskola, skola, mataffär, motionsspår, cykelbana och goda kommunikationer. En expansiv stadsdel som ligger bra strategiskt placerad vilket bådar gott för framtiden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse för bostaden.

 • Energieffektiv
Kapellvägen - Hus 3, Dälderna, Skövde kommun

Kapellvägen - Hus 3

Radhus
Dälderna, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
5 645 000 kr
154 m²
6 rum

BYGGSTARTAT | 3 sålda | 3 till salu | På ett av stadens mest attraktiva lägen, vid foten av Slalombacken på Kapellvägen byggs elva radhus med äganderätt som genomsyras av genomtänkta lösningar, en hög grundstandard och ett läge som ger närhet till allt det bästa Skövde har att erbjuda. De unika husen uppförs i två våningsplan om drygt 140 kvm i befintlig parkmiljö på lugn villagata, vilket skapar fantastiska hem och ett boende utöver det vanliga. Förråd utvändigt på både fram- och baksida som ligger strategiskt placerade för att gränsa av mellan husen och göra uteplatser och framsida mer privat. Självklart får elbilen plats framför huset! Husen är ritade av ritningens arkitektbyrå och kommer uppföras av Skövdevillan i en modern, kubistisk stil med genomtänkta detaljer och lösningar som ska leva upp till allt man kan förvänta sig och lite till av ett nybygge på en av Skövdes mest populära adresser. Läget är utmärkt med gott om parkliknande grönyta runt husen. Gångavstånd till allt man kan tänkas behöva med centrum åt ena hållet, friskvård och friluftsliv åt andra hållet med Billingens fritidsområde och fina promenadområden runt Rhodedendrondalen. Förskola, skola, mataffär, kommunikationer - allt man behöver finns runt knuten! Att köpa ett hus med äganderätt ger dig full kontroll på dina boendekostnader och tack vare att bostäderna är helt nyproducerade kommer du ha en låg driftskostnad och bufferten för framtida underhåll behöver inte vara lika stor som på gamla hus. Livskvalitet att slippa tänka på kommande renovering och fix och istället kunna njuta av detta fantastiska boende. Varmt välkommen med din intressanmälan redan idag, för mer info om lediga bostäder i projektet - se bostadsväljaren under "projektsidan" eller kontakta ansvarig mäklare!

 • Nyproduktion
Vasagatan 14, Vasastaden, Skövde kommun

Vasagatan 14

Villa
Vasastaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
12 495 000 kr
800 m²
20 rum
1 035 m² tomt

Möjlighet att förvärva fastighet och i samband med förvärvet ta över befintlig ägare som hyresgäst. Kontakta ansvarig mäklare för vidare diskussion kring hyresavtalets villkor och vilka delar av fastigheten som är aktuell för uthyrning. Möjlig finns att hyra ut en våning och själv disponera övrig byggnad eller att hyra ut hela fastigheten. Mitt i hjärtat av Vasastaden ligger denna fantastiska fastighet. Välskött med löpande renoveringar genom åren som gör att fastigheten är i mycket bra skick men samtidigt behållt charmen och själen i denna sekelskiftesbyggnad. Idag används byggnaden i sin helhet som en kontorsbyggnad där källarplanet har lunchrum, konferensrum, arkivering och övrig förvaring samt vitala funktioner såsom serverrum och pannrum. Dispositionen av entréplan är mycket flexibel då de flesta väggar är uppbyggda i efterhand för att få till kontorsrum, från början har entréplan bestått av större utrymmen och går att återställa. Mellanplanet har gott om kontor där varje rum går att stänga, en klar fördel kontra de flesta öppna kontorslandskap. Vindsvåningen har fullgod takhöjd och även här har vi kontorsutrymmen. Byggnaden har två trapphus och toaletter på alla våningsplanen. Har du inte behov av alla ytor själv så kollar vi tillsammans på hur man kan avdela fastigheten. Fastigheten har idag 20 möjliga kontorsrum, varav de flesta är stora nog att dela på flera medarbetare. För den som är intresserad av historik så uppfördes fastigheten 1904 som privatbostad för löjtnant, senare Ryttmästare, Richard Bäckström. För mer information om försäljningsprocessen och för att anmäla ditt intresse - kontakta ansvarig mäklare redan idag!

Däldernas Parkradhus - Kapellvägen , null, Skövde kommun

Däldernas Parkradhus - Kapellvägen

Radhus
Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
fr. 5 645 000 kr
154 m²
6 rum

På ett av stadens mest attraktiva lägen, vid foten av Slalombacken på Kapellvägen byggs elva radhus med äganderätt som genomsyras av genomtänkta lösningar, en hög grundstandard och ett läge som ger närhet till allt det bästa Skövde har att erbjuda. De unika husen uppförs i två våningsplan om drygt 154 kvm i befintlig parkmiljö på lugn villagata, vilket skapar fantastiska hem och ett boende utöver det vanliga. Förråd utvändigt på både fram- och baksida som ligger strategiskt placerade för att gränsa av mellan husen och göra uteplatser och framsida mer privat. Självklart får elbilen plats framför huset! Husen är ritade av Ritningen arkitektbyrå och kommer uppföras av Skövdevillan i en modern, kubistisk stil med genomtänkta detaljer och lösningar som ska leva upp till allt man kan förvänta sig och lite till av ett nybygge på en av Skövdes mest populära adresser. Läget är utmärkt med gott om parkliknande grönyta runt husen. Gångavstånd till allt man kan tänkas behöva med centrum åt ena hållet, friskvård och friluftsliv åt andra hållet med Billingens fritidsområde och fina promenadområden runt Rhodedendrondalen. Förskola, skola, mataffär, kommunikationer - allt man behöver finns runt knuten! Att köpa ett hus med äganderätt ger dig full kontroll på dina boendekostnader och tack vare att bostäderna är helt nyproducerade kommer du ha en låg driftskostnad och bufferten för framtida underhåll behöver inte vara lika stor som på gamla hus. Livskvalitet att slippa tänka på kommande renovering och fix och istället kunna njuta av detta fantastiska boende. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag, tiden för intresseanmälan ligger till grund för den ordning man kommer få chansen att köpa den bostad man önskar. Läs mer om grundstandarden i dokumentet "Leveransdeklartion Däldernas Parkradhus". Observera att visa av illustrationerna kan visa tillvalsbilder. Projektet kommer säljas i två etapper där de första 6 husen i etapp 1 nu är ute till salu. Maila in din intresseanmälan redan idag för att säkra din plats i kö-listan. Planerad säljstart i slutet av Augusti, mer info inför den kommer till de som intresseanmält sig.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9