Häradsvägen 19

Slaka, Linköpings kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
84 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
810 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1962
Driftkostnad
33 240 kr/år
Antal besök
2 484
Dagar på Hemnet
2

Utmed en lugn gata med stor, insynsskyddad tomt ligger detta tilltalande enplanshus med källare. Vi befinner oss i det idylliska lilla samhället Slaka, endast 7 km från Linköpings innerstad. Detta hus erbjuder generösa ytor på totalt 164 kvadratmeter. Här finns fyra sovrum, ett spatiöst vardagsrum med matsalsdel, ett rymligt kök, ett helkaklat badrum, toalett, tvättstuga och goda förvaringslösningar. På husets södersida finns ett inglasat uterum med tillhörande uteplats. Tomten utgörs av en lättskött gräsmatta med gott om växtlighet. Tomten har en insynsskyddad atmosfär och ett fenomenalt solläge då hela baksidan vetter mot söder.

Genomgående ljus och fräsch interiör med härliga ljusinsläpp i samtliga rum. Köket renoverades 2012 och duschrummet renoverades 2005. I anslutning till huset finns en carport med gott om plats för en bil och förvaringsmöjligheter. Ett garage finns i källaren och tjänstgör i dagsläget som förvaringsutrymme. Huset värms upp med bergvärme, det är kommunalt vatten och avlopp och det finns fiber indraget.

Här kan man njuta av den lugna, avkopplande "landet-atmosfären" samtidigt som det endast är 10 minuters cykelfärd från Mjärdevi/Universitetet. I Slaka finns det tre förskolor och grundskola årskurs F-6. Det finns även goda bussförbindelser och cykelvägar anslutna till Lambohov och vidare in till Linköping. Närmsta matbutik och övrigt serviceutbud finns i Lambohovs Centrum och Djurgårdens centrum, endast några kilometer bort. Bekvämt avstånd till badplats vid Blå Lagunen och motionsspår för dig som gillar löpning och skogspromenader.

Ett riktigt drömboende som du inte vill gå miste om - varmt välkommen på visningarna av detta fantastiska hus!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Einar Johansson

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Einar Johansson, SkandiaMäklarna Linköping
0735582591

Visningstider

 • 26
  sep
  Sön 26 sep
  Viktigt att du anmäler dig till visningen. Det kommer max vistas 5 sällskap i huset åt gången. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
 • 27
  sep
  Mån 27 sep kl. 18:45
  Viktigt att du anmäler dig till visningen. Det kommer max vistas 5 sällskap i huset åt gången. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.