Stolpegatan 21

Smögen, Sotenäs kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
195 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
33 800 kr/år

Med ett drömläge på hörnet finner ni denna mycket väl omhändertagna 2 plans villa med affärslokal i källarplan. Huset ligger beläget vid torget i centrala Smögen med ca två minuters promenad ner till bryggan, vilket gör läget perfekt och mycket tilltalande. Villan från 1909 i sommarparadiset är genomgående renoverad under åren 2016-2017 och 2021. Här bjuds det på en modern hög standard för året runt boende med en öppen och social planlösning, vackra golv och badrum på vardera våningsplan. Huset har två balkonger i olika väderstreck och en stor terrass med optimal solchans hela dagen. Här finns alla möjligheter att bjuda in till härliga grillkvällar men även avkoppling i Smögens underbara skärgårdsmiljö.
I källarplanet finns en affärslokal som ger goda möjligheter till uthyrning för verksamhet, i dagsläget huserar en frisör där.

Huset är idealiskt för familjen som önskar bo på en idyllisk plats i ett mycket havsnära läge med närhet till såväl barnomsorg som fritidsaktiviteter. För den som föredrar att pendla till tex Tanum eller Uddevalla finns det både busshållplats och busstation inom 400 m.
Smögen är i grunden ett gammalt fiskesamhälle och här finns många vackra skärgårdshus och färgglada fiskebodar att strosa runt och titta på. På sommaren lever hela ön upp och den populära Smögenbryggan blir en given plats att besöka inte minst för alla mysiga restauranger och barer. Utöver detta kan ni självklart njuta av en härlig båttur i skärgården, salta bad från solvarma klippor och många fina anlagda badplatser.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information om huset och visning.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

David Lundgren

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare David Lundgren, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-350 08 80