Örhängevägen 20

Solberga, Stockholms kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
70 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
600 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1950
Driftkostnad
31 830 kr/år

*Friköpt tomt
*Luft/vattenvärmepump
*Nytt kök från Ballingslöv -21
*Nya fönster entréplan -21
*Ytskiktsrenovering entréplan -22
*Öppen spis med kassett
*Uteplats med sydvästläge
*Källaren har utvecklingspotential
*Förädla enligt eget tycke och smak
*Garage som även nås från huset

Fastigheten är belägen på lugn gata i Solbergas mysiga villaidyll. Ett barnvänligt område med närhet till det mesta man kan önska sig. Kort promenadavstånd till Kämpetorpsskolan, Engelska skolan och flertalet förskolor samt närhet till buss som tar dig till anslutande T-bana och pendeltåg i närheten. Området erbjuder även Solbergaskogen, parkleken Kristallen, Långsjöns badplats med egen servering och Älvsjöskogens naturreservat som är väl anpassat för friluftsliv med belysta motionsspår mm. För den som söker bra restauranger för fantastiska matupplevelser finns Michelinstjärnkrogen Aloë och Rinos Bodega samt Erssons Fisk för att nämna några.

På promenadavstånd finns Älvsjö Centrum med pendeltåg och bussterminal. Här finns även flera mataffärer (Hemköp, Coop och Willys), konditori, apotek, restauranger, bibliotek, bank, SATS-gym med barnpassning, post m.m. Dessutom Älvsjö vårdcentral, Älvsjö hudmottagning, Öron-, näsa- och halsmottagning och flera tandläkare. Älvsjö centrum genomgår stora förändringar just nu med nybyggnation av bostäder, butiker och restauranger. Utbudet av restauranger är riktigt bra och här finns det något för alla smaker.

Från Älvsjö Station går pendeltåg in till city på tio minuter och bussar avgår åt alla väderstreck. Det finns även direkttåg till Arlanda och Uppsala. På sikt ska tvärbana och tunnelbana anslutas till vilket gör området än mer attraktivt. Älvsjö centrum har det mesta man kan önska inom restauranger och service. Det är även närhet till Västberga handelsplats och i sin tur Telefonplan och Midsommarkransen med ett brett utbud av restauranger och tunnelbanans röda linje mot Fruängen. Gångavstånd till Telefonplans t-bana är ca 8-10 min.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christofer Svensson

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Christofer  Svensson, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070-710 85 04

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas