Centrumvägen 69

Söråker, Timrå Se på karta

2 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
144 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
1 988 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
46 727 kr/år

Välkomna till Centrumvägen 69!

Här finner ni en komplett fastighet då det dels finns en mycket fint och välvårdat, renoverat hus med en enormt härlig utemiljö! Ett stort gårdshus med dubbelgarage och carport som kan användas exempelvis som gästhus, uthyrning, företag eller bara för de äldre barnen.

I huset så finner ni en stor välkomnande hall, renoverat badrum, ljuvligt kök, med gott om förvaring, socialt utformat mot matplatsen och en kamin för de kyliga kvällarna. Matplatsen har en kakelugn för beskådning (ej eldningsbar) och vardagsrummet med sitt burspråk en fullt fungerande kakelugn!
Från matsalen tar ni er ut på altanen på baksidan huset med de inglasade uterummet, spabadet, bastun, soldäcket och den perfekta lek/kubbplanen nedanför, allt med en fri vy över äng och Klingerfjärden.
På övreplan finns ni 3st sovrum, badrum, walk in closet, dressingroom.

Gårdshuset består av kök, sovrum, badrum och ett två delat vardagsrum som kan delas så det blir dubbla sovrum och en härlig altan med samma fria vy.
I denna byggnad så finner ni även de två garagen om ca 30kvm styck där det ena är ett varmgarage och de andra ett kall garage.

Stor parkering med dubbla infarter och här en härligt välkomnande miljö!

Kort in till Söråker centrum och enkelt ut till e4an för vidare färd.
I Söråker finns skola, förskola, vårdcentral, mataffär, pizzeria, blommaffär, småbåtshamn mm.

Här är det bara att flytta in!

Varmt välkomna på visning

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Sundsvall