Mäklare Andreas Bergström

Andreas Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Linderbergsgatan 14, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Linderbergsgatan 14

Villa
Sallyhill, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
4 950 000 kr
135 + 80 m²
6 rum
834 m² tomt

Varmt välkomna till denna total renoverade villa i ett av Sundsvalls mest populära områden. Med parker och grönområden på bekvämt avstånd. Med hela Sidsjöns härliga aktivitetsutbud runt hörnet och med gång/cykelavstånd till centrums puls. Utemiljön är trevlig och bjuder på flera stora trädäck, ett med spabad på ett insynsskyddad läge och den andra i anslutning till de inglasade uterummet vår/höst + i söderläge! Hela tomten är inramad med staket och thujja häck. Invändigt har huset genomgått en total renovering med 2 nya badrum, nytt kök, alla ytskikt och golv. Även dränering, fönster, tak med solceller är nytt. Bergvärme i kombination med Solcellerna ger engeriklass B och en mycket bra driftekonomi! Ett hus där ni bor i många år framöver utan större renoveringar. Låter det för bra för att vara sant? Välkomna att hör av er till mäklaren!

 • Energieffektiv
Högalidsgatan 18, Skönsberg Centrum, Sundsvalls kommun
 • Mån 4 mar kl 16:30
Högalidsgatan 18, Skönsberg Centrum, Sundsvalls kommun, bild 2
Högalidsgatan 18, Skönsberg Centrum, Sundsvalls kommun, bild 3

Högalidsgatan 18

Lägenhet
Skönsberg Centrum, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 303 kr/mån
13 113 kr/m²

Nu finns chans att förvärva denna ljusa och fina tvåa! Lägenheten har en bra planlösning och en stor repfond som ni kan använda till att skapa er egna känsla i lägenheten. Hall med flera garderober och tillgång till samtliga rum. Badrum med kakel och klinker som är stambytt av föreningen med egen tvättmaskin samt ett vardagsrum med utgång till balkongen. Bra avgift där allt kommer på samma faktura! Förråd, matkällare och tvättstuga i samma hus, föreningen har även bastu och träningslokal. Här bor man med endast några minuters promenadavstånd till hela Skönsbergscentrum, bra bussförbindelse, nära till elljuspår samt minigolfbana. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Marnavägen 119, Bergafjärden, Sundsvalls kommun
Marnavägen 119, Bergafjärden, Sundsvalls kommun, bild 2
Marnavägen 119, Bergafjärden, Sundsvalls kommun, bild 3

Marnavägen 119

Villa
Bergafjärden, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
2 750 000 kr
68 m²
4 rum
1 235 m² tomt

Varmt välkommen till Marnavägen 119 och denna fastighet inbäddad i härlig grönska och endast några minuters promenad till havet och badstranden. Den här fastigheten måste upplevas på plats då känslan av att vistas på tomten och de charmiga husen är svår att beskriva. Tomten är insynsskyddad och här kan du verkligen njuta av dina lediga dagar i en grönskande trädgård som har stor potential att utvecklas vidare. Huset kan användas både som permanentboende och fritidsboende. Det är vinterbonat och har kommunalt vatten och avlopp. För dig som arbetar hemifrån så finns det ett kontorsrum i ett av huset och självklart fiber. På fastigheten finns en huvudbyggnad som fördelar sig på tre rum och kök, varav två sovrum och de stora vardagsrummet med de härligt stora fönstren och ryggåstaket ger en härlig rymd i huset, den rejäla murstocken bidrar med en skön känsla och hög mysfaktor de kallare dagarna. I huset finns även ett badrum med dusch och tvättmaskin och på inglasningen som är åretruntstandard befinner ni er de flesta av årets dagar! På gården finns en stor sammanhängande altan, spabad. Hela altanen sitter ihop med Attefallshuset som är byggt -21 med både sovrum, kök och badrum perfekt för den stora familjen eller gästerna. På fastigheten finns möjligheten att hitta en egen vrå att sitta på då det finns flera mysiga uteplatser. Här har ni nära till skogen för att motionera, rasta hunden eller plocka bär. På några minuter är ni även nere på badstranden och Bergafjärdens camping med minilivs, sommarrestaurang, mingolf mm. På ca 10min med bil är ni i Kvisslebycentrum med mataffärer, systembolag och mycket mycket mer. Välkommen att boka er på visning!

 • Premium
Rude 181, null, Sundsvalls kommun

Rude 181

Övrigt
Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
785 000 kr
4 100 m² tomt

Varför inte undersöka möjligheten till att bygga ett hus på toppen med en magisk vy och en hiss ner i ett grymt garage? Kanske undersöka att bygga en industrilokal framför ingången och har ett långt garage in i berget från lokalen. Använda vidare som sandsilo? Använda som Batterilager/Energilager, garage/förvaring? serverhall? Här finns chansen att förvärva en sandsilo som varit i bruk tills nu. Själva tunneln är ca 47x3,6-4m bred med ett tippschakt uppifrån. Möjligheterna kan vara oändliga. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Silovägen, Njurundabommen, Sundsvalls kommun

Silovägen

Övrigt
Njurundabommen, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
785 000 kr
1 360 m² tomt

Använda vidare som sandsilo? Använda som Batterilager/Energilager, garage/förvaring? serverhall? Här finns chansen att förvärva en sandsilo som varit i bruk tills nu och förfrågan om fortsättning finns! Själva tunneln är ca 35x4m bred med ett tippschakt uppifrån. Möjligheterna kan vara oändliga. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Bågevägen 264, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Bågevägen 264

Radhus
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
2 750 000 kr
112 + 35 m²
5 rum
190 m² tomt

Radhuset finner ni högt upp i området och det ger er härlig utsikt och ingen insyn! Detta rymliga och välrenoverade radhus har på entréplan en öppen planlösning med kök, matrum, vardagsrum i ett, renoverat badrum med dusch, bra klädkammare, fint arbetsrum där ni når balkongen med den härliga utsikten! På souterräng planet har ni 3 st sovrum, en stor Walk in closet, ett fint renoverat badrum/tvättstuga! Nuvarande ägare har gjort smakfulla renoveringar de senaste åren och ytskikten är löpande nya gör att ni bara kan flytta in och njuta av livet. I samfälligheten ingår uppvärmning via fjärrvärme, snöskottning, renhållning och vatten. Läget på Bosvedjan är optimalt med gångavstånd till förskola, skola, lekparker, bowling, pizzeria mm. Cykel eller buss till Birsta City, Gärdehovs idrottsparadis, stadskärnan, Bydalens handelscentrum och mycket mer! Välkommen med er intresseanmälan!

Snäckvägen 14, Alnö, Centralt, Sundsvalls kommun

Snäckvägen 14

Villa
Alnö, Centralt, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
2 850 000 kr
156 + 104 m²
6 rum
1 320 m² tomt

Välkomna till denna stora villa om hela 156kvm i entréplanet! När ni öppnar dörren möts ni av en stor välkomnade hall, och ni tar er snabbt in i husets hjärta, det ny renoverade enorma köket som snabbt blir husets samlingsplats, stort vardagsrum med kamin, avskilt sovrum med "eget" badrum. På entréplan finner ni även ett stort lek/sovrum som tidigare varit butikslokal med verkstad, detta kan med enkla medel exempelvis byggas om till ytterligare två sovrum med gott om förvaring eller varför inte behålla som biorum/hobbyrum? Ni finner även ett sovrum och en nyrenoverad wc! Ni tar er även ut på den stora inglasade altanen och sedan vidare ut på tomten. I källaren har ni gillestugan med den härliga kakelugnen som ger en skön värme på de kallare vinterdagarna! Stort hobbyrum/förråd, tvättstuga, dusch, bastu, wc, ytterligare förråd, matkällare, groventré och ett möjligt sovrum/kontor/lekrum. Läget är nästintill optimalt för den som söker ett familjärt boende på Alnön med endast någon minuts promenad till Vibacke förskola/skola, mataffär, lekpark, fotbollsplaner, busshållplatser och allt som Alnö centrum kan erbjuda och allt detta högt upp på en återvändsgata. För den aktiva finns alla möjligheter till motion - antingen genom den lokala idrottsföreningen Alnö IF , på gymmet , på stranden eller i elljusspåret. I de intilliggande skogarna finns både bär och svamp. Vill man ta ett dopp finns flera fina badplatser i närområdet. På Alnö finns skola för årskurs f-9 och i området finns en rolig lekpark, tillika Äppellunda, Släda fotbollsplaner. Välkommen till idyllen och detta mycket fina hus! Varmt välkomna på visning!

Nackstavägen 50A, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 50A

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
350 000 kr
66 m²
2 rum
vån 6/7
4 999 kr/mån
5 303 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en i populära Brf Rågen! Välkommen in till denna öppna och ljusa tvåa med fint ljusinsläpp och bra sovrum med gott om förvaring. Bostaden har en bra planlösning med hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, ett äldre kök i ljusblå ton. Badrummet är stambytt med kaklade väggar och klinker på golvet. Här finns dusch, wc, handfat, tvättmaskin. Här bor du på bekvämt avstånd till allt du kan tänkas behöva! Så som matbutiker, gym, skola, dagis, fina grönområden och elljusspår. Bra bussförbindelser till och från centrum. Varmt välkommen att anmäla dig för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Medborgargatan 45, Skönsberg Centrum, Sundsvalls kommun
 • Mån 4 mar kl 17:00

Medborgargatan 45

Lägenhet
Skönsberg Centrum, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
595 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 747 kr/mån
10 531 kr/m²

Nu finns chans att förvärva denna ljusa och fina tvåa! Lägenheten har en bra planlösning och en stor repfond om hela 22.700kr som ni kan använda till att skapa er egna känsla i lägenheten. Hall med en stor garderob och tillgång till samtliga rum. Badrum med kakel och klinker som är stambytt av föreningen med egen tvättmaskin samt ett vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Bra avgift där allt kommer på samma faktura! Förråd, matkällare och tvättstuga i samma hus, föreningen har även bastu och träningslokal. Här bor man med endast några minuters promenadavstånd till hela Skönsbergscentrum, bra bussförbindelse, nära till elljuspår samt minigolfbana. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Öde 864, Söråker, Timrå kommun

Öde 864

Villa
Söråker, Timrå kommun
HusmanHagberg Sundsvall
950 000 kr
200 + 16 m²
8 rum
1 550 m² tomt

Nu finns chansen att sätta din egen prägel på ett boende som har ett lantligt läge men ändå närhet till havet. Hela övervåningen är redan renoverad med påkostade materialval. Köket är helt nytt med fina detaljer samt bra med ytor för matgrupp och arbete. Här finns även 3 sovrum varav ett har en egen utgång till den massiva balkongen som har en otrolig vy över landskapet. På nedervåningen finns det oändligt med möjligheter att uppfylla dina renoveringsdrömmar. Här kan du välja och vraka själv vad du vill ha för rum och stuk. Bergvärme borgar för bra driftskostnader och ny 3-kammarbrunn med nya stammar! Huset är omgivet av skog och grönområden. Från huset är det bara ca 1,5km till havet och till Söråker centrum är det 1 mil där det finns allt från mataffärer, restauranger och småbutiker till skolor, förskolor och fotbollsplan/bandyplan. Välkommen!

Dacke 104, null, Sundsvalls kommun

Dacke 104

Villa
Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
395 000 kr
98 m²
3 rum
1 750 m² tomt

Trivsam mindre villa på lugnt och ostört läge! Här finner ni en mindre villa med bra sällskaps ytor i den öppna planlösningen på entréplan, delvis renoverat kök med köks ö. Sovrum på övreplan med wc och dusch/tvättstuga finner ni i källaren. Luft-luftvärmepump installerad 2022. Ny 3-kammarbrunn med infiltration 2022! Endast några kilometer in till Liden med mataffär, förskola, skola, idrottsplats och med direkt kontakt med skogen för bärplockning, fiske i närliggande sjöar eller bara trivsamma skogsvandringar finner ni lugnet. Välkomna på visning!

Visar alla 11