Mäklare Andreas Bergström

Andreas Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Färjevägen 39, Alnö, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Borttagen före visning

Färjevägen 39

Lägenhet
Alnö, Centralt, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall

595 000 kr

42,5 m²

1 rum

2 879 kr/mån

14 000 kr/m²

Renoverad 1:a på centrala Alnö. Hela lägenheten har renoverats med ny planlösning, nytt kök och nya ytskikt 2016, inglasad balkong och har sedan dess endast blivit använd några dagar. Låg avgift ger en billig månadskostnad. Här är det bara att flytta in! Bra och lugnt läge med kort gångavstånd till mataffär, kiosker, restauranger, förskolor, skolor, badhus, gym mm. Välkomna på visning!

  • Balkong
Harmonigatan 30, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Harmonigatan 30

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall

995 000 kr

72 m²

3 rum

3 237 kr/mån

13 819 kr/m²

Äntligen en 3:a i mycket attraktiva Brf Stenbacken! Låg månadsavgift på endast 3237kr inkl värme, VA, kabel-TV, repfond . Här erbjuds du en möjlighet att forma ditt nya boende i en stabil och bra förening. Helkaklat badrum med klinker. Mysig utbyggd och inglasadbalkong i härligt soligt söderläge. Bra läge med kort gångavstånd till ICA, busshållplats och grönområden. Dessutom nära dagis, skola, vårdcentral, kubenbadet, fotbollsplan & flera nya lekparker. Välkomna på visning!

  • Balkong
Jakob Sjöléns väg 76, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Jakob Sjöléns väg 76

Radhus
Skönsmon, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall

2 350 000 kr

124 m²

4 rum

262 m² tomt

Välkomna till detta välplanerade och trivsamma radhus i lugnt och familjevänligt område med lättskött och insynsskyddat hörntomt. Här bor du trivsamt på 124 kvadratmeter med tre sovrum, dubbla badrum, rymligt kök med matplats, här nås utgången till den trevliga altan under tak på baksidan. Boendet är i behov av en uppfräschning av ytskikten förutom vardagsrummet som är helt nytt med både golv och väggar. Perfekt läge för er som vill skapa ert egna hem. Enkel uppvärmning med fjärrvärme via samfälligheten. Energiklass A! Utmärkt läge på Skönsmon med närhet till skolor, livsmedelsaffärer, city samt vårdcentral, tandläkare och kommunikationer på kort gångavstånd från bostaden. Varmt välkommen på visning!

Kapellgatan 9, Finsta, Sundsvalls kommun

Kapellgatan 9

Villa
Finsta, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall

2 250 000 kr

140 m²

6 rum

1 163 m² tomt

Varmt välkomna till Finsta och Kapellvägen 9! Här finner ni ett väl genomgånget och välunderhållet hus som under åren genomgått både utbyggnader och renoveringar löpande. Fastigheten har en väl tilltagen uppfart som är ny asfalterad och har fått fina trädetaljer, en fin trapp som är belyst så det känns välkomnande under den mörkare årstiden. Stor härligt takad entré ihop med den stora altanen där ni har perfekt uppsikt över framsidan och där får ni även kvällssolen. När de kyler på flyttar ni in på den inglasade altanen i anslutning. Väl inne har ni en stor välkomnande hall med gott om plats för skor och kläder och en Wc, bra kök med en trevlig köks ö för de snabbare måltiderna eller läxhjälpen? Ni har även ett stort matrum/vardagsrum och ett sovrum på entréplan. På övreplan finner ni ett stort vardagsrum med ett härligt burspråk, 3st bra sovrum och ett badrum. I källaren har ni pannrum, tvättstuga och gott om förvaring, men även en plats för att möjligt skapa en relax i framtiden? Stort bra dubbelgarage direkt vid uppfarten för den med många hobbies eller kanske bilen får plats? Kapellgatan 9 ligger med endast några minuterspromenad från förskola, Gångvikens skola där de finns fotbollsplan (spolas is vintertid), grillkiosk, pizzeria, och på en lite längre promenad eller med bussen når ni Birsta köpområde på ca 20min. Varmt välkomna på visning!

Satellitvägen 6, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Satellitvägen 6

Villa
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall

2 250 000 kr

120 m²

3 rum

1 570 m² tomt

Välkommen till Satellitvägen 6, en liten gömd oas i ett lugnt område Huset är mysigt från 1929 med många intressanta detaljer. Det har renoverats varsamt några omgångar för att bibehålla den gamla charmen. I vardagsrummet är det original trägolv med en ljuskrona som funnits där sedan huset byggdes. Trappan som leder till övervåningen är original liksom trägolvet i stora sovrummet. Mysiga sovalkover i anslutning till sovrummen är också original. Detta är ett hus med själ som utstrålar lugn och man känner sig som hemma direkt. Denna fastighet erbjuder många möjligheter med sin stora tomt och två garage varav ett så kallat "lyxgarage" som kan lätt göras om till tex bostad eller ateljé. Är du intresserad av odling så finns det nog med plats på den extra tomen nedanför garaget som möjligtvis också kan styckas av. Huset ligger på en liten gata vid en återvändsgränd så det är väldigt lite trafik. Varmt välkomna på visning!

Narcisstigen 11, null, Ånge kommun

Narcisstigen 11

Radhus
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall

330 000 kr

108 m²

4 rum

237 m² tomt

Här finner ni ett radhus som är i stort sett original skick sedan det byggdes, det är en bra trevlig planlösning med 3st sovrum, 2st badrum, stort vardagsrum och i nedre plan mycket bra med förvaringsutrymme. Mindre tomt för den som inte är så trädgårdsintresserad men ändå vill ha en egen lite gräsmatta eller bra plats för odling. Ett enklare garage i gemensam garagelänga ingår. Taket är i akut behov av åtgärd! Bara en kort promenad ner till Ånge centrum med skola, tågstation och allt som Ånge kan erbjuda. Välkomna på visning!

Brännavägen 21, null, Härnösands kommun

Brännavägen 21

Lägenhet
Härnösands kommun
HusmanHagberg Sundsvall

550 000 kr

76,5 m²

3 rum

3 941 kr/mån

7 190 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och rymliga 3:a högst upp i huset på gaveln. Gavelläget ger extra ljusinsläpp mot andra 3or i föreningen och du har fönster i tre väderstreck. Stort vardagsrum som är ljust och tilltalande och där tar ni er ut till den härliga balkongen som är möjlig att glasa in och har vyn ut över innergården och fångar kvällssolen. Lägenheten har dubbla ingångar och kan därmed delas av och användas som en två och en 1a för övernattning med Wc. En extra bonus är att denna lägenhet har dubbel uppsättning av förråd! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Svalvägen, null, Timrå kommun

Svalvägen

Övrigt
Timrå kommun
HusmanHagberg Sundsvall

1 495 000 kr

3 515 m² tomt

Här finns chansen att förvärva en sandsilo som varit i bruk tills nu. Själva tunneln är ca 44m lång, 4m hög och 3,5-4m bred med ett tippschakt uppifrån. Använda vidare som sandsilo? Använda som garage/förvaring? Datarum? Eller varför inte undersöka möjligheten till att bygga ett hus på toppen med en magisk vy och en hiss ner i ett grymt garage? Kanske undersöka att bygga en industrilokal framför ingången och har ett långt garage in i berget från lokalen. Möjligheterna kan vara oändliga. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Rude 181, null, Sundsvalls kommun

Rude 181

Övrigt
Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall

1 495 000 kr

4 100 m² tomt

Varför inte undersöka möjligheten till att bygga ett hus på toppen med en magisk vy och en hiss ner i ett grymt garage? Kanske undersöka att bygga en industrilokal framför ingången och har ett långt garage in i berget från lokalen. Använda vidare som sandsilo? Använda som garage/förvaring? Datarum? Här finns chansen att förvärva en sandsilo som varit i bruk tills nu. Själva tunneln är ca 47x3,6-4m bred med ett tippschakt uppifrån. Möjligheterna kan vara oändliga. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Klissvägen (49A) (Nacksta 6:187), null, Sundsvalls kommun

Klissvägen (49A) (Nacksta 6:187)

Tomt
Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall

495 000 kr

1 026 m² tomt

Välkommen upp till skogen på Klissvägen! Drömmer du om att bygga nytt? Tomten Nacksta 6:187 är belägen på en sidoväg från Klissvägen och är en hörntomt på den vägen och i bakre tomtgräns en fin bäck. Här finns även strövområden och andra friluftsaktiviteter på nära avstånd. Man bor här i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, affär och vårdcentral. Tillträde flexibelt. Varmt välkommen att åka förbi och kika när det passar er!

Nora 455, null, Sundsvalls kommun

Nora 455

Gård/Skog
Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall

1 100 000 kr

62 m²

2 rum

12 ha tomt

Söker ni ett fritidshus eller permanentboende med ett enkelt naturnära leverne? Här kan ni både odla och leva på er egna gård. De senaste 40 åren har gården använts som permanent boende på en enkel nivå. Det finns tillgång till vatten via källa, utedass, ved från den egna skogen, gott om odlingslådor samt växthus för den egna odlingen Huset är av enklare standard med vedspis som uppvärmning, men har ändock genomgått rejäla renoveringar med ny fasad, nytt tak, tillläggsisolerat, fönster, el mm. Består av två sovrum, ett enklare kök samt en hall. Fastigheten består av ca 8ha skog varav en del är avverkningsbar idag, läs skogsburksplanen för mer info. Vill ni hamna i fred är detta huset för er! Välkomna på visning!

Visar alla 11