Skarvnäsvägen 19

Sparreholm, Flen Karta & restider

1 650 000 kr
VillaVilla

Trivsam och rejäl villa med utmärkt fullt maskinellt utrustat kök och med matrum och vardagsrum i fil. I matrummet installerades i år en härlig täljstenskamin och från vardagsrummet nås ett stort uterum. Vidare bjuds här på tre sovrum, rymlig möblerbar övre hall med utgång till balkongen, duschrum (2012), gästtoalett och god förvaring i kattvindar. Källare med tvättstuga, matkällare, verkstad och förråd.

Trädgården är en oas och ligger bakom huset med stora delar helt insynskyddade. Närmast huset är trädgården omgärdad av en syrénhäck och här finns uteplatser för både soliga dagar och grillkvällar. Vidare bjuder denna fantastiska trädgård på ett växthus, fruktträd, bärbuskar, odlingsland, två uthus i bortre delen av trädgården samt en mängd växter som pioner, magnolia, hängask och rhododendron för att nämna några.

Stor parkering på grus med eluttag. Huset är anslutet till öppen fiber och uppvärmning är bergvärme och en luftvärmepump.

Sparreholm ligger vid den vackra sjön Båven med stor båthamn. Närhet till bad med fin sandstrand, vackra omgivningar, promenadstråk vid Skarvnäsviken, mataffär, bensinstation, små restauranger, kiosk och kommunikationer. Till Malmköping är det ca 1 mil och till Flen med all service och järnvägsstation (Stockholm 1 timme) är det ca 1,4 mil.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
120 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
2 384 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
32 969 kr/år
Byggår
1953
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skarvnäsvägen 19 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 650 000 kr
Driftkostnad
32 969 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

4 980
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 16 dagar sedan, den 4 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips