Poppelvägen 12

Strömstad, Strömstad Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
109 m²
Tomtarea
183 m²
Antal besök
1 458
Dagar på Hemnet
6

Välkomna till Poppelvägen och dessa tre objekt som planeras för byggnation och saluförs!

Här finns möjligheten att köpa ert egna boende för privat- eller fritidsbruk. Bostäderna är väl planerade där detaljerna är genomtänka.

Utseendemässigt kommer dessa hus att få ett modernt uttryck, med mörk fasad och glas räcke till husets terrass och balkonger. Även insidan kommer präglas av modern och stilren touch.

Bostadsformen är även kostnadseffektiv då ni disponerar ert boende fritt utan inblandning av en bostadsrättsförening med dess avgifter och inskränkningar i exempelvis uthyrning. Då bostaden är nybyggd besväras inte ägaren av fastighetsavgift de första 15 åren (vanligtvis 8,400 kr/år).

På entréplan möts man invändigt av ett ljust och öppet intryck. I anslutning till hallen finns badrum. Vidare finns ett praktiskt och välplanerat kök i öppen anslutning till allrummet, här finns även utgång till den skyddade baksidan.
Övre plan är även den öppen och ljus. Från allrummet når ni den trevliga terassen. Här finns även ett rymligt badrum, två sovrum var av ena med tillhörande balkong samt Master Bedroom med tillhörande balkong.

Planlösningen på såväl entréplan som övre plan ger utrymme för att göra ett extra sovrum, på vardera planet.

Kommunalt vatten och avlopp samt kostnad för anslutning av el tillkommer till priset. Detta uppskattas till totalt ca 180 000 kr enligt säljaren.

För mer information och dokument, vänligen kontakta:
Frida 0727 33 90 45
Robin 0727 33 90 33
Jesper 0727 33 90 31

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad