Poppelvägen 14

Strömstad, Strömstads kommun Se på karta

4 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
109 m²
Tomtarea
175 m²
Byggår
2022

Välkomna till Poppelvägen och dessa tre objekt som planeras för byggnation och saluförs!

Här finns möjligheten att köpa ert egna boende för privat- eller fritidsbruk. Bostäderna är väl planerade där detaljerna är genomtänka, modern stil med imponerande takhöjd om 2,9 meter.

Utseendemässigt kommer dessa hus att få ett modernt uttryck, med mörk fasad och glasräcke till husets terrass och balkonger. Även insidan kommer präglas av modern och stilren touch.

Bostadsformen är även kostnadseffektiv då ni disponerar ert boende fritt utan inblandning av en bostadsrättsförening med dess avgifter och inskränkningar i exempelvis uthyrning. Då bostaden är nybyggd besväras inte ägaren av fastighetsavgift de första 15 åren (vanligtvis ca 8,400 kr/år).

På entréplan möts man invändigt av ett ljust och öppet intryck. I anslutning till hallen finns badrum. Vidare finns ett praktiskt och välplanerat kök i öppen anslutning till allrummet, här finns även utgång till den skyddade baksidan.
Övre plan är även den öppen och ljus. Från allrummet når ni den trevliga terrassen. Här finns även ett rymligt badrum, två sovrum var av det ena med tillhörande balkong samt Master Bedroom med tillhörande balkong.

Planlösningen på såväl entréplan som övre plan ger utrymme för att göra ett extra sovrum, på vardera planet.

Kommunalt vatten och avlopp samt kostnad för anslutning av el tillkommer till priset. Detta uppskattas till totalt ca 180 000 kr enligt säljaren.

På kort gångavstånd nås både grundskolan Bojarskolan f-6 samt Mällby Förskola. Från Poppelvägen går det smidigt att med en rask promenad, bil- eller cykeltur nå centrum. Strömstad Golfbana ligger ett stenkast ifrån området och in till centrala Strömstad kommer man med bil på ca 5min. Strömstad erbjuder dig ett stort utbud av restauranger, shopping samt vacker skärgård med härliga salta bad, eller varför inte ta båten ut till Kosteröarna.

För mer information och dokument, vänligen kontakta:
Frida 0727 33 90 45
Robin 0727 33 90 33
Jesper 0727 33 90 31

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Kontakta mäklaren

Jesper Ohlsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
Mäklare Jesper  Ohlsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad