Furuvägen 85

Strövelstorp, Ängelholms kommun Se på karta

8 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
250 m²
Tomtarea
5 969 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
76 644 kr/år

Här kör ni förbi vidsträckta åkrar längst grusvägar mot denna vackra villa med gott om utrymme. Här får den stora familjen plats och huset erbjuder dessutom möjlighet till uthyrning genom en gästlägenhet om så önskas. Här bor ni avskilt och med allt som ni kan tänkas behöva inom fastighetens 5969 kvm stora tomt. Utöver en stor swimmingpool, jacuzzi, stort dubbelgarage med tvättmöjligheter, kontor i avskild byggnad, gästlägenhet, flera utrymmen för förråd, erbjuds dessutom en stor damm full av kräftor! Perfekt inför kräftskivorna! Detta är ett hem som erbjuder allt.

Här parkerar ni smidigt på den grusbelagda uppfarten. Huset vilket ligger beläget på ett plan om totalt 250 kvm. Åt höger finns det stora dubbelgaraget placerat, här erbjuds, utöver parkering för era bilar, även en gästlägenhet med badrum, gott om utrymmen för förvaring med också en inredd ovanvåning, vilken med fördel kan nyttjas som kontor om så önskas. Bakom garagebyggnaden nås ytterligare ett mindre garage men också stängda utrymmen för förvaring av både stort och smått.

Vi kliver in i huset. Hallen är rymlig och möblerbar och erbjuder gott om plats för förvaring genom stängda garderober. På golvet vilar tålig klinker och väggarna är ljust målade. Åt vänster nås bostadens privata avdelning. Här nås bostadens tre rymliga sovrum, samtliga sovrum är stora nog att rymma dubbelsäng med tillhörande möblemang om så önskas. Från ett av sovrummen blickar ni ut över den vackra trädgården med både pool, stora stenbelagda ytor, härlig grönska och den porlande dammen. Idag har man låtit inreda ett av sovrummen som en walk in closet. De tre sovrummen förbinds genom genom ett allrum vilken ligger centralt placerat mellan rummen.

Vidare nås ett stort och rymligt helkaklat badrum. Badrummet är beklätt med grå kakel och klinker, vilket smakfullt matchas samman med vit inredning. Badrummet består av dusch, vask med skåp för förvaring, wc samt jacuzzi.

Vidare nås ett mindre helkaklat badrum med dusch samt en klädkammare.

Vi kliver in i finrummet. Detta är den del i huset tillsammans med utemiljön, den plats sommartid, där ni umgås med vänner och familj. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuds det in till långa och trevliga samtal. Den omgivande grönskan är ständigt närvarande även inne i huset. På golvet vilar ett trägolv och väggarna är klädda med en ljus tapet. Utöver två stora sällskapsgrupper med både soffgrupp och fåtöljer, ett rymligt matsalsbord för flera gäster finns här också en fungerande kamin vilken skänker värme under de kallare årstiderna.

Från vardagsrummet nås köket. Köket är även detta, precis som övriga delar av huset, stort och rymligt och erbjuder gott om plats för förvaring. Centralt i köket står en stor köksö placerat. Luckorna är i trä och matchas smakfullt samman med den mörka stenskivan och den mörka klinkern. På golvet vilar samma klinker som återfinns i hall. I köket finns dessutom gott om utrymme för matsalsbord.

Från vardagsrummet nås det stora, inglasade och vinterbonade uterummet om 30 kvm. Detta utrymme kan ni nyttja och njuta av året om.

Vi blickar ut över den stora stenlagda uteplatsen med plats för flera olika sittgrupper. Tankarna tar oss genast till lyxig resort med både stor swimmingpool och jacuzzi. Nedanför uteplatsen sträcker sig en välklippt gräsmatta ut sig framför oss. Flera sprinklers ser alltid till att gräsmattan inte torkar under de varma sommardagarna, med vatten från den egna brunnen. B

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Linette Nerheim

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Linette Nerheim, Bjurfors Helsingborg City
0701646736