Ekbacken 33

Surahammar, Surahammars kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
727 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
49 611 kr/år

Varmt välkommen till Ekbacken 33 och denna trivsamma souterrängvilla med stora ytor. Här finns plats för hela familjen genom bland annat tre sovrum, två badrum, vardagsrum och gillestuga. Huset är väl omhändertaget med bland annat bytt tak, bytta fönster och härligt kök. Bergvärme och solceller håller driftkostnaden nere.
Huset fördelar sina totalt 162 m² i ett plan med källare i souterräng där vi på entréplan möts av en ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor, ett rymligt kök med plats för matgrupp samt ett rejält vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matgrupp. Vidare på entréplan finner vi också två sovrum samt ett badrum med badkar.
Går vi en trappa ner når vi den stora gillestugan, ett helkaklat badrum med dusch och golvvärme samt ytterligare ett sovrum. Vidare finner vi förråd med gott om plats för förvaring. Slutligen finner vi en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bergvärmepump samt ett öppet allrum mittemot tvättstugan som med fördel går att bygga om till ytterligare ett sovrum ifall behovet skulle uppstå. Från gillestugan nås dessutom altanen och den härliga poolen. Poolen mäter ca 300*600*140 cm och har ny värme- och vattenpump.
Tomten, som är precis lagom stor med sina 727 m² är lättskött och innefattar ett garage med förrådsdel.
Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument").

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Surahammar

Kontakta mäklaren

Sebastian Benits

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Surahammar
Mäklare Sebastian Benits, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Surahammar
070-655 24 40