Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Surahammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Surahammar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ekbacken 33, Surahammar, Surahammars kommun

Ekbacken 33

Villa
Surahammar, Surahammars kommun

2 495 000 kr

145 m²

5 rum

727 m² tomt

Varmt välkommen till Ekbacken 33 och denna trivsamma souterrängvilla med stora ytor. Här finns plats för hela familjen genom bland annat tre sovrum, två badrum, vardagsrum och gillestuga. Huset är väl omhändertaget med bland annat bytt tak, bytta fönster och härligt kök. Bergvärme och solceller håller driftkostnaden nere. Huset fördelar sina totalt 162 m² i ett plan med källare i souterräng där vi på entréplan möts av en ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor, ett rymligt kök med plats för matgrupp samt ett rejält vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matgrupp. Vidare på entréplan finner vi också två sovrum samt ett badrum med badkar. Går vi en trappa ner når vi den stora gillestugan, ett helkaklat badrum med dusch och golvvärme samt ytterligare ett sovrum. Vidare finner vi förråd med gott om plats för förvaring. Slutligen finner vi en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bergvärmepump samt ett öppet allrum mittemot tvättstugan som med fördel går att bygga om till ytterligare ett sovrum ifall behovet skulle uppstå. Från gillestugan nås dessutom altanen och den härliga poolen. Poolen mäter ca 300*600*140 cm och har ny värme- och vattenpump. Tomten, som är precis lagom stor med sina 727 m² är lättskött och innefattar ett garage med förrådsdel. Varmt välkommen med din visningsanmälan! Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument").

Villavägen 2, Surahammar, Surahammars kommun

Villavägen 2

Villa
Surahammar, Surahammars kommun

3 975 000 kr

189 m²

6 rum

1 685 m² tomt

Varmt välkommen till Villavägen 2 och denna charmiga och väl renoverade 30-talsvilla i barnvänligt och populärt område! Här finns sannerligen plats för den stora familjen med härliga sociala ytor, fyra sovrum på övre plan samt möjlighet till ytterligare sovrum i källaren. Nyinstallerad bergvärme, bytta fönster och bytt tak håller driftkostnaden nere till endast 14 000 kWh/år trots storleken på huset. Stor och härlig terrass med både en öppen och en inglasad del. Huset fördelar sina totalt 281 kvadratmeter i två plan med källare där vi på entréplan möts av en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor genom en platsbyggda garderob. Från hallen kommer vi sedan vidare in i det stora köket i vinkel med gott om arbetsytor och förvaring, dessutom med en flyttbar köksö. Här finns även plats för matgrupp. Går vi vidare från köket når vi det tidigare serveringsköket, som fungerar utmärkt som skafferi och erbjuder ytterligare förvaring, innan vi når den stora matsalen med gott om plats för en större matgrupp. Från matsalen når vi den nybyggda och inglasade altanen och vidare till både terrass och tomt. Vidare från matsalen kommer vi till det härliga vardagsrummet där vi precis som i matsalen finner ett vackert parkettgolv. I vardagsrummet finns också en fungerade eldstad för både mysfaktor och värme och dessutom nås husets andra inglasade altan. Slutligen på entréplan finner vi en nyrenoverad gästtoalett innan vi är tillbaka i hallen. Går vi sedan upp för den svängda trätrappan når vi den möblerbara övre hallen och därifrån vidare till husets fyra sovrum samt en praktisk klädkammare. På övre plan finner vi även en nyrenoverad gästtoalett och ett helkaklat badrum med dubbla handfat och badkar. Slutligen når vi källarplanet där vi finner en nedre hall som övergår i ett allrum som med fördel kan nyttjas som gästrum. Här finns även en äldre vedspis som för närvarande inte är i bruk. Från allrummet når vi ytterligare ett rum som med fördel kan nyttjas som tonårsrum eller gästrum. Vidare i källaren finner vi en tvättstuga med både dusch och bastu, ett pannrum med bergvärmepump samt gott om förvaringsmöjligheter genom förråd och matkällare. Den stora tomten, som mäter hela 1 685 kvadratmeter, är härlig grönskande med flertalet fruktträd, bärbuskar, odlingslådor och växthus. Utmärkt läge i området med hörntomt på lugn återvändsgata och promenadavstånd till centrum, tågstation och skolor. Detta är något som bör upplevas på plats så varmt välkommen med din visningsanmälan!

Borevägen 23A, Surahammar, Surahammars kommun

Borevägen 23A

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun

425 000 kr

57 m²

2 rum

3 395 kr/mån

7 456 kr/m²

Varmt välkommen till Borevägen 23A och denna hemtrevliga och välrenoverade tvårummare placerad högst upp i huset. Ljus och genomgående planlösning med ett kök med arbetsytor och plats för. Renoverat badrum från 2019 med tvättmaskin. Stabil förening med bra avgift. Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
Björngatan 4, Surahammar, Surahammars kommun
 • Idag kl 16:45

Björngatan 4

Villa
Surahammar, Surahammars kommun

995 000 kr

76 m²

3 rum

1 056 m² tomt

Välkommen till Björngatan 4 och detta charmiga hus i 1,5 - plan med källare och en rejäl tomt, NU PRISSÄNKT! Huset fördelar sina totalt 126 m² i 1,5 plan med källare där vi på entréplan finner välkomnande hall, ett fräscht kök som är renoverat 2018, ett separat matrum och ett vardagsrum. På entréplan finner vi även ett badrum med duschkabin där vi från badrummet når källaren. En trappa upp finner vi en möblerbar övre hall med utgång till balkong, en stor kattvind samt ett sovrum. Slutligen finner vi källaren där vi hittar en tvättstuga med en tvättmaskin från -21, ett pannrum med fjärrvärmeväxlare och ny el-central, ett förråd, ett äldre garaget som nu fungerar som förråd samt ett äldre badrum som ej längre är i bruk. Rejäl tomt om 1 056 m² som bland annat innefattar flera fruktträd och buskar. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument"). *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

 • Plus
Björnmyren 1, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Björnmyren 1

Villa
Hallstahammar, Hallstahammars kommun

2 900 000 kr

96 m²

3 rum

5 136 m² tomt

Varmt välkommen till Björnmyren 1 och denna härliga fastighet med grönskande och rofyllda omgivningar i utmärkt läge där det är ca 10 minuter från både E-18 och Hallstahammars centrum. Bekvämt boende med allt på ett plan där vi i bostadshuset välkomnas och en stor och luftig hall som leder oss vidare in i det praktiska köket och slutligen bort till tvättstugan och pannrummet. Vidare in i huset finner vi ett helkaklat badrum med golvvärme, två sovrum och en klädkammare. Slutligen finner vi en vedeldad bastu med dusch och wc samt ett härligt vardagsrum med generösa ljusinsläpp, kamin och plats för både stor matgrupp och soffgrupp. Stor och takad altan där ena delen av altanen är inglasad. Bergvärme och kamin håller driftkostnaden nere. Härlig tomt om dryga 5 000 kvadratmeter som bland annat innefattar ett fristående gästhus med allrum, sovloft, trinettkök, kamin och en stor altan. På tomten finns också gott om garageutrymmen med plats för flertalet bilar och en lackverkstad. Dessutom finns en stor carport och ett litet hundhus med hundgård. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren). Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument").

Svärdsliljegatan 11D, Gideonsberg, Västerås kommun

Svärdsliljegatan 11D

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun

895 000 kr

75,5 m²

3 rum

5 147 kr/mån

11 854 kr/m²

Varmt välkommen till Svärdsliljegatan 11D och denna trerummare med trivsam och genomgående planlösning på populära Svärdsliljegatan. Fransk balkong i köket med utsikt mot grönområde och från balkongen kan man blicka ut mot föreningens grönskande innergård. Busshållsplats, matvarubutik och skolor inom promenadavstånd. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och renovera efter eget tycke och smak. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
Thulevägen 14, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Thulevägen 14

Villa
Hallstahammar, Hallstahammars kommun

2 150 000 kr

117 m²

6 rum

650 m² tomt

Varmt välkommen till Thulevägen 14 och denna trivsamma villa i 1,5-plan med källare i lugnt och barnvänligt område med både förskola och skola inom promenadavstånd. Genomgånget hus med många renoveringar utförda så som kök, badrum, relax, fönster och dörrar samt installerad kamin. Huset fördelar sina totala 189 kvm i 1,5-plan med källare där vi på entréplan finner en välkomnande hall, ett fräscht renoverat kök från Ballingslöv där vi från köket når både matrum och vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Vidare på entréplan finner vi ett renoverat badrum med dusch. Går vi sedan en trappa upp möts vi av en delvis möblerbar övre hall med balkong. Här finner vi också en toalett samt plats för hela familjen genom fyra sovrum. Slutligen når vi källaren där vi finner en praktisk tvättstuga, gott om utrymmen genom både förråd och matkällare. Slutligen finner vi en helkaklad relaxavdelning med dusch, badkar och bastu. Tomten är grönskande, lättskött och precis lagom stor med sina 650 kvm och innefattar bland annat bärbuskar, fruktträd och ett fristående garage med plats för bil. Bekvämt boende med fjärrvärme och fiber. Varmt välkommen med din visningsanmälan* Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren)!

Olvsta 19, null, Hallstahammars kommun
Olvsta 19, null, Hallstahammars kommun, bild 2
Olvsta 19, null, Hallstahammars kommun, bild 3

Olvsta 19

Villa
Hallstahammars kommun

1 975 000 kr

120 m²

5 rum

667 m² tomt

Varmt välkommen till Olvsta 19 och denna trivsamma villa i lantligt läge med äkta Bullerby-känsla. Här bor du i rofyllda miljöer där både bergvärme och två Tulikivi-kaminer håller driftkostnaden riktigt låg. Bekvämt boende med allt på ett plan med en yteffektiv planlösning där huset fördelar sina 120 kvm genom fem rum och kök vilket skapar plats för hela familjen. Genom entrén på gaveln möts vi av en välkomnande hall med klinkerbelagt golv och avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Länger in finner vi husets totalt fyra sovrum där två av sovrummen har gott om förvaringsmöjligheter genom skjutgarderober, ett av sovrummen kan med fördel nyttjas som kontor och det sista sovrummet har en äkta Tulikivi-kamin. Vidare finner vi en gäst-wc, ett helkaklat badrum med duschkabin, en groventré som också fungerar som tvättstuga samt ett praktiskt kök i vinkel med tacksamma arbetsytor och plats för matgrupp intill fönsterparti. Slutligen finner vi vardagsrummet med en stor Tulikivi-kamin för både värme och mysfaktor. Effektiv spridning av värmen från kaminen genom fläktar mellan rummen. Stor och härlig altan med grönskande utsikt, friköpt tomt om 667 kvm och plats för bil i gemensam carport. Praktiskt förråd intill groventrén där bergvärmepumpen är placerad. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument"). *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

 • Premium
Elingbovägen 139, null, Surahammars kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Elingbovägen 139

Villa
Surahammars kommun

1 495 000 kr

89 m²

3 rum

1 075 m² tomt

Varmt välkommen till Eligbovägen 139 och denna trivsamma villa i lantligt läge. Här bor du i rofylld och naturskön miljö med skogen som närmaste granne. Nyinstallerad bergvärme, luftvärmepump tillsammans med ett bundet elavtal om 66,50 öre som går att överta håller driftkostnaden riktigt låg. Fristående garage om ca 50 kvm med luftvärmepump. Trivsam trädgårdstomt om 1 075 kvm med odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Uthus med gott om förvaringsutrymmen där bara fantasin sätter gränsen till vad som kan göras. Bostadshuset, som mäter totalt 142 kvm, fördelar sig i 1,5 plan med källare där vi på entréplan möts av en ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor och lite längre in från hallen finner vi en toalett. Vidare in i huset hittar vi ett ljus och klassiskt kök i vinkel med tacksamma arbetsytor och gott om förvaring samt plats för matgrupp intill fönsterparti. Slutligen på entréplan kommer vi till det mysiga vardagsrummet med fönster åt tre väderstreck, här finner vi även en luftvärmepump. Från vardagsrummet nås vi dessutom den nybyggda inglasade altanen och vidare ut till tomten. Går vi sedan en trappa upp kommer vi till ett allrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett mysigt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Slutligen, i källaren, så finner vi ett pannrum med den nyinsatta bergvärmepumpen, en frys samt vattenfilter. Längre in finner vi den stora tvättstugan med tvättmaskin, arbetsbänk och diskho samt en dusch och bastu. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument"). *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

 • Plus
Borgåsvägen 10, null, Surahammars kommun

Borgåsvägen 10

Villa
Surahammars kommun

3 200 000 kr

93 m²

6 rum

1 079 m² tomt

Varmt välkommen till Borågsvägen 10 och denna sommardröm: Ett hemtrevligt hus i ett plan med källare i sutteräng med en svårslagen utsikt och Östersjön som granne. Här kan du spendera sommaren i rofyllda omgivningar med en stor terrass, egen brygga och en trivsam och friköpt trädgårdstomt om dryga tusen kvadratmeter. Isolerat dubbelgarage med eldrivna garageportar. Bastuhus med vedeldat aggregat. Luft-vattenvärmepump håller driftkostnaden nere. Båten, tillsammans med de flesta inventarier följer med köpet vilket gör att det bara är åka hit och börja njuta från den första dagen och ta en tur på sjön. Huset ligger avskilt men nås ändå med bil efter bara ca 20 minuter från Västerås och ca 1,5 timme ifrån Stockholm vilket gör det till ett utmärkt sommarboende med lagom avstånd till kommunikationer. Till Surahammars centrum är det endast ca 5 minuter med bil. Huset fördelar sina totalt 135 kvm i två plan där vi på entréplan möts vi av en praktisk och välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter för både ytterkläder och skor, ett fräscht renoverat kök, ett helkaklat badrum, ett vardagsrum med en fungerande kamin samt ett sovrum. Från vardagsrummet nås dessutom den härliga terrassen men en svårslagen utsikt över Östersjön och vidare ner till den stora tomten. En trappa ner finner vi ett allrum med en fungerande kamin, ytterligare tre sovrum, ett helkaklat badrum med bastu, en tvättstuga och slutligen en groventré. Huset är så pass stort så det går att utnyttja som både permanentboende och fritidsboende, är i gott skick och står dessutom redo för ett snabbt tillträde om så skulle önskas. Så ta chansen till denna sommardröm och anmäl dig till visningen !

Källbergsvägen 28, Surahammar, Surahammars kommun
 • Budgivning pågår

Källbergsvägen 28

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun

710 000 kr

98 m²

4 rum

6 562 kr/mån

7 245 kr/m²

Varmt välkommen till Källbergsvägen 28 och detta trivsamma bostadsrättsradhus i två plan med både altan och tomt. Lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, skola och centrum. Lägenheten fördelar sina 98 kvadratmeter i två plan där vi på entréplan möts av en ljus och välkomnade hall, en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt ett praktiskt u-kök med arbetsytor och plats för matgrupp intill fönsterparti. Vidare på entréplan finner vi ett badrum med dusch och ett vardagsrum med generösa ljusinsläpp där vi från vardagsrummet når den takade altanen och vidare ut till tomten. Går vi sedan en trappa upp finner vi två barnsovrum placerade till vänster om trappen, ett större föräldrasovrum med förvaring genom en klädkammare samt ett badrum med badkar. Till lägenheten finns parkeringsplats, garageplats, ett förrådshus intill entrén samt viss förvaring på vinden. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, TV och bredband. Tillträde möjligt från mitten av augusti. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Uteplats
Skomakarvägen 2, Ramnäs, Surahammars kommun

Skomakarvägen 2

Villa
Ramnäs, Surahammars kommun

1 595 000 kr

73 m²

3 rum

1 382 m² tomt

Varmt välkommen till Skomakarvägen 2 och denna trivsamma tegelvilla i ett plan med källare. Nya 3-glasfönster, nytt tak och luft-vattenvärmepump håller driftkostnaden nere, dessutom med ett bundet elavtal om ca 69 öre/kWh som går att överta av köparen och som sträcker sig till 2024-10-31 gör detta till ett riktigt billigt boende med en driftkostnad om ca 3 000 kr/mån. Huset fördelar sina totala 143 kvm i ett plan med källare där vi på entréplan finner en ljus och välkomnande hall, två sovrum och ett helkaklat badrum. Vidare finner vi ett ljust och trivsamt kök med plats för matgrupp och ett härligt vardagsrum med en fungerande kamin för både mysfaktor och värme. En trappa ner i källaren finner vi en tvättstuga, förrådsutrymmen samt ett garage. Tomten är stor och mäter hela 1 382 kvm, så här finns gott om plats för både pool och studsmatta. Lugnt villaområde med närhet till riksväg 66. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Välkommen med din visningsanmälan!* * Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren). Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument").

Källbergsvägen 19C, Surahammar, Surahammars kommun

Källbergsvägen 19C

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun

1 995 000 kr

111 m²

5 rum

6 300 kr/mån

17 973 kr/m²

Varmt välkommen till Källbergsvägen 19C och detta nybyggda (2019) och oerhört trivsamma bostadsrättsradhus i lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till det mesta. Här bor ni bekvämt i ett nyproducerat radhus från 2019 med vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Modern och öppen planlösning på entréplan med stora och sociala ytor med gott om ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Via vardagsrummet nås också den härliga och inglasade altanen och vidare ut till tomten. Rejält badrum på entréplan med både dusch och tvätthörna med avlastning och på övre plan finns ytterligare ett badrum med dusch. Övre plan med fyra sovrum skapar plats för hela familjen. Bör upplevas på plats så varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Uteplats
Björngatan 5, Surahammar, Surahammars kommun

Björngatan 5

Villa
Surahammar, Surahammars kommun

2 775 000 kr

103 m²

4 rum

1 052 m² tomt

Varmt välkommen till Björngatan 5 och denna fräsch och hemtrevliga villa. Många stora renoveringar utförda så som nytt tak, bytta fönster och ny fasad. Stor och fräscht kök i öppen planlösning mot det härliga och luftiga vardagsrummet. Huset fördelar sina totalt 172 kvadratmeter i 1,5 - plan med källare där vi på entréplan möts av en inbyggd farstukvist som leder oss vidare till den inre hallen. Därifrån når vi ett stort och ombyggt kök med gott om utrymmen, ett ljust vardagsrum med plats för båda stor soffgrupp och stor matgrupp. Slutligen finner vi en gästtoalett på entréplan innan vi går en trappa upp där vi möts av den övre hallen som leder oss vidare till den ombyggda balkongen. På övre plan finns även tre sovrum och ett badrum med takdusch. Till sist finner vi den praktiska källaren med gott om förvaring och förrådsutrymmen, en tvättstuga, en dusch och bastu samt ett hobbyrum. Rejäl tomt om 1 052 m² med äppelträd och vinbärsbuskar samt ett växthus. Stor grusad uppfart med plats för flera bilar. Fristående garage med plats för en bil samt ett förråd bakom garaget. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument"). *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

Åsvägen 2B, Virsbo, Surahammars kommun
 • Budgivning pågår

Åsvägen 2B

Lägenhet
Virsbo, Surahammars kommun

325 000 kr

72 m²

3 rum

3 801 kr/mån

4 514 kr/m²

Varmt välkommen till Åsvägen 2B och detta lugna område med närhet till badplats, grönområden samt mataffär. Denna trivsamma trerummare är bekvämt placerad på första våningen och har en genomgående planlösning med generösa ljusinsläpp. Stabil förening med bra avgift. ROT-renovering är på gång inom kort. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
Hammarleden 182, Surahammar, Surahammars kommun

Hammarleden 182

Villa
Surahammar, Surahammars kommun

1 995 000 kr

64 m²

4 rum

899 m² tomt

Varmt välkommen till Hammarleden 182 och denna helrenoverade villa i 1,5-plan med inredd källare. Utmärkt läge med sjöutsikt från båda sidor av huset samt grönskande fält. Dessutom med en lättskött trädgårdstomt om 899 kvm. Huset har genomgått en totalrenovering de senaste åren så som ny dränering, nytt tak, nya fönster, ny el och ny el-central. Samtliga ytskikt är renoverade inklusive kök, badrum och gästtoalett. Från den stora och trevliga altanden på huset södra sida når vi den första entrén där vi finner en nyinstallerad luftvärmepump, därifrån når vi det ljusa vardagsrummet och vidare in till det första sovrummet. Vidare på entréplan finner vi det nybyggda vinkelköket i från IKEA och strax utanför köket finner vi matplatsen där det även finns ytterligare en entré. Slutligen på entréplan finner vi gästtoaletten. Går vi sedan en trappa upp kommer vi till den övre hallen som leder oss vidare till ytterligare två sovrum och ett badrum med bakar. Från den övre hallen når vi även balkongen i soligt västerläge med en härlig utsikt över Västersjön. Avslutningsvis når vi den inredda källaren där vi finner en nedre hall, ett helkaklat badrum med både dusch och tvättpelare samt ett stort allrum med luftvärmepump samt egen in- och utgång, perfekt som kontor eller tonårsrum. Slutligen finner vi pannrummet och ett förrådsrum. Huset är i mycket gott skick och bör upplevas på plats, tillträdet är dessutom flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Östergatan 58A, Surahammar, Surahammars kommun

Östergatan 58A

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun

495 000 kr

60 m²

2 rum

3 942 kr/mån

8 250 kr/m²

Varmt välkommen till Östergatan 58A och denna trivsamma tvårummare bekvämt placerad på andra våningen. Stora fönsterpartier och gavelläge ger generösa ljusinsläpp och skapar en härlig känsla av rymd. Genomgående planlösning med fönster åt tre väderstreck. ljust kök med plats för matbord och ett kaklat badrum. Härlig balkong med markis. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
Åshammarvägen 58D, Ramnäs, Surahammars kommun

Åshammarvägen 58D

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun

185 000 kr

42,3 m²

1 rum

2 529 kr/mån

4 374 kr/m²

Välkommen till Åshammarvägen 58D och denna rymliga etta. Kök med arbetsytor och plats för matgrupp, helkaklat badrum samt separat allrum med plats för både soffa och säng, dessutom med en trivsam balkong. Låg månadsavgift om endast 2 529 kr/mån ger ett prisvärt boende. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Förråd och tvättstuga i källaren. Parkeringsplats med el-stolpe finns tillgängligt. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
Basunvägen 10, Surahammar, Surahammars kommun

Basunvägen 10

Villa
Surahammar, Surahammars kommun

2 695 000 kr

157 m²

5 rum

618 m² tomt

Varmt välkommen till Basunvägen 10 och denna familjevänliga villa fördelad över 157 kvm. Här välkomnas du in på entréplan av en luftig hall med goda avhägningsmöjligheter, följt av en öppen planlösning mellan vardagsrum och det fräscha köket med tacksamma arbetsytor, köksö samt plats för den stora matgruppen. Vidare når vi ett sovrum, badrum, klädkammare samt det ombyggda garaget som numera omfattar en relaxavdelning med bar, bastu och dusch. På det övre planet finns ett allrum, badrum samt två rymliga sovrum. En lättskött tomt med trevliga gräsytor, ett stort inglasat uterum och altaner i olika väderstreck. Välkommen med din visningsanmälan! * Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren). Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument").

Visar alla 19