Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Surahammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Surahammar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solistvägen 7, Surahammar, Surahammars kommun

Solistvägen 7

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
2 495 000 kr
118 + 42 m²
7 rum
656 m² tomt

Varmt välkommen till Solistvägen 7 och denna hemtrevliga och väl renoverade villa i i lugnt och barnvänligt område. Vi möts av en ljus och luftig hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor där vi även i hallen finner en luft-luftvärmepump. Från hallen når vi sedan det trivsamma köket med arbetsytor, gott om förvaring och dessutom plats för en matgrupp. Därifrån kommer vi vidare in i vardagsrummet med en härlig och fungerande kamin och från vardagsrummet når vi dessutom den stora och inglasade altanen. Vidare finner vi det första badrummet, som renoverades 2019, en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt luft-vattenvärmepumpen. Slutligen finner vi det andra och helkaklade badrummet innan vi kommer till husets hela sex sovrum. Här finns med andra ord gott om plats för hela familjen. Huset är väl omhändertaget med bland annat ett nytt yttertak och garagetak, nya 3-glasfönster, solceller med 29 paneler samt ett nytt vattenburet värmesystem med luft-vattenvärmepump. Fiber är indraget och laddare för elbil finns. Här är det bara att flytta in och trivas. Tomten, som mäter 656 kvadratmeter, är grönskande, lättskött och precis lagom stor. Varmt välkommen med din visningsanmälan.* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (besiktningsprotokoll kommer den 21 maj under dokument & länkar) *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

Hammarvägen 21, Ramnäs, Surahammars kommun

Hammarvägen 21

Villa
Ramnäs, Surahammars kommun
1 495 000 kr
83 + 83 m²
3 rum
1 903 m² tomt

Varmt välkommen till Hammarvägen 21 och denna trivsamma villa i ett plan med inredd källare. Naturskönt boende med utmärkt läge i lugnt område. Vi möts av en rymlig och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Från hallen når vi sedan det stora och ljusa vardagsrummet med en fungerade vedspis för både värme och mysfaktor för att sedan gå vidare in i det rymliga köket med goda arbetsytor, gott om förvaring samt plats för matgrupp. Vidare på entréplan finner vi ett badrum med dusch samt två sovrum där vi från ena sovrummet når det hemtrevliga och inglasade altanen, vidare ut till terassen med tillhörande spabad innan vi slutligen når tomten. Går vi sedan en trappa ner når vi källaren där vi finner en rymlig matkällare, en tvättstuga med tvättmaskin och bergvärmepump (cirkulationspump bytt -23) samt ett torkrum med en fläktkonvektor. Vidare i källaren finner vi en relaxavdelning med både dusch och bastu (nytt aggregat -20) , ett gästrum, två förråd och slutligen garaget. Tomten är riktigt stor och grönskande och mäter hela 1903 kvadratmeter men blir ändå lättskött då robotgräsklipparen följer med köpet. Varmt välkommen med din visningsanmälan.* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (besiktningsprotokoll kommer den 21 maj under dokument & länkar) *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

Billsbovägen 15, Surahammar, Surahammars kommun

Billsbovägen 15

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
2 775 000 kr
103 + 129 m²
4 rum
1 280 m² tomt

Varmt välkommen till Billsbovägen 15 och denna rejäla villa på lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, ridhus, badhus och golfbana. Här finns gott om plats för den stora familjen som söker lite extra utrymme då hela källaren är inredd. Huset fördelar sina totalt 232 kvm i ett plan med inredd källare. På entréplan möts vi av en rymlig hall med avhägningsmöjligheter för ytterkläder och skor innan vi når det ljusa och hemtrevliga köket arbetsytor, förvaringsutrymmen samt plats för matgrupp. Vidare finner vi ett stor och ljust vardagsrum med generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet når vi dessutom den trevliga altanen och vidare ut till tomten. I husets nordöstra gavel når vi slutligen sovrumsavdelningen där vi finner tre sovrum, en rymlig klädkammare samt ett badrum med dusch. Går vi sedan ner en trappa till källarplanet möts vi först av en mysig gillestuga med fungerade kamin för både värme och mysfaktor. Från gillestugan når vi sedan den renoverade tvättstugan med arbetsytor, tvättmaskin och bergvärmepump och härifrån tar vi oss vidare till den nyuppförda och helkaklade relaxavdelningen med en rymlig dusch och bastu. Mellan relaxavdelningen och tvättstugan finner vi dessutom en praktisk matkällare. Vidare i källaren finner vi en renoverad gästtoalett, ett rymligt allrum som med fördel kan användas som föräldrasovrum samt ett stort allrum som kan användas som lekrum. Allrummet leder oss slutligen upp till garaget. Tomten är stor men lättskött och mäter hela 1 280 kvadratmeter och erbjuder gott om plats för lek och spring. Tomten innefattar också bland annat en härlig altan samt en redskapsbod med gott om utrymmen för trädgårdsartiklar. Här är det bara att flytta in och börja trivas från dag. Många stora renoveringar är redan utförda så som byte av yttertak, installation av nya fönster samt installation av bergvärme som dessutom håller driftkostnaden nere. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument"). *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

Åshammarvägen 58D, Ramnäs, Surahammars kommun

Åshammarvägen 58D

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
149 000 kr
42,3 m²
1 rum
vån 1/3
2 656 kr/mån
3 522 kr/m²

Välkommen till Åshammarvägen 58D och denna rymliga etta. Kök med arbetsytor och plats för matgrupp, helkaklat badrum samt separat allrum med plats för både soffa och säng, dessutom med en trivsam balkong. Låg månadsavgift om endast 2 529 kr/mån ger ett prisvärt boende. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Förråd och tvättstuga i källaren. Parkeringsplats med el-stolpe finns tillgängligt. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Elin Hammars väg 9, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Elin Hammars väg 9

Villa
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
2 995 000 kr
126 m²
5 rum
790 m² tomt

Varmt välkommen till Elin Hammars Väg 9 och denna moderna och hemtrevliga villa med byggår 2018, placerad högst upp på en lugn och barnvänlig återvändsgata. Här finns allt som en familj kan önska sig med tre sovrum, två badrum, allrum, vardagsrum och ett rymligt kök med stora arbetsytor och gott om förvaring. Dessutom finns förskola inom cykelavstånd och den nyrenoverade Näslundsskolan finns inom promenadavstånd och öppnar till läsåret 2024/2025. Vi möts av en rymlig och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för både ytterkläder och skor där vi från hallen når det rymliga och ljusa vardagsrummet med öppen planlösning till det stora köket. Från vardagsrummet når vi den härliga altanen och i köket finns det tacksamma arbetsytor, gott om förvaring och plats för stor matgrupp. I denna del finner vi också husets största sovrum där vi från sovrummet når både en egen klädkammare och ett eget helkaklat badrum med dusch. Intill köket finner vi tvättstugan som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, dessutom med en praktisk groventré med klinkerbelagt golv. Går vi vidare till husets andra del så finner vi både det andra och tredje sovrummet, ett härligt allrum som fungerar utmärkt som både TV-rum för barnen eller ett hemmakontor. Här finns också det andra och helkaklade badrummet med badkar. Tomten, som mäter 790 kvm, är lättskött, precis lagom stor och dessutom "ätbar" med flertalet fruktträd och bärbuskar. Här finns en stor och härlig altan i soligt söderläge men möjlighet till skugga finns genom en stor och elektrisk markis samt elektriska markiser över fönstren på södersidan. Rymlig uppfart med plats för flera bilar. Söker du efter ett bekvämt boende med allt på ett plan, utan renoveringsbehov och dessutom med vattenburen golvvärme, så har du hittat rätt! Varmt välkommen med din visningsanmälan! * Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument"). *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

Svarvargatan 4C, Surahammar, Surahammars kommun

Svarvargatan 4C

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 200 kr/mån
9 167 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvårummare belägen på andra våningen. Inbjudande ljus hall med goda avhägnings- och förvaringsmöjligheter, ett ljust kök med tacksamma avlastningsytor med möjlighet till matbord intill fönster, ett luftigt vardagsrum med utgång till bostadens balkong i västerläge följt av det rymliga sovrummet och det fräscha badrummet. Stabil förening där bl.a. TV, bredband och el ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör också ett vindsförråd och ett källarförråd. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Magsjöstigen 3, Surahammar, Surahammars kommun

Magsjöstigen 3

Fritidshus
Surahammar, Surahammars kommun
895 000 kr
16 m²
1 rum
989 m² tomt

Varmt välkommen till Magsjöstigen 3 och detta idylliska fritidshus i sjönära läge. Här kan ni spendera sommaren i ett trivsamt och rofyllt läge med härliga vyer, dessutom med promenadavstånd till populära Campingbadet runt hörnet. Båtplats erbjuds till en kostnad av 400 kr/ år. Här erbjuds restaurang, aktiviteter såsom kanotuthyrning, hopptorn och beachvolleyplan. Huset nås knappa 5 minuter från Surahammar centrum, ca 20 minuter ifrån både E18 och Västerås och ca 1,5 timmes bilfärd ifrån Stockholm vilket gör det till ett utmärkt sommarboende med lagom avstånd till kommunikationer. Genom den inbjudande farstukvisten välkomnas du in i storstugans allrum, här finns plats för matbord intill fönsterparti, soffgrupp och matlagning i stugans mysiga kök. Vidare på fastigheten finner vi ytterligare två stugor med sov möjligheter, badrum och en inbjudande inglasad altan. Tomten om 989 kvm omfattar bl.a. stora grönytor, uteplats med hammock, grillplats likväl som en tacksam jordkällare. Denna rogivande miljö bör upplevas på plats, varmt välkommen med din visningsanmälan! Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument").

Växthusvägen 5, Surahammar, Surahammars kommun

Växthusvägen 5

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
3 450 000 kr
151 + 37 m²
6 rum
1 575 m² tomt

Varmt välkommen till Växthusvägen 5 och denna trivsamma villa i utmärkt läge på lugn återvändsgata. Huset, som är uppfört 2007, fördelar sina totalt 188 kvadratmeter i 1,5-plan där vi på entréplan möts av en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter genom en stor skjutgarderob. Från hallen når vi sedan det rymliga köket med stora arbetsytor, gott om förvaring och plats för stor matgrupp intill det ljusa fönsterpartiet och därefter når vi den stora tvättstugan med arbetsytor, förvaring och dessutom med en praktisk groventré. Vidare på entréplan finner vi sedan det härliga vardagsrummet med generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier och vidare ut till den stora och inglasade altanen med infravärme vilket möjliggör användning under större delen av året. Slutligen på entréplan, i husets norra gavel, når vi två väl tilltagna sovrum, där det i båda sovrummen finns förvaring genom garderober, samt ett badrum med dusch. Går vi sedan en trappa upp så finner vi ytterligare två sovrum som fungerar perfekt som barnrum, ett allrum som passar utmärkt som TV-rum samt ett badrum med badkar. Tomten, som mäter hela 1 575 kvadratmeter, är stor och grönskade med gott om grönytor för lek och spring. Tomten blir dessutom lättskött då robotgräsklipparen "Bää" ingår i köpet. Uppfarten är stor rymmer plats för flera bilar, dessutom finns ett rymligt varmgarage med luftvärmepump samt en redskapsbod. Ny värmepanna från 2019 med återvinning tillsammans med god isolering håller driftkostnaden nere till ca 16 000 kWh/år. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument"). *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

Bokvägen 4, Surahammar, Surahammars kommun

Bokvägen 4

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
1 495 000 kr
84 + 43 m²
4 rum
851 m² tomt

Varmt välkommen till Bokvägen 4 och detta hemtrevliga hus med en stor och ätbar trädgård. Bekvämt boende på ett plan med tre sovrum vilket gör det perfekt för den lilla familjen. Vi möts av en mindre hall in i farstukvist med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Från hallen når vi huset tre sovrum som alla är placerade på husets östra sida och ligger placerade till vänster om hallen. Till höger om hallen når vi toaletten och sedan det praktiska köket i vinkel med gott om arbetsyta, förvaring och dessutom med plats för matgrupp intill fönsterparti. Vidare in i huset når sedan det stora och ljusa vardagsrummet med plats för både större soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet når vi också den rymliga altanen och vidare ut till tomten. Slutligen når vi badrummet med dusch och tvättmaskin. Vidare från badrummet kommer vi till en inre hall med både pannrum och utgång till alten. Till sist kommer vi till en rymlig förrådsdel och vidare ut till garaget. Stor och grönskande trädgårdstomt om 851 kvadratmeter med flertalet fruktträd, växthus och redskapsbod. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan. Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument").

Furugatan 3B, Haga, Västerås kommun

Furugatan 3B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
775 000 kr
43,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 713 kr/mån
17 694 kr/m²

Varmt välkommen till Furugatan 3B och denna trivsamma tvårummare med yteffektiv och genomgående planlösning belägen på första våningen. Entré in i hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor genom klädkammare. Till höger om hallen kommer vi in i ett praktiskt kök med arbetsytor och skafferi. Vindare in i lägenheten når vi sovrummet där det finns förvaring i form av två garderober. Slutligen finner vi ett badrum med plats för tvättmaskin samt ett ljust och luftigt vardagsrum som leder oss vidare ut till den mysiga balkongen i soligt sydvästläge. TV och bredband ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör dessutom två förråd. Flexibelt tillträde! Varmt välkommen med din visningsanmälan.

  • Balkong
Åshammarvägen 58E, Ramnäs, Surahammars kommun

Åshammarvägen 58E

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
395 000 kr
66,7 m²
3 rum
vån 1/3
4 188 kr/mån
5 922 kr/m²

Varmt välkommen till Åshammarvägen 58E och denna trivsamma trerummare bekvämt placerad endast en halv trappa upp. Genomgående planlösning tillsammans med gavelläget skapar en luftig känsla i lägenheten. Praktisk hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor, renoverat kök från 2012 med arbetsytor och gott om förvaring. Charmigt vardagsrum med generösa ljusinsläpp genom rejäla fönsterpartier och med plats för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den trivsamma balkongen. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Slutligen finner vi två sovrum där båda sovrummen har gott om förvaring genom tre garderober. Elen är omdragen med jordade eluttag och elcentralen är utbytt. Till lägenheten hör två källarförråd, ett mindre och ett större. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Surahammar, Surahammar, Surahammars kommun

Surahammar

Tomt
Surahammar, Surahammars kommun
1 995 000 kr
7,4 ha tomt

Rejält tomt om totalt 7,4 hektar mark i utmärkt läge med Västersjön som närmaste granne! Här finns oanade möjligheter att planera och bygga efter eget tycke och smak. Surahammars centrum nås på ca 5 minuter, E-18 på ca 15 minuter och Erikslund shoppingcenter i Västerås nås på knappa 20 minuter. För mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Visar alla 12