Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sebastian Benits

Sebastian Benits

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Emausgatan 23C, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00

Emausgatan 23C

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
3 519 kr/mån
16 887 kr/m²

Varmt välkommen till Emausgatan 23C och denna trivsamma tvårummare praktiskt belägen på första våningen. Genomgående planlösning med generösa ljusinsläpp och stor balkong i soligt söderläge. Stort kök i vinkel med tacksamma arbetsytor och plats för matgrupp intill fönsterparti. Helkaklat badrum med takdusch och handdukstork. Mycket stabil förening med bra avgift där bredbandet ingår (250 Mbit). Relaxavdelning i källaren i samma hus. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Centralgatan 25, Surahammar, Surahammars kommun

Centralgatan 25

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
2 475 000 kr
174 + 103 m²
7 rum
1 118 m² tomt

För visning av detta hus vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare! Varmt välkommen till Centralgatan 25 och denna stora villa i utmärkt läge med både lekpark och centrum ett stenkast bort och skola inom promenadavstånd. Huset är väl omhändertaget och genomgick en omfattande renovering och ombyggnation mellan 1979 och 1981. Här finns sannerligen plats för den stora familjen då den totala golvytan mäter hela 350 kvadratmeter och fördelar sig genom 2 plan samt både källare och inredd vind. På entréplan möts vi av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor och från hallen når vi sedan det rymliga köket med gott om arbetsytor, stor förvaring och dessutom plats för matgrupp. Intill matplatsen finns också en fungerande kamin för både värme och mysfaktor. Från köket når vi sedan ett badrum med dusch där vi mittemot badrummet finner utgången till den stora och inglasade altanen. Därifrån når vi sedermera det stora vardagsrummet som erbjuder generösa ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck och intill vardagsrummet finner vi det första sovrummet med förvaring genom tre garderober. Slutligen på entréplan finner vi den tidigare frisörsalongen som med fördel kan nyttjas antingen som hemmakontor (perfekt för egenföretagaren) eller som tonårsrum då salongen erbjuder egen ingång från farstukvisten. Går vi sedan en trappa upp finner vi en övre hall samt ytterligare två sovrum och där vi emellan de båda sovrummen når utgången till den riktigt rymliga balkongen i soligt söderläge. Vidare finner vi ett allrum med en vacker och fungerade kakelugn där allrummet med fördel kan nyttjas som både sovrum och TV-rum. Slutligen finner vi en praktiskt placerad gästtoalett. Går vi sedan ytterligare en trappa upp kommer vi till den inredda vinden där vi finner ett badrum med dusch samt ett sovrum med gott om förvaring utanför sovrummet. Slutligen når vi den stora och inredda källaren där det finns två trappor ner. I källaren finner vi en härlig gillestuga med vattenburen golvvärme samt ett sovrum med gott om förvaring och även sovrummet har vattenburen golvvärme. Vidare hittar vi ytterligare en gillestuga med en fungerande eldstad samt ett helkaklad relaxavdelning med både dusch och bastu. Slutligen finner vi en matkällare, ytterligare en toalett, en rymligt tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare, ett stort pannrum samt ett allrum. Tomten är stor och mäter 1 118 kvadratmeter men är ändå lättskött. Här finns dessutom god förvaring genom både uthus/förråd samt ett isolerat garage. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan! Bostaden säljs Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument").

  • Plus
Kapellgatan 5A, Surahammar, Surahammars kommun

Kapellgatan 5A

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 630 kr/mån
7 054 kr/m²

Välkommen till Kapellgatan 5A och denna trivsamma tvårummare på andra våningen. Genom sitt gavelläge med fönster åt tre väderstreck så skapas generösa ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. Genomgående planlösning med tilltagna rum, ett badrum med tvättmaskin samt ett praktisk kök med plats för matgrupp. Stort vardagsrum med utgång till balkong i eftermiddagssol. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Åshammarvägen 58E, Ramnäs, Surahammars kommun

Åshammarvägen 58E

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
395 000 kr
66,7 m²
3 rum
vån 1/3
4 188 kr/mån
5 922 kr/m²

Varmt välkommen till Åshammarvägen 58E och denna trivsamma trerummare bekvämt placerad endast en halv trappa upp. Genomgående planlösning tillsammans med gavelläget skapar en luftig känsla i lägenheten. Praktisk hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor, renoverat kök från 2012 med arbetsytor och gott om förvaring. Charmigt vardagsrum med generösa ljusinsläpp genom rejäla fönsterpartier och med plats för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den trivsamma balkongen. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Slutligen finner vi två sovrum där båda sovrummen har gott om förvaring genom tre garderober. Elen är omdragen med jordade eluttag och elcentralen är utbytt. Till lägenheten hör två källarförråd, ett mindre och ett större. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Surahammar, Surahammar, Surahammars kommun

Surahammar

Tomt
Surahammar, Surahammars kommun
1 995 000 kr
7,4 ha tomt

Rejält tomt om totalt 7,4 hektar mark i utmärkt läge med Västersjön som närmaste granne! Här finns oanade möjligheter att planera och bygga efter eget tycke och smak. Surahammars centrum nås på ca 5 minuter, E-18 på ca 15 minuter och Erikslund shoppingcenter i Västerås nås på knappa 20 minuter. För mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Visar alla 5