Mäklare Sebastian Benits

Sebastian Benits

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snickartorpsvägen 9, Surahammar, Surahammars kommun

Snickartorpsvägen 9

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
1 475 000 kr
106 m²
4 rum
581 m² tomt

Varmt välkommen till Snickartorpsvägen 9 och detta trivsamma hus på lugn och barnvänlig återvändsgata där både förskola och skola ligger inom promenadavstånd. Här finner du finner allt du behöver på ett plan med vinden är tillbyggd med att rymligt allrum som fungerar väl som både extra sovrum eller hemmakontor. Huset är i gott skick med nytt tak, nya fönster och en fräsch fasad. samt en stor trivsam och inglasad altan. Modern luftvärmepump tillsammans med bytta 3-glasfönster håller driftkostnaden nere till ca 3 600 kr/mån. Huset fördelar sina 106 m² genom fyra rum och kök där vi möts av en ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor, ett badrum med både duschkabin samt en gäst-wc. Här finns också tre sovrum samt ett ljust och härligt vardagsrum med plats för både stor soffgrupp och matgrupp och från vardagsrummet nås dessutom den stora och inglasade altanen och vidare ut till tomten. Från vardagsrummet nås dessutom det tillbyggda allrummet på vinden. Vidare finner vi ett praktiskt kök med tacksamma arbetsytor och gott om förvaring, dessutom finns det plats för en matgrupp intill fönsterpartiet. Slutligen finner vi den praktiska groventrén med gott om förvaring, arbetsbänk och tvättmaskin samt torktumlare. Tomten är lättskött, precis lagom stor och mäter 581 m². Här finns också ett fristående garage med förrådsdel samt en uppfart med plats för två bilar. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument"). *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

Elin Hammars väg 9, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Elin Hammars väg 9

Villa
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
3 175 000 kr
126 m²
5 rum
790 m² tomt

Varmt välkommen till Elin Hammars Väg 9 och denna moderna och hemtrevliga villa med byggår 2018, placerad högst upp på en lugn och barnvänlig återvändsgata. Här finns allt som en familj kan önska sig med tre sovrum, två badrum, allrum, vardagsrum och ett rymligt kök med stora arbetsytor och gott om förvaring. Dessutom finns förskola inom cykelavstånd och den nyrenoverade Näslundsskolan finns inom promenadavstånd och öppnar till läsåret 2024/2025. Vi möts av en rymlig och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för både ytterkläder och skor där vi från hallen når det rymliga och ljusa vardagsrummet med öppen planlösning till det stora köket. Från vardagsrummet når vi den härliga altanen och i köket finns det tacksamma arbetsytor, gott om förvaring och plats för stor matgrupp. I denna del finner vi också husets största sovrum där vi från sovrummet når både en egen klädkammare och ett eget helkaklat badrum med dusch. Intill köket finner vi tvättstugan som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, dessutom med en praktisk groventré med klinkerbelagt golv. Går vi vidare till husets andra del så finner vi både det andra och tredje sovrummet, ett härligt allrum som fungerar utmärkt som både TV-rum för barnen eller ett hemmakontor. Här finns också det andra och helkaklade badrummet med badkar. Tomten, som mäter 790 kvm, är lättskött, precis lagom stor och dessutom "ätbar" med flertalet fruktträd och bärbuskar. Här finns en stor och härlig altan i soligt söderläge men möjlighet till skugga finns genom en stor och elektrisk markis samt elektriska markiser över fönstren på södersidan. Rymlig uppfart med plats för flera bilar. Söker du efter ett bekvämt boende med allt på ett plan, utan renoveringsbehov och dessutom med vattenburen golvvärme, så har du hittat rätt! Varmt välkommen med din visningsanmälan Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument").

Hjulmakarvägen 38C, Surahammar, Surahammars kommun

Hjulmakarvägen 38C

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
450 000 kr
57,3 m²
2 rum
vån 3/3
3 631 kr/mån
7 853 kr/m²

Varmt välkommen till Hjulmakarvägen 38C och denna fräscha och mycket hemtrevliga tvårummare placerad högst upp i huset. Genomgående planlösning med gavelläge och stora fönsterpartier tillsammans med smakfulla materialval skapar en ljus och harmonisk känsla i lägenheten. Här finner du dessutom väl tilltagna rum, ett kök med gott om förvaring och arbetsytor samt ett helkaklat badrum. Stabil förening med låg belåning där bland annat elen ingår i månadsavgiften. Här är det bara att flytta in och trivas. Tillträde är möjligt från maj. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Östergatan 88A, Surahammar, Surahammars kommun

Östergatan 88A

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 080 kr/mån
8 839 kr/m²

Varmt välkommen till Östergatan 88A och denna trivsamma och smakfullt renoverade lägenheten bekvämt placerad på första våningen. Genomgående planlösning, kök med tacksamma arbetsytor och plats för matgrupp intill fönsterparti. Sovrum med förvaring genom garderober och ett ljust vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet nås dessutom den härliga balkongen i soligt västerläge. Helkaklat bardum med dusch och plats för tvättmaskin. Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd. Stabil förening där värme, V/A, TV, bredband och el-förbrukning ingår i avgiften. Tillträdet är flexibelt och anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Åshammarvägen 9B, Ramnäs, Surahammars kommun

Åshammarvägen 9B

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
195 000 kr
59,2 m²
2 rum
vån 3/3
3 678 kr/mån
3 294 kr/m²

Varmt välkommen till Åshammarvägen 9B och denna ljusa tvårummare belägen högst upp i huset. Lägenheten fördelar sina knappa 60 kvadratmeter genom en luftig och välkomnande hall som leder oss vidare till det ljusa och fräscha köket i vinkel med avlastningsytor och förvaring. Här finns också plats för matgrupp intill fönsterpartiet. Vidare i lägenheten finner vi ett sovrum med förvaring genom en inbyggd garderob, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och slutligen finner vi det ljusa vardagsrummet där vi når det stora balkongen i härlig kvällssol. Stabil förening med bra månadsavgift där bland annat elen igår. Tillträdet är flexibelt och kan ske snarast. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Skolgatan 11, Surahammar, Surahammars kommun

Skolgatan 11

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
2 295 000 kr
112 + 84 m²
4 rum
1 011 m² tomt

Varmt välkommen till Skolgatan 11 och denna trivsamma villa i lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola och skola. Huset har genomgått stora renoveringar de senaste åren så som nytt yttertak, nya fönster, helrenoverad källare, två nya badrum samt ett inglasat och isolerat uterum. Huset fördelar sina totalt 196 kvm i 1,5-plan med inredd källare där vi på entréplan möts av en ljus och välkomnande hall, ett renoverat badrum och ett praktisk kök i vinkel med gott om arbetsyta och förvaring, dessutom med plats för matgrupp intill fönsterparti. Vidare hittar vi ett mindre sovrum, som fungerar utmärkt som kontor eller gästrum, och det stora och luftiga vardagsrummet med en rejäl murad vedspis. Från vardagsrummet når vi det isolerade och inglasade uterummet och vidare ut till tomten. Går vi sedan en trappa upp finner vi två väl tilltagna sovrum där det i båda sovrummen finns en kattvind med gott om förvaring. Slutligen når vi den helrenoverade källaren där vi först möts av en rymlig gillestuga, ett parrum och en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, överskåp och tvättställ. I källaren finns också ett nyrenoverat och helkaklat badrum med badkar med takdsuch. Slutligen finner vi ett praktisk allrum där fantasin sätter gränsen till användningsområdet. Tomten är stor men lättskött och mäter 1 011 kvadratmeter. Här finns gott om plats för både lek och studsmatta. På tomten finns även ett fristående garage med plats för bil. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren). Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring.

Kapellgatan 1C, Surahammar, Surahammars kommun

Kapellgatan 1C

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 770 kr/mån
7 054 kr/m²

Varmt välkommen till Kapellgatan 1C och denna trevliga tvårummare placerad högst upp i huset med endast vindsförrådet ovanför. Här möts vi av en genomgående planlösning och tillsammans med gavelläget ger det generöst med ljusinsläpp och en känsla av rymd. Lägenheten är i gott skick där köket är helt nyrenoverat från 2023 och balkongen är ingladas vilket skapar ett extra rum under större delen av året. Förening är stabil där värme, vatten, TV och parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör dessutom både vinds- och källarförråd. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Åshammarvägen 58E, Ramnäs, Surahammars kommun

Åshammarvägen 58E

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
395 000 kr
66,7 m²
3 rum
vån 1/3
4 188 kr/mån
5 922 kr/m²

Varmt välkommen till Åshammarvägen 58E och denna trivsamma trerummare bekvämt placerad endast en halv trappa upp. Genomgående planlösning tillsammans med gavelläget skapar en luftig känsla i lägenheten. Praktisk hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor, renoverat kök från 2012 med arbetsytor och gott om förvaring. Charmigt vardagsrum med generösa ljusinsläpp genom rejäla fönsterpartier och med plats för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den trivsamma balkongen. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Slutligen finner vi två sovrum där båda sovrummen har gott om förvaring genom tre garderober. Elen är omdragen med jordade eluttag och elcentralen är utbytt. Till lägenheten hör två källarförråd, ett mindre och ett större. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Surahammar, Surahammar, Surahammars kommun

Surahammar

Tomt
Surahammar, Surahammars kommun
1 995 000 kr
7,4 ha tomt

Rejält tomt om totalt 7,4 hektar mark i utmärkt läge med Västersjön som närmaste granne! Här finns oanade möjligheter att planera och bygga efter eget tycke och smak. Surahammars centrum nås på ca 5 minuter, E-18 på ca 15 minuter och Erikslund shoppingcenter i Västerås nås på knappa 20 minuter. För mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Visar alla 9