Jungs väg 10F

Tegelviken, Kalmar kommun Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
243 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
25 600 kr/år
Antal besök
4 676
Dagar på Hemnet
10

Varmt välkommen till Jungs väg 10F och attraktiva Tegelviken! Med vacker natur som närmsta granne och Kalmarsund, välsorterad mataffär, idrottsplats och skolor inom bekvämt avstånd bor familjen bra. Trivsamt och barnvänligt område med lekplats och fin grönska.

Radhuset om 138 kvm ligger på en av få hörntomter i området och har tagits väl om hand av samma ägare sedan det byggdes 2009. Bostaden präglas av modern, hög standard och framförallt ett helt fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och skjutbara terrassdörrar som på sommarhalvåret suddar ut gränsen mellan ute och inne! På övre plan är dessutom takhöjden slående!

I entréplan, med genomgående golvvärme, huserar stora, öppna sällskapsytor med välutrustat kök och vardagsrum med värmande kamin samt helkaklad dusch/wc. På övre plan finns tre sovrum, allrum, tvättstuga och helkaklat badrum med bastu!

Underbar, inramad trädgård med vackert blommande träd, fin växtlighet och flera stenlagda uteplatser där solen kan följas från förmiddag till kväll. Därtill förråd om ca 8 kvm och garage i länga. Fiber finns självklart installerat och de låga driftskostnaderna gör det här till ett mycket bra boende för såväl familjen som er som önskar något mer lättskött.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Eric Giljam

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Eric Giljam, Pontuz Löfgren AB
0709755007
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.