Lindstigen 4

Timmernabben, Mönsterås kommun Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
895 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
49 871 kr/år

Sedan 1987 har nuvarande ägare trivts på Lindstigen 4 i Timmernabben, nu kan det bli Er lycka! Nu till försäljning och ni kan välja att bosätta er på 160 välplanerade kvadratmetrar. Huset är i gott skick och värms upp med luftvärmepump, radiatorer och kronspis med fläkt. Solpanel finns också för varmvattnet.

Nere finns kaklat badrum med golvvärme och bubbelbadkar, avkopplande bad hemma vilken dag som helst! Duschrum med wc finns också. Separat utrymme som rymmer tvätt/tork samt groventré. Kök och ett härligt uterum med skjutbara partier till markstensförsedd uteplats. Vardagsrum i vinkel med matplats och dörr till uteplats på gavel. Här följer ni solen (eller skuggan om så önskas) runt huset på dess flera uteplatser. Nere finns också ett sovrum, de andra två är på övervåningen. Där finns också ett stort allrum (fler sovrum kan skapas vid önskemål) och balkong samt ytterligare wc. Vinden är golvad mot väster och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaringsmöjligheter erbjuds bakom garaget och veden förvarar ni i den separata byggnaden på tomten.

Utöver detta finns en rymlig carport och positivt är också att ni har del i en gemensam vattenbrunn för trädgårdsbevattning. Här bor ni nära motionsslingan, pulkabacken, affären och har en smidig väg utan att korsa stora vägar till förskolan/skolan. Även kort promenad till allt det övriga som fantastiska Timmernabben erbjuder som bland annat Timmernabbens konfektyr, restaurangerna och bad samt båtliv!

Välkommen på visning med Michael Sjöholm!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås

Kontakta mäklaren

Michael Sjöholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
Mäklare Michael Sjöholm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
070-022 79 69

Visningstider

  • 3
    jul
    Sön 3 jul
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.