Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ekeby 108, Högsby, Högsby kommun

Ekeby 108

Villa
Högsby, Högsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
2 500 000 kr
90 m²
3 rum
1 650 m² tomt

Endast en liten bit ifrån Högsby och med naturskön vy över öppna landskap och vackra Emån. Nybyggd enplansvilla i Ekeby från Skidstahus om 90 kvm/3 rok. Kök med gott om plats för ert matbord. Intill är vardagsrummet beläget och anslutning till trädäck med tak. Badrum med dusch, tvättstuga och två fina sovrum. Välkomnande och mysig interiör som gör att du känner dig som hemma vid första ögonkastet! Här bor ni bra oavsett ålder! Sälj nu den stora villan och köp detta moderna hem som ingen har bott i. Prisvärt!

Ingebo 101, Mönsterås, Mönsterås kommun
 • Sön 3 mar

Ingebo 101

Villa
Mönsterås, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 975 000 kr
139 m²
5 rum
2 600 m² tomt

Sådär, nu är det kanske så att ni kan sluta leta efter ert nästa hem! Avstressande, fridfullt, lantligt men bara omkring 7 km till Mönsterås. Den här snygga tvåplansvillan uppfördes 1991 på en tomt om 2600 kvm! Väljer ni att besöka bostaden så får ni allt se hur rogivande här är, gott om plats för bilar i dubbelgaraget och trädgården erbjuder möjligheter till kanske träning med hundar, höns och egna frukostägg eller varför inte en pool!? Uthus finns, dubbelcarport och bastubyggnad. Entrévåningen är fördelad över kök/matplats/vardagsrum med kamin och dörr till uterum. Ett sovrum, badrum med dusch, tvättstuga, groventré och pannrum. Vattenburen golvvärme i hela våningen. Nyare pelletsbrännare och eget vatten och avlopp. Övervåningen är fördelad över möblerbar hall och anslutning till balkong, tre sovrum och badrum med bubbelbadkar. Är detta det ni sökt med ljus och lykta efter? Varmt välkomna hem!

 • Plus
Grönskog 107, Fliseryd, Mönsterås kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00

Grönskog 107

Villa
Fliseryd, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
895 000 kr
150 + 6 m²
4 rum
2 801 m² tomt

Varmt välkommen till Grönskog 107, Fliseryd! Här finns nu möjlighet att förvärva en villa på en stor tomt om hela 2801 kvm. På fastigheten finns ett 2-plans bostadshus, samt därutöver en ekonomibyggnad som inrymmer verkstad. Bostaden erbjuder tre bra sovrum och badrum i övre plan samt sociala ytor som kök, matsal och vardagsrum med eldstad på entréplan. Vidare finns en stor och trivsam trädgård med många möjligheter! Från Grönskog har man närhet till centrala Fliseryd men även bekvämt pendlingsavstånd till Oskarshamn eller Högsby. Söker ni ett boende i fridfull miljö med naturen som granne? Varmt välkomna att boka in er till visning!

 • Plus
Litorinavägen 6, Oknö, Mönsterås kommun
 • Lör 9 mar
Litorinavägen 6, Oknö, Mönsterås kommun, bild 2
Litorinavägen 6, Oknö, Mönsterås kommun, bild 3

Litorinavägen 6

Villa
Oknö, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
4 175 000 kr
96 m²
3 rum
1 103 m² tomt

Det känns gott att vi nu får välkomna er till Litorinavägen 6, längst ut på attraktiva Oknö! Ön är en avkopplande och vacker plats att bo på året runt och många gör därför det. Här bor ni med havsutsikt och här erbjuds natursköna omgivningar och promenadstråk. Olika typer av badplatser, strandängar, lekplatser, båthamnar och ett par populära sommarrestauranger och campingar. Vacker skärgård med sandstränder, båt är därför en rekommendation. Aktiv stugförening och en suverän "Oknöfestival". Villan är i ett gott skick precis som tomten mycket välskött. Generellt parkettgolv men i entréhallen ligger ett praktiskt klinkergolv. Bekväm golvvärme i hela bostaden och en kompletterande tjusig eldstad mitt i huset. Ek-köket är i öppen planlösning tillsammans med matplatsen och vardagsrummet. Två fina sovrum och kaklat badrum med dusch samt separat utrymme för tvätt. Förråd/verkstad finns och markstensförsedda ytor samt ett stort trädäck. Vill ni prioritera livskvalité? Vill ni bo med morgonrocksavstånd till bad i havet? Välkommen att ta kontakt med Michael Sjöholm!

 • Premium
Åsgärdsgatan 88, Ljungnäs, centralt., Mönsterås kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00

Åsgärdsgatan 88

Lägenhet
Ljungnäs, centralt., Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
875 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 1/2
5 594 kr/mån
8 794 kr/m²

Hemmet har till stora delar renoverats och invändigt presenteras ett välplanerat och praktiskt boende med genomgående smakfulla materialval. Planlösningen här gör bostaden social och trevlig med plats för många. På framsidan finns en mycket fin uteplats med trall och på lägenhetens baksida finns en täppa att njuta av kvällssolen. Nedre plan rymmer ett fint och välplanerat kök, vardagsrum och badrum. På övre plan ryms tre fina sovrum i bra storlek och ytterligare ett badrum med tvättmaskin och tumlare. Det finns även en balkong på övre plan. Området ligger i ett trevligt, barnvänligt område med närhet till natur, fritidsområden och bara några få minuter in till köpingen och livsmedelsbutiker. Stämmer detta med vad du söker? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen.

 • Plus
 • Balkong
Fallgränd 8, Timmernabben, Mönsterås kommun
 • Lör 2 mar kl 11:00

Fallgränd 8

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 100 000 kr
112 + 98 m²
7 rum
852 m² tomt

I natursköna Timmernabben finner man det bästa av två världar. Här har man närhet till både skog och hav samt närhet till orter som Mönsterås och Kalmar. Här kan vi erbjuda en rymlig familjevilla med bra läge i eftertraktade Timmernabben. Mycket trevlig villa på lugn gata i omtyckt villakvarter. Här har alla de "tunga" renoveringar utförts så som tak, fönster, dränering och badrum. Även elen är delvis utbytt, så villan är i ett mycket gott skick. Vidare har alla ytskikt förnyats. Villan har en ljus och öppen känsla där man möts av en rymlig entré, kök öppet mot vardagsrum och tre bra sovrum och badrum i övre plan. I anslutning till vardagsrummet når man en rymlig altan och trevlig trädgård Nedre plan rymmer ett härligt allrum med eldstad samt ytterligare två rum, badrum med bastu och tvättstuga samt gott om förvaringsmöjligheter. Isolerat garage och förråd och en mycket trevlig altan på baksidan. Stenlagd garageuppfart samt ytterligare uppställningsyta för bilar, husbil och/eller båt på gaveln. Beläget i attraktiv del av Timmernabbenmed närhet till skola, barnomsorg, idrottshall och på behagligt avstånd och dessutom når man det omåttligt populära hamnområdet med bad, restauranger och caféer med cykel på ett par minuter. Välkomna att höra av er för mer information alternativt för att boka in er på visning!

 • Plus
Södra Tingsgatan 1A, 1B, 1C, Centralt, Mönsterås kommun

Södra Tingsgatan 1A, 1B, 1C

Övrigt
Centralt, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 200 000 kr
230 m²
575 m² tomt

Hyreshus i centrala Mönsterås med 3 lägenheter (två 3 rok och en 2 rok) och 2 butiker. Intäkter 334.100 kr/år och driftkostnader 74.000 kr= Driftnetto 260.100 kr och 8 % i avkastning. Nära till all tänkbar service i den mysiga köpingen.

Södra Tingsgatan 6, Centralt, Mönsterås kommun

Södra Tingsgatan 6

Övrigt
Centralt, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 600 000 kr
346 m²
758 m² tomt

Hyreshus i centrala Mönsterås med 6 lägenheter, 1 st 3 rok och 5 st 2 rok. Intäkter 375.000 kr/år och driftkostnader 80.200 kr= Driftnetto 294.800 kr och 8 % i avkastning. Nära till all tänkbar service i den mysiga köpingen.

Storgatan 29, Högsby, Högsby kommun

Storgatan 29

Övrigt
Högsby, Högsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 275 000 kr
390 m²
789 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa hyreshus längs Storgatan. 5 st lägenheter (1 st 4 rok ca 130 kvm, 2 st 3 rok ca 75/80 kvm, 1 st 2 rok ca 60 kvm och 1 st 1 rok ca 40 kvm) med intäkter på 313.000 kr/år. Husen värms upp med fjärrvärme och de totala driftkostnaderna är 145.000 kr/år. Driftnettot är därmed 165.000 kr och cirka 13 % i avkastning. Här bor hyresgästerna granne med serviceutbudet och de goda kommunikationerna.

Rya 101, Ålem, Mönsterås kommun
 • Lör 9 mar
Rya 101, Ålem, Mönsterås kommun, bild 2
Rya 101, Ålem, Mönsterås kommun, bild 3

Rya 101

Gård/Skog
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
7 900 000 kr
180 m²
5 rum
29 ha tomt

Sällan har vi och ni skådat en så fantastiskt fint renoverad villa och vackert belägen gård. Allt är i ett suveränt skick där ni omgående kan njuta av ett vackert hem. Fina utrymmen i verkstad, maskinhall, djurstall och kontor för egen verksamhet eller era intressen samt cirka 29 ha mark. Sällsynt tillfälle att förvärva ett paradis. Rekommenderas att titta på bilderna och att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare.

 • Premium
Trollsjövägen 17, Nynäs, Mönsterås kommun
 • Ons 13 mar kl 15:00

Trollsjövägen 17

Villa
Nynäs, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
995 000 kr
115 m²
5 rum
800 m² tomt

Villa som rymmer 3 bra sovrum, allrum, storstuga samt kök och badrum. Villan passar utmärkt för både permanentboende eller som fritidshus. På gaveln finns en rymlig och mysig inglasad altan. En plats som gjord för middagar och spelkvällar med familj och vänner. I direkt anslutning finns även ett isolerat gästhus. Uppvärmning via luftvärmepump, direkt-el och kamin. Dessutom finns fiber installerat. Viken bonus! Härifrån har man endast några minuters promenad ner till havet. I området finns en fin lekplats samt festplats.

 • Plus
Mariagatan 6, Älgerum, Mönsterås kommun
 • Lör 9 mar kl 13:00

Mariagatan 6

Villa
Älgerum, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 695 000 kr
108 + 40 m²
4 rum
377 m² tomt

Varmt välkomna till Mariagatan! Vacker och välskött villa på lugn gata med bekvämt avstånd till centrum och närhet till idrottsanläggningar och skolor. Villan har genomgående en mycket tilltalande planlösning med rymliga sällskapsutrymmen i entréplan och på övre plan ryms familjens tre sovrum. Vardagsrummet har fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp samt gott om plats för både matsalsgupp och soffa. Köket har fina arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Villan har en rymlig inbyggd altan på baksidan som är som gjord för middagar och spelkvällar med familj och vänner. Mindre lekvänlig trädgård med kvällssol och med plats för både gunga och odlingsbäddar om man vill. Vidare finns bra biluppställningsplats och garage. Uppvärmning via fjärrvärme, fiber finns indraget i huset. Bosätter du dig här Mariagatan har du promenad- eller cykelavstånd till allt det du och din familj behöver för att få en fungerande, enkel och rolig vardag. Välkomna att boka in er till visning.

 • Plus
Skälleryd 502, Blomstermåla, Mönsterås kommun
 • Sön 3 mar

Skälleryd 502

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
2 795 000 kr
205 + 20 m²
6 rum
2 654 m² tomt

Varmt välkomna till bostaden som ni framöver kan kalla ert hem. Morgondoppet kan ni med fördel ta enstaka minuters morgonrockspromenad hemifrån vid det fina "Skällerydsbadet". Till förskolan/skolan ända upp till årskurs nio är det endast knappt två kilometer. I Blomstermåla som samhälle finns apotek, livsmedelsbutik, hälsocentral och goda pendlingsmöjligheter med både buss och tåg. Ett stort plus är också att det endast är tre kilometer till ortens friluftsområde Långehäll med allt ifrån orientering, motionsspår och mountainbikeleder. Villan är i ett gott skick, exteriört såväl som interiört. Den värms upp vattenburet anslutet till bergvärmepump och så finns kompletterande braskamin för de där extra lyxiga graderna. Rymmer en välkomnande entréhall, stort kök med köksentré, inglasad altan med syd/västläge, dubbla allrum och tre-fyra sovrum. Badrum med hörnbubbelbadkar och WC, dusch samt tvätt/grovkök. Tomten är stor och bilplats i garage, på uppfart, gott om vedförvaring samt stallbyggnad för er som önskar ha hästen hemma ( ! ) Kommunalt vatten och även avlopp samt anslutet till fiber/stadsnätet. Välkommen att slå ansvarig fastighetsmäklare en signal - möjligt tillträde Augusti/September 2024.

 • Plus
Idrottsvägen 10, Timmernabben, Mönsterås kommun

Idrottsvägen 10

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 595 000 kr
124 + 124 m²
7 rum
1 321 m² tomt

På barnvänlig gata i omtyckta Timmernabben finner du denna klassiska villa med närhet till skola, naturstigar och idrottsplats. Huset ligger i ett fint villakvarter med lekvänlig tomt med uteplats på baksidan samt två garage. Villan rymmer hela 4 sovrum i bra storlek, kök med nyligen installerad vedspis och matrum. Trevligt och ljust vardagsrum med utgång till altan. Planlösningen här gör bostaden social och trevlig med plats för många. Bostadens yta samt den rymliga källaren gör att man inte behöver trängas samt att man alltid har gott om förvaringsutrymmen. Vidare i källarplan finns en mysig gillestuga, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Fiber finns installerat samt solcellsanläggning via leasingavtal. Taket byttes 2008, dränering utfördes 2013-2014. Varmt välkomna att boka in er till visning!

Smittegårdsvägen 2, Timmernabben, Mönsterås kommun
 • Lör 9 mar

Smittegårdsvägen 2

Lägenhet
Timmernabben, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 250 000 kr
93,6 m²
4 rum
4 464 kr/mån
13 355 kr/m²

Högst sannolikt den finaste lägenheten i bostadsrättsföreningen! Stolt presenteras nu hörnlägenheten som renoverats totalt och ni kan bara flytta rakt in och njuta av ert fina hem. På tomten finns plats för lek och blomster/odling. Goda äpplen, körsbär, torkvinda och till och med en flaggstång! Nära till ert garage med fjärrstyrd port (som ingår i avgiften) och föreningen håller dessutom med förråd och gräsklippare, högtryckstvätt och allt ni behöver, helt suveränt! På framsidan finns förråd i anslutning till entrén och så finns altan med elektrisk markis. Förråd finns även på baksidan intill uterummet. Uterummet är stort och här vill man såklart vistas mycket ( ! ) Entré med praktiskt klinkergolv och klädkammare. Generellt parkettgolv och ljusa färger i lägenheten och man kan väl inte annat än att älska golvvärme? Fint kök med matplats och matrum med plats för många, kan bli sovrum igen vid behov. Trevligt vardagsrum och två sovrum i bra storlek. Kaklad och snygg WC/Dusch samt fräsch WC/Tvätt. Bostadstypen passar innan "villafasen" eller efter. Eller helt enkelt utan önskemål om villa, detta är verkligen smidigt och bekymmersfritt boende i markplan oavsett ålder!

 • Plus
 • Uteplats
Solbackevägen 3, Blomstermåla, Mönsterås kommun
 • Lör 9 mar

Solbackevägen 3

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
995 000 kr
92 + 92 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Villan på Solbackevägen 3 är i ett gott skick! Här har en rad förbättringar utförts till exempel modernt tak, installation av fjärrvärme, utvändigt fuktskydd, isolerglasfönster, fräscht badrum mm. Dubbelgarage och inglasad altan samt en stor tomt med möjligheter. Köket, matplatsen och vardagsrummet harmoniserar i en luftig, öppen planlösning - härligt. Gott om plats för att umgås och en öppen spis med insats som skapar trivselvärme och stämning. Allrum, idag biorum men som enkelt kan bli ett sovrum till vid behov/önskemål. Fint sovrum med värmepump/AC. Suveräna förvaringsutrymmen i källaren och möjligt att skapa ett sovrum/allrum till, tvättstuga, badrum och bastu. Nära till pendlingsmöjligheter med buss och tåg samt vackert bad i Alsterån. Välsorterad matbutik och suveräna motionsslingor och lekplatser. Här bor ni bra, välkomna på visning!

 • Plus
Ängshagsvägen 4, Ljungnäs, Mönsterås kommun
 • Sön 3 mar

Ängshagsvägen 4

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 500 000 kr
198 + 55 m²
9 rum
1 960 m² tomt

Exklusiv villa som uppfördes 1967 med hög kvalité gällande material och utförande. Säljarna har varsamt bibehållit husets ursprungliga karaktär från 1960-talet. Mycket välskött hem. Konvertering till vattenburet värmesystem har utförts, anslutet till bergvärmepump. Den anläggningen förser även den stora utomhuspoolen med en skön badtemperatur. Här är gott om plats för familj och vänner med hela nio rum varav sex möjliga sovrum. Därutöver finns två badrum med både bubbelbadkar och duschar, WC samt separat tvättstuga och ett klädvårdsrum. Bilarna parkerar ni i dubbelgaraget eller på uppfarten. Den natursköna tomten är ungefär dubbelt så stor som normalstora tomter i området. Det finns uterum och flera uteplatser för sol eller skugga. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Michael Sjöholm.

 • Plus
Movägen 2, Fliseryd, Mönsterås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Movägen 2

Villa
Fliseryd, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
490 000 kr
260 + 50 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Fliseryds församlingshem är nu möjligt att förvärva, vilka möjligheter. Vad har ni för behov? Gediget hus med gott om utrymmen för verksamhet eller kanske ett unikt hem! Både och är förstås möjligt här. Se gärna på försäljningsfilmen. Fliseryd är ett trivsamt samhälle som har allt ni behöver. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare så berättar jag gärna mer! Das Gemeindehaus von Fliseryd kann jetzt erworben werden, was für Möglichkeiten. Was sind Ihre Bedürfnisse? Ein solides Haus mit viel Platz für Aktivitäten oder vielleicht ein einzigartiges Zuhause! Beides ist hier natürlich möglich. Schauen Sie sich ruhig den Verkaufsfilm an. Fliseryd ist eine angenehme Gemeinde, die alles hat, was Sie brauchen. Nehmen Sie Kontakt mit dem zuständigen Immobilienmakler auf und ich erzähle Ihnen gerne mehr!

Storgatan 49, Centralt, Mönsterås kommun
 • Fre 22 mar

Storgatan 49

Övrigt
Centralt, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
4 300 000 kr
193 m²
238 m² tomt

Fastigheten med beteckning Hyssarebacken 14 är högst belägen på Storgatan i centrala Mönsterås. Ägarlägenheten på våning 2 nås exklusivt via hiss eller trappor. Gott skick och rymmer tre rok samt kontor och nyrenoverat badrum, slående utsikt över Kråkerums vackra natur och Mönsterås vackra vik! Suveränt boende i ägd fastighet mitt i centrum. I huset finns på 1 våning, 1 rok och 2 rok. I entrévåning två lokaler. I källaren finns övernattningslägenhet/uthyrningsmöjlighet/verksamhet och renoverad tvättstuga samt förråd. Undantaget ägarlägenheten är intäkterna 199 224 kr/år (Inklusive ägarlägenheten cirka 331.224 kr) och driftkostnaderna 141 530 kr/år. Baksidan erbjuder liten, trivsam och lättskött innergård. Entréplan Butik 1 om cirka 47 kvm. 1 rum inklusive pentry och wc. Butik 2 om cirka 45 kvm. 1 rum inklusive pentry och wc. Våning 1 Lägenhet om 1 rok, cirka 38 kvm. Hall, klädkammare, kök, vardagsrum med anslutning till balkong och badrum med dusch. Lägenhet om 2 rok, cirka 57 kvm. Hall, klädkammare, kök, vardagsrum med anslutning till balkong, sovrum och badrum med dusch. Våning 2 Smakfullt renoverad ägarlägenhet om 3 rok + kontor, cirka 98 kvm. Direkt anslutning från hiss eller trappor till hall, vardagsrum med plats för middagsbord, öppen spis med ny insats och anslutning till balkong, två sovrum (varav det ena med anslutning till balkong) och renoverat badrum med dusch. Källare Övernattningslägenhet med pentry och badrum. Pannrum med fjärrvärmecentral. Elcentral. Tre förråd till lägenheterna. Driftcentral för hissen. Ett tillfälle - varmt välkommen att kontakta Michael Sjöholm!

 • Plus
Solberga., Ålem, Mönsterås kommun

Solberga.

Tomt
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
600 000 kr
2 542 m² tomt

Är det äntligen dags att göra dröm till verklighet och bygga eget? Nu saluförs en tomt om 2542 kvm som är vackert belägen i området Solberga, Ålem. Solberga är en liten by som ligger i anslutning till Ålems kyrkby, mitt emellan Oskarshamn och Kalmar. Precis som Ålem ligger byn om båda sidor av E 22. Ett härligt kulturlandskap med bostadshus, ladugårdar och varierat odlingslandskap. VA, el och fiber finns i tomtgräns vilket gör att tomten är redo att bebyggas omgående. Här ges möjligheten att bygga ditt drömhus endast ett par km från Mönsterås kilometer och ca 4 mil till Kalmar. En kort cykeltur längst med de vackra omgivningarna når man snabbt Ålem Kyrkby.

Tomt i Solberga Ålem, Ålem, Mönsterås kommun

Tomt i Solberga Ålem

Tomt
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
350 000 kr

Nu ges möjligheten att förvärva tomter i natursköna Solberga, Ålem. Solberga är en liten by som ligger i anslutning till Ålems kyrkby, mitt emellan Oskarshamn och Kalmar. Precis som Ålem ligger byn om båda sidor av E 22. Ett härligt kultur landskap med bostadshus, ladugårdar och varierat odlingslandskap. Det är 4 tomter totalt med fasta priser plus anslutningsavgift till det kommunala vatten och avloppet samt elanslutning. Fastigheterna det avser samt priser följer: Solberga 2:11, 1190 kvm. Pris 250000 kr Såld! Solberga 2:12, 1166 kvm. Pris 300000 kr Såld! Solberga 2:14, 2520 kvm. Pris 350000 kr Solberga 2:15, 2205 kvm. Pris 350000 kr Såld! Här kan ni välja att bygga ett fritidshus eller permanentboende, anslutningskostnader avseende kommunalt vatten, avlopp, el och om så önskas fiber tillkommer för köparen. Så vill du bygga ditt egna drömhus? Vill du åt naturläge och en barnvänlig område? Då ska du absolut kika på dessa fantastiska tomter!

 • Plus

Visar alla 21