Ladugatan 14

Tomelilla - Centralt, Tomelilla kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
154 m²
Tomtarea
504 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
45 296 kr/år

Under 70-talets mitt uppfördes de klassiska villorna i det populära kvarteret Sölvegården. Exteriört känns ursprungshuset här på Ladugatan 14 visserligen igen vid första anblick men från första kliv in på tomten upplevs en mycket omsorgsfullt omhändertagen och nutida renoverad fastighet. Här väntar en välutrustad och smakfull boendemiljö med massor av mervärde. Söker ni ett boende med genomgående bra standard? Då får ni inte missa detta vackra och praktiska boende.

Att inget har lämnats åt slumpen när man renoverat fastigheten de senaste åren syns redan på håll. Det prydliga staketet som inhägnar altandäcket och pergolan ger redan utvändigt ett vackert intryck som sticker ut på gatan. Men även interiört har det skett stora förändringar. Alla ytskikt har sett över och tvättstugan har totalrenoverats. Därtill har köket och de båda badrummen rustats upp och en mängd arbete lagts på exteriören i form av nya dörrar, ny panel på både boningshus och garaget samt uppbyggnad av en fantastisk altan mot väster!

Huset har verkligen fenomenal planlösning som passar er med familj lite extra bra tack vare 3-4 utspridda sovrum samt badrum på båda våningsplanen. De sociala ytorna är representerade på entréplanet där det numera är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härifrån leder också altandörren direkt vidare ut till trädäcket vilket, med sitt soliga västerläge, förlänger sommaren!

Uppfarten rymmer 2 bilar, därtill finns ett friliggande garage till förfogande! I trädgården, som vetter både mot öster- och väster är det sol under en stor del av dagen men framförallt under eftermiddagen- och kvällen! Sammantaget är detta ett behändigt boende som nästan inte kräver något underhåll alls. Den tillfredsställande och tidlösa standarden, som till stor del är från 2015 och framåt, gör att huset bara är att flytta rakt in i! Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt området men utan att behöva göra avkall på de fördelar som ges inne i Tomelilla.

Mysiga kvarteret Sölvegården är lugnt beläget i tätortens utkant men även alldeles intill Skogsbackens naturreservat med sin varierande natur och fina motionsspår samt närhet till fotbollsplaner och lekplatser. Låter detta som ett läge för er? Varmt välkomna att boka er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen

Kontakta mäklaren

Micaela Rydberg

Bjurfors Österlen
Mäklare Micaela Rydberg, Bjurfors Österlen
0701641927

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.