Tågarpsvägen 6

Tommarp, Simrishamns kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
469 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
35 216 kr/år

Med den skånska myllans frodighet som granne och på lagom avstånd från allfartsvägen finns denna lilla oas. Här kan man njuta både sommar som vinter. På sommaren med ett glas vin på balkongen spejandes ut över den fantastiska utsikten över de vajande sädesfälten och på vintern framför brasan i allrummet med en kopp rykande te i handen.
Det vitputsade huset bjuder på kök och matrum med en trevlig öppen planlösning och jämte det ett allrum där brasan sprakar och värmer.
Badrummet ligger praktiskt i anslutning till hall och trappan upp till övre plan.
Det första vi ser när vi kommer upp om trappan på övre plan är glasdörrar som leder oss ut på en rymlig balkong med en magnifik utsikt över landskapet. Här sitter man och fikar på sommaren och njuter av vyerna och på nyårsafton skålas det nya året in med full koll på traktens fyrverkerier.
Ovanvåningen rymmer ett allrum och två sovrum med öppet i nock.
För gästen finns ett alldeles eget krypin. Här finns vackra gamla fönster bevarade och värmeelement finns så här går att välkomna gästen när som helst.

På cykeln tar man sig lätt till Gärsnäs där det finns bra daglig service och där tåget som tar oss både öster- och västerut stannar. Här finns matbutik, vårdcentral, skola och barnomsorg, konditori och många andra verksamheter.
Vill man ha en lugn stund i skogen så tar man bilen eller cykeln till Gyllebo, där det finns chans till vandring, bad och mountainbikecykling. Vänder man kosan österut kommer man till Simrishamn, det vi kanske kan kalla centralort på Österlen. Här finns hav, strand, restauranger och mysig stadskärna.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen

Kontakta mäklaren

Anneli Leo

Bjurfors Österlen
0701641909

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.